0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
jioannio σέυχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες Demetroula δυστυχώς οι νηπιαγωγοί που αποσπώνται στο εξωτερικό είναι μόνο 5 Για την ακρίβεια αποσπώνται περίπου 40 δάσκαλοι και 5 νηπιαγωγοί. http://www.mpratis.gr/11/apex241011.pdf
Δημήτρης ΜπράτηςΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΚΕΝΩΝ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟ
Παράθεση από: Rinaki στις Οκτωβρίου 25, 2011, 12:06:55 pmΔημήτρης ΜπράτηςΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΚΕΝΩΝ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟ
Μόλις γύρισα απο την πρωτοβαθμια τηε περιοχης μου. Ισχυει αυτο που λεει ο Μπρατης. Μου ειπαν οτι εστειλαν τα κενα τους για δασκαλους και ειδικοτητες αλλα δεν ζητησαν νηπιαγωγους.
Παράθεση από: mxatzimarkou στις Οκτωβρίου 25, 2011, 12:14:31 pmΜόλις γύρισα απο την πρωτοβαθμια τηε περιοχης μου. Ισχυει αυτο που λεει ο Μπρατης. Μου ειπαν οτι εστειλαν τα κενα τους για δασκαλους και ειδικοτητες αλλα δεν ζητησαν νηπιαγωγους.mxatzimarkou ποια είναι η περιοχή σου? Να ξέρουμε που δε θα πάρουν καθόλου...
Οπότε "έξω" τα δωδεκάνησα.... Ξέρουμε τίποτα άλλο από καμια άλλη πρωτοβάθμια??? μπας κ βγάλουμε καμιά άκρη από μόνοι μας...Εγω για Κέρκυρα έμαθα οτι ζητησε..