0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συγγνωμη ρε παιδια, πως ειναι δυνατον να παρουν πολλυς φιλολογους;;;Τι τους χρειαζονται;;;Αφου τα μαθηματα μας τα διδασκουν μια χαρα οι ξενογλωσσοι κ οι θεολογοι...Στις Κυκλαδες που ειμαι εγω αναπληρωτρια γινεται μπαχαλο..Λογοτεχνια, ιστορια τα ξεχναμε, τα παιρνουν οι προαναφερθεντες χωρις να ισχυει ουτε ο περιορισμος του 6ωρου ως δευτερη αναθεση..Διαβαστε εσεις κ γω τις αμετρητες σελιδες λογοτεχνιας κ ιστοριας, δωστε ΑΣΕΠ κ ας παιρνουν οι αλλοι τις ωρες,. Που ειναι ο συλλογος των φιλολογων τωρα;;Γιατι τους αφηνουν να κανουν ο,τι θελουν;;Αισχος...
Παράθεση από: trelamenos στις Νοεμβρίου 05, 2011, 01:11:06 pmδιαβαστε τι εγραψα στο τροπικ γ φαση αναπληρωτων φιλολογωνΜόλις έμαθα πως συνάδελφος που κάλεσαν στην γ΄φάση γ΄ Αχαίας δεν πήγε.
διαβαστε τι εγραψα στο τροπικ γ φαση αναπληρωτων φιλολογων
Παράθεση από: katiafil στις Νοεμβρίου 05, 2011, 03:01:56 pmΠαράθεση από: trelamenos στις Νοεμβρίου 05, 2011, 01:11:06 pmδιαβαστε τι εγραψα στο τροπικ γ φαση αναπληρωτων φιλολογωνΜόλις έμαθα πως συνάδελφος που κάλεσαν στην γ΄φάση γ΄ Αχαίας δεν πήγε.Χμμμ, πλησίον του Χιονοδρομικού των Καλαβρύτων, εξαιρετικό κενό γι' αναπλήρωση και για σκι ...
όσο για το κενό στη γ΄ Αχαϊας, έχει περιθώριο να παρουσιαστεί [και αυτή και οι υπόλοιποι της γ΄φάσης (μεταξύ των οποίων και εγώ)] μέχρι ΚΑΙ τη Δευτέρα, μέχρι την ώρα που κλείνουν οι δευτεροβάθμιες δ/νσεις
περιμενουμε ζεπ αυτη τη βδομαδα?
ΕΠΙΣΗς THN Tριτη θα πραγματοποιηθει συναντηση με τον προεδρο της ΠΕΦ κ Στεφο.θα ενημερωσω την δευτερα για την ωρα του ραντεβου.προθυμοποιηθηκε να μας ακουσει.
συναδελφοι καλημερα.υπενθυμιζω την συναντηση των αθηναιων την δευτερα στις 10 στο μετρο αμπελοκηποι στην εξοδο που βλεπει στο γηπεδο.παρακλω σε μεγαλυτερη συμμετοχη.οποιοσ εχει στοιχεια να τα φερει μαζι του.οι καιροι ου μενετοι.ευχαριστΩ!!!!