0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αυτό εννοούσα φιλε Radius για τις αποσπάσεις των υπεράριθμων! γιατί θα μπορούσα λοιπόν να κάνω κάτι αντίστοιχο (δηλ. να δουλεύω απόγευμα γιατί μη μου πεις πως αυτού του είδους τα μαθήματα θα γίνονται πρωί) αν ήμουν αποσπασμένη στο σπίτι μου. Τώρα στην άλλη άκρη της Ελλάδας, μόνη και με μικρά παιδιά πώς θα δουλεύω απόγευμα? Μήμως με το αστρονομικό ποσό των 800 ευρώ, εκτος από το να συντηρώ 2 σπίτια θα προσλάβω και γυναίκα να προσέχει τα παιδιά το απόγευμα?Και δεν πλεονάζουν και νηπιαγωγοί να τους βάλει το υπουργείο να κάνουν δωρεάν baby sitting σε μητέρες-καθηγήτριες πλεονάζουσες...
Παράθεση από: dimari στις Οκτωβρίου 01, 2011, 11:22:12 amΑυτό εννοούσα φιλε Radius για τις αποσπάσεις των υπεράριθμων! γιατί θα μπορούσα λοιπόν να κάνω κάτι αντίστοιχο (δηλ. να δουλεύω απόγευμα γιατί μη μου πεις πως αυτού του είδους τα μαθήματα θα γίνονται πρωί) αν ήμουν αποσπασμένη στο σπίτι μου. Τώρα στην άλλη άκρη της Ελλάδας, μόνη και με μικρά παιδιά πώς θα δουλεύω απόγευμα? Μήμως με το αστρονομικό ποσό των 800 ευρώ, εκτος από το να συντηρώ 2 σπίτια θα προσλάβω και γυναίκα να προσέχει τα παιδιά το απόγευμα?Και δεν πλεονάζουν και νηπιαγωγοί να τους βάλει το υπουργείο να κάνουν δωρεάν baby sitting σε μητέρες-καθηγήτριες πλεονάζουσες... Δεν είναι το αντικείμενο των νηπιαγωγών το baby sitting.
Με το καλημέρα και λίγο πριν ξεσπάσει ο πόλεμος των δημοσίων υπαλλήλων με την κυβέρνηση, έρχεται και η δική μας αξιότιμη κυρία Χριστοφιλοπούλου να τονίσει ότι θα μετακινήσει τους υπεράριθμους εκπαιδευτικούς σε δήμους.Τί άλλο πρέπει να κάνουν για να τους αναγκάσουμε να ξεκουμπιστούν;Συνάδερφοι ξυπνήστε...είναι επικίνδυνοι!!!Γελάνε μαζί μας, όταν μόνοι μας λέμε" ευτυχώς δε θα μπούμε στην εφεδρεία ή ότι σε κανένα γραφείο θα μας βάλουν".Ντου δεν είπε ο
Παράθεση από: GCB στις Οκτωβρίου 01, 2011, 12:27:46 pmΜε το καλημέρα και λίγο πριν ξεσπάσει ο πόλεμος των δημοσίων υπαλλήλων με την κυβέρνηση, έρχεται και η δική μας αξιότιμη κυρία Χριστοφιλοπούλου να τονίσει ότι θα μετακινήσει τους υπεράριθμους εκπαιδευτικούς σε δήμους.Τί άλλο πρέπει να κάνουν για να τους αναγκάσουμε να ξεκουμπιστούν;Συνάδερφοι ξυπνήστε...είναι επικίνδυνοι!!!Γελάνε μαζί μας, όταν μόνοι μας λέμε" ευτυχώς δε θα μπούμε στην εφεδρεία ή ότι σε κανένα γραφείο θα μας βάλουν".Ντου δεν είπε ο