0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ρε παιδιά, χιούμορ και εδώ??? δηλαδή δεν το καταλαβαίνω, το χιούμορ είναι μέθοδος αντιμετώπισης δυσάρεστων καταστάσεων αλλά εδώ δε νομίζω ότι κολλάει. Η κατάσταση είναι δραματική και πρέπει να κινητοποιηθούμε
Συνάδελφοι, πώς μπορεί κάποιος να δει πόσα θα παίρνει? Εγώ είμαι παντρεμένη με δύο παιδιά, ΜΚ 16. Και μιλάμε για το πόσα θα παίρνουμε Οκτώβριο, Νοέμβριο και Δεκέμβριο ή και μόνιμα μετά, με το ενιαίο μισθολόγιο? Γιατί εγώ νόμιζα ότι θα επανέλθουμε σε αυτά που παίρναμε από Ιανουάριο, άντε 50-100 κάτω..... Πού ζω??? Μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει???
Παράθεση από: Alice6 στις Οκτωβρίου 18, 2011, 04:56:28 pmΣυνάδελφοι, πώς μπορεί κάποιος να δει πόσα θα παίρνει? Εγώ είμαι παντρεμένη με δύο παιδιά, ΜΚ 16. Και μιλάμε για το πόσα θα παίρνουμε Οκτώβριο, Νοέμβριο και Δεκέμβριο ή και μόνιμα μετά, με το ενιαίο μισθολόγιο? Γιατί εγώ νόμιζα ότι θα επανέλθουμε σε αυτά που παίρναμε από Ιανουάριο, άντε 50-100 κάτω..... Πού ζω??? Μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει???Μάλλον στον κόσμο σου... Δες εδώ: http://www.alfavita.gr/cat.php?id=1 Θα βρεις εξελάκια υπολογισμού της μισθοδοσίας σου