0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
νομιζω υπερβάλετε!! Στην τελική, είναι ένα κείμενο γραμμένο απο καθηγητές - ούτε υπουργείο, ούτε συνδικαλιστές, ούτε φυσικά δημοσιογράφους. Αν δεν ξέρουν οι ιδιοι οι εκπ/κοί τι γίνεται στα σχολεία της χώρας τότε ποιος ξέρει;
Μερικές σκέψεις και από εμένα, δυστυχώς στα Ελληνικά, γιατί τα Αγγλικά μου χωλαίνουν... Απορώ πως κατάλαβα όλο το κείμενο...1.Θα ήθελα να αναφερθεί όχι μόνο η μισθολογική κατάσταση των εκπαιδευτικών στην Ελλάδα, αλλά και η συνολική μείωση των μισθών από περικοπές, έμμεσους και άμεσους φόρους την στιγμή που το κόστος ζωής είναι από τα μεγαλύτερα στην Ευρώπη, λογω και της αισχροκέρδειας και στα ευρωπαικά αγαθά... 2. Να αναφερθεί ακόμη πως οι αναπληρωτές πληρώνονται κατά μέσο όρο 8 μήνες τον χρόνο και καλύπτουν πάνω από το 20% των εκπαιδευτικών αναγκών.Κατά τα άλλα το κείμενο είναι αρκετά εύστοχο. Να μην διχαστούμε με το θέμα των θρησκευτικών, αν και εμένα με ξενίζει ο τίτλος του υπουργείου... Δίνει μια τριτοκοσμική χροιά...
Παράθεση από: panos2 στις Οκτωβρίου 03, 2011, 09:28:44 pmΜερικές σκέψεις και από εμένα, δυστυχώς στα Ελληνικά, γιατί τα Αγγλικά μου χωλαίνουν... Απορώ πως κατάλαβα όλο το κείμενο...1.Θα ήθελα να αναφερθεί όχι μόνο η μισθολογική κατάσταση των εκπαιδευτικών στην Ελλάδα, αλλά και η συνολική μείωση των μισθών από περικοπές, έμμεσους και άμεσους φόρους την στιγμή που το κόστος ζωής είναι από τα μεγαλύτερα στην Ευρώπη, λογω και της αισχροκέρδειας και στα ευρωπαικά αγαθά... 2. Να αναφερθεί ακόμη πως οι αναπληρωτές πληρώνονται κατά μέσο όρο 8 μήνες τον χρόνο και καλύπτουν πάνω από το 20% των εκπαιδευτικών αναγκών.Κατά τα άλλα το κείμενο είναι αρκετά εύστοχο. Να μην διχαστούμε με το θέμα των θρησκευτικών, αν και εμένα με ξενίζει ο τίτλος του υπουργείου... Δίνει μια τριτοκοσμική χροιά...και για να καταλάβουνε καλύτερα τι σημαίνει χαμηλός μισθος και υψηλό κόστος ζωής να αναφέρουμε και πέντε έξι παραδείγματα πχ. μισθός νεοδιόριστου τόσο, ενοικιο τόσο, γάλα και ψωμί τόσο ( βλ.Κανέλλη ...) , φροντιστήρια για τα παιδιά τόσο....γιατί αυτοι νομίζουν οτι άλλο δεν κάνουμε από το να χορεύουμε τσιφτετέλια πάνω στα τραπέζια.....αυτό με τους αναπληρωτές επίσης πολύ σωστό ( και να πούμε και ποσο είναι το επίδομα ανεργίας και για πόσο διάστημα το λαμβάνουμε οι έλληνες ενώ πχ στο