0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κοριτσια πιστευω οτι θα βγει Πεμπτη. Αιτωλοακαρνανια ζητησαν 10 ΠΕ60
Παράθεση από: Rinaki στις Οκτωβρίου 25, 2011, 07:40:24 pmΟπότε "έξω" τα δωδεκάνησα.... Ξέρουμε τίποτα άλλο από καμια άλλη πρωτοβάθμια??? μπας κ βγάλουμε καμιά άκρη από μόνοι μας...Εγω για Κέρκυρα έμαθα οτι ζητησε..Κοριτσια πιστευω οτι θα βγει Πεμπτη. Αιτωλοακαρνανια ζητησαν 10 ΠΕ60
Οπότε "έξω" τα δωδεκάνησα.... Ξέρουμε τίποτα άλλο από καμια άλλη πρωτοβάθμια??? μπας κ βγάλουμε καμιά άκρη από μόνοι μας...Εγω για Κέρκυρα έμαθα οτι ζητησε..
Καλημερα και χρονια πολλα στους εορταζοντες! Μολις ειδα και εγω την ανακοινωση του Μπρατη, καλα ειναι 77 ατομα! Μηπως ξερει καποιος για αλλες πρωτοβαθμιες?
Δημήτρης Μπράτης ΑΥΡΙΟ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΣΤΗΝ Π.Ε.ΤΑ ΚΕΝΑ ΣΤΗΝ ΠΕ,0ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΕΞΗΣ..ΔΑΣΚΑΛΟΙ 120 ,ΝΗΠ.77,ΓΑΛΛΙΚΗΣ103,ΓΕΡΜ.45,ΑΓΓΛ.ΠΛΗΡΟΥΣ66,ΑΓΓΛ.ΜΕΙΩΜ.220,ΕΙΚΑΣΤ.ΠΛΗΡΟΥΣ4 ΜΕΙΩΜ157,ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ ΠΛΗΡΟΥΣ98 ΜΕΙΩΜ.172,ΜΟΥΣ.ΠΛΗΡΟΥΣ 28 ΜΕΙΩΜ.247,ΠΛΗΡΟΦ.ΠΛΗΡΟΥΣ 19 ΜΕΙΩΜ.322,ΘΕΑΤΡ.ΠΛΗΡΟΥΣ 7 ΜΕΙΩΜ.144
χρόνια πολλά Demetroula και Dimitrios 66 και mitroula και σε όλες τις Δήμητρες και τους Δημήτριους με υγεία και πολλά χαρούμενα νέα !!!!!!Rinaki και εγώ το ίδιο πιστεύω, πως θα είναι πάνω από 77 άτομα, θεωρώ πως είναι μικρός ο αριθμός,αντε να δούμε