*

Αποστολέας Θέμα: Δ΄φάση αναπληρωτών Νηπιαγωγών ΠΕ60  (Αναγνώστηκε 147107 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος kalinaki

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Δ΄φάση αναπληρωτών Νηπιαγωγών ΠΕ60
« Απάντηση #546 στις: Οκτωβρίου 29, 2011, 05:39:29 pm »
Καλησπέρα κι από εμένα!Ρώτησα τον κο Μπράτη στο fb για το εάν τελικά ισχύει το ότι θα κληθούν ΜΟΝΟ 55 άτομα και επιβεβαίωσε δυστυχώς τον αριθμό...Αναρωτιέμαι γιατί τόσο λίγοι...
1.Στην αρχή οι αιρετοί ισχυρίζονταν πως θα πάρουν τουλάχιστον όσους πήραν και πέρυσι και κάποιους ακόμη!!Μάλιστα ο κος Καψαλάκης είχε αναφέρει πως είναι περισσότερο αισιόδοξος για εμάς τους νηπιαγωγούς!!
2.Πριν τη Γ΄ φάση η ΔΟΕ είχε βγάλει περίπου 700 κενά σε εμάς και θα έβγαζαν κι άλλα έλεγαν οι αιρετοί!Στη Γ΄ φάση κλήθηκαν 470 άτομα περίπου.Ο κος Καψαλάκης σε ερώτημα συναδέλφου για την επόμενη φάση (δ) ανέφερε πως έχουμε ακόμη πολλά βέλη στη φατέτρα μας...ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ;;ΜΑΣ ΤΑ ΠΗΡΕ ΚΙ ΑΥΤΑ ΤΟ Δ.Ν.Τ.;; ;D ;D Γιατί αρκετά κράτησε αυτό το αστειάκι...
3.Υπάρχουν ολοήμερα τα οποία δε λειτουργούν ΑΚΟΜΗ καθώς επίσης και τμήματα με 27 και 28 μαθητές!!
4.Έχουμε χάσει ήδη έναν διαγωνισμό και χάνουμε και δεύτερο...'Ισως και τρίτο αλλά και τέταρτο!!Κατά πόσο είναι νόμιμο αυτό;;
ΤΙ ΚΑΝΟΝ ΟΙ ΑΙΡΕΤΟΙ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ;;;;
Υποτίθεται πως μάχονται για την παιδεία!!Γιατί σιωπούν τώρα, ενώ φώναζαν μέχρι και τη Γ΄ φάση;;Μήπως επειδή καλύφθηκαν τα κενά στους νομούς τους;
Γιατί έχει περάσει ένας μήνας και κανείς δε μας ενημερώνει ενώ ένα μήνα πριν, καθημερινά υπήρχαν δεκάδες σχόλια στα blogs;;
Ισχυρίζονταν πως το Υπουργείο κρύβει κενά!!Και είμαι βέβαιη πως το κάνει!!Κι ΟΧΙ ΜΟΝΟ το Υπουργείο..
ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ;;
Εναποθέτουμε τις ελπίδες μας στην τύχη και σε άγνωστα άτομα, τα οποία αποτελούν μέρος του συνόλου...Ας ξυπνήσουμε κι ας σταματήσουμε να περιμένουμε από τους άλλους να κάνουν κάτι...Δεν είδα να γίνονται απεργίες για τα κενά, για τους χιλιάδες εκπαιδευτικούς που παραμένουμε αδιόριστοι και κάθε χρόνο περιμένουμε την επόμενη χρονιά,ενώ οι θέσεις μειώνονται δραματικά!!Ωστόσο είδα να κάνουν απεργία, να μάχονται και να καλούν συναδέλφους ΟΤΑΝ μειώθηκαν οι μισθοί τους...
Λυπάμαι πολύ για αυτά που αναφέρω, αλλά έχω απογοητευτεί...Κουράστηκα να φτάνω στην πηγή και να μην πίνω νερό...Όπως και πολλοί από εσάς...Το θέμα είναι πως γίναμε υποχείρια κι αν κανείς έχει διαφορετική άποψη, απατάται οικτρά!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:50:57 »

Αποσυνδεδεμένος ELEN LIA

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #547 στις: Οκτωβρίου 30, 2011, 01:17:35 am »
μπράβο kalinaki έτσι σε θέλω πες τα, σε όλους όσους σιωπούν και εγώ μαζί σου,  κουράστηκα να περιμένω και να κάνω υπομονή, να φτάνω στην πηγή και νερό να μην πίνω ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟΟΟΟΟ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος dimi-asia

• Ιστορικό μέλος
  • Κάθε εμπόδιο για καλό!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #548 στις: Οκτωβρίου 30, 2011, 09:45:24 pm »
Και σε εμάς πάντως (Ν. Χαλκιδικής) υπάρχουν τμήματα με 27 παιδιά ήδη!

Αποσυνδεδεμένος Demetroula

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #549 στις: Οκτωβρίου 30, 2011, 09:55:34 pm »
Και σε εμάς πάντως (Ν. Χαλκιδικής) υπάρχουν τμήματα με 27 παιδιά ήδη!
Απ΄ότι καταλαβαίνω αυτό θα μείνει έτσι για όλη τη χρονιά, σε όλους τους νομούς της χώρας.
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:50:57 »

Αποσυνδεδεμένος ioa13

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #550 στις: Οκτωβρίου 30, 2011, 11:35:57 pm »
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!!! :) ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟ KALINAKI ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΟ ΛΙΓΑ ΚΕΝΑ ΣΕ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ ............... ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙΣΕΙ  ΚΑΙ ΟΙ ΑΙΡΕΤΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ  ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ.  ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ  ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΛΙΓΟ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΠΟΥ

Αποσυνδεδεμένος Αγγελικη80

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ 60 Μονιμη Αναπληρωτρια
    • Προφίλ
« Απάντηση #551 στις: Οκτωβρίου 31, 2011, 11:29:56 am »
Καλημερα κοριτσαρες.Σημερα θα βγει,συμφωνα με ολες τις ενδειξεις,η Δ φαση.Ευχομαι να δουλεψουν οσο πιο πολλες κοπελες γινεται.Καλη σας επιτυχια και καλη τοποθετηση :) :)

Αποσυνδεδεμένος stefania29

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #552 στις: Οκτωβρίου 31, 2011, 11:44:21 am »
Καλημερα κοριτσαρες.Σημερα θα βγει,συμφωνα με ολες τις ενδειξεις,η Δ φαση.Ευχομαι να δουλεψουν οσο πιο πολλες κοπελες γινεται.Καλη σας επιτυχια και καλη τοποθετηση :) :)
O Δ.Μπράτης έχει ανακοινώσει από την Πέμπτη τον σημερινό αριθμό προσλήψεων και δυστυχώς θα προσληφθούν μόνο 55 νηπιαγωγοί :'(

Αποσυνδεδεμένος Rinaki

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #553 στις: Οκτωβρίου 31, 2011, 11:50:49 am »
Καλημερα κι απο μενα και καλη υπομονη σημερα!  ;)

Δημήτρης Μπράτης
ΚΑΛΗΜΕΡΑ..ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΣΤΗΝ Π.Ε. ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ Π[ΟΥ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ.ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ.

ελπίζω να ειναι παραπανω απο 55 που εχουν πει....αντε να δουμε!!!!

Αποσυνδεδεμένος rose_

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #554 στις: Οκτωβρίου 31, 2011, 12:47:21 pm »
Γνωρίζει κανείς μήπως που έχουν ζητήσει? Αυτοί οι 55 άραγε για που να ναι? αν ξέρεις καποιος ας μας απαντήσει... Η αγωνία μας είναι μεγάλη...

Αποσυνδεδεμένος Rinaki

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #555 στις: Οκτωβρίου 31, 2011, 12:51:22 pm »
Συμφωνα μαυτά που έχουν ειπωθεί στο forum... Αιτωλοακαρνανια 10, Κεκρυρα 4, κάπου νομιζω είδα και για Ρεθυμνο 3 και Χανια 2... αν ξέρει κάποιος κάτι αλλο ας βοηθησει. Α και για Θεσσαλονικη πιο πριν ειχε αναφερθει οτι εχει 10 κενα?? γιαυτό όμως δεν είμαι σίγουρη..

Αποσυνδεδεμένος μαματασουλινα

• Νέο μέλος
  • *
  • οσο ζω ελπιζω
    • Προφίλ
« Απάντηση #556 στις: Οκτωβρίου 31, 2011, 12:51:46 pm »
σημερα η μερα δεν μου θυμιζει τις αλλες φορες που περιμεναμε πολυ παγωμαρα απαξιωση σχεδον δεν περιμενω τιποτα !αραγε γιαυτο σπουδαζα κοπιασα και ηλπιζα τοσα χρονια !
μαμα γυναικα δασκαλα.......

Αποσυνδεδεμένος Rinaki

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #557 στις: Οκτωβρίου 31, 2011, 12:56:53 pm »
σημερα η μερα δεν μου θυμιζει τις αλλες φορες που περιμεναμε πολυ παγωμαρα απαξιωση σχεδον δεν περιμενω τιποτα !αραγε γιαυτο σπουδαζα κοπιασα και ηλπιζα τοσα χρονια !
Εμενα μια λεξη μου ερχεται στο μυαλο ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ...αλλα πρεπει να ειμαστε αισιοδοξες γιατι αλλιως δεν επιβιωνουμε!!!
Τι σειρα εχεις περιπου αν επιτρεπεται???

Αποσυνδεδεμένος rose_

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #558 στις: Οκτωβρίου 31, 2011, 01:11:39 pm »
Συμφωνα μαυτά που έχουν ειπωθεί στο forum... Αιτωλοακαρνανια 10, Κεκρυρα 4, κάπου νομιζω είδα και για Ρεθυμνο 3 και Χανια 2... αν ξέρει κάποιος κάτι αλλο ας βοηθησει. Α και για Θεσσαλονικη πιο πριν ειχε αναφερθει οτι εχει 10 κενα?? γιαυτό όμως δεν είμαι σίγουρη..
Σ ευχαριστώ Rinaki... Για Αττική, Πειραιά ξερει κανείς...?

Αποσυνδεδεμένος rose_

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #559 στις: Οκτωβρίου 31, 2011, 01:12:57 pm »
Εχεις απόλυτο δίκιο... Ετσι νιώθω και εγώ μέρες τώρα...

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182668
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 671
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)