0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Υπολόγισα σε πρόγραμμα που βρήκα στο alfavita ότι με 10 χρόνια, μεταπτυχιακό και 3 παιδιά θα παίρνω 1121,34 Ευρώ. Ο άντρας μου με τρία χρόνια, αλλά δόκιμος στη 2η χρονιά (εννοείται μακριά από το σπίτι μας, τριετία γαρ) να συντηρεί δεύτερο σπίτι, θα παίρνει 964,90 Ευρώ. Τεράστιο εισόδημα οικογενειακό και ως τρίτεκνοι θα έχουμε και αυξημένη φορολογία ή κάνω λάθος;Από Νοέμβριο σταματάω τα παιδιά μου από τις αθλητικές τους δραστηριότητες, για να εξοικονομήσω 95 Ευρώ το μήνα που τώρα πια μας είναι απαραίτητα!
Παράθεση από: vpdt στις Οκτωβρίου 19, 2011, 04:48:03 pmΥπολόγισα σε πρόγραμμα που βρήκα στο alfavita ότι με 10 χρόνια, μεταπτυχιακό και 3 παιδιά θα παίρνω 1121,34 Ευρώ. Ο άντρας μου με τρία χρόνια, αλλά δόκιμος στη 2η χρονιά (εννοείται μακριά από το σπίτι μας, τριετία γαρ) να συντηρεί δεύτερο σπίτι, θα παίρνει 964,90 Ευρώ. Τεράστιο εισόδημα οικογενειακό και ως τρίτεκνοι θα έχουμε και αυξημένη φορολογία ή κάνω λάθος;Από Νοέμβριο σταματάω τα παιδιά μου από τις αθλητικές τους δραστηριότητες, για να εξοικονομήσω 95 Ευρώ το μήνα που τώρα πια μας είναι απαραίτητα!Μα πού το βρήκες αυτό το πρόγραμμα κι εγώ δεν μπορώ να το βρω...... Ως τρίτεκνοι γιατί θα έχετε αυξημένη φορολογία?
Παράθεση από: Alice6 στις Οκτωβρίου 19, 2011, 05:02:29 pmΠαράθεση από: vpdt στις Οκτωβρίου 19, 2011, 04:48:03 pmΥπολόγισα σε πρόγραμμα που βρήκα στο alfavita ότι με 10 χρόνια, μεταπτυχιακό και 3 παιδιά θα παίρνω 1121,34 Ευρώ. Ο άντρας μου με τρία χρόνια, αλλά δόκιμος στη 2η χρονιά (εννοείται μακριά από το σπίτι μας, τριετία γαρ) να συντηρεί δεύτερο σπίτι, θα παίρνει 964,90 Ευρώ. Τεράστιο εισόδημα οικογενειακό και ως τρίτεκνοι θα έχουμε και αυξημένη φορολογία ή κάνω λάθος;Από Νοέμβριο σταματάω τα παιδιά μου από τις αθλητικές τους δραστηριότητες, για να εξοικονομήσω 95 Ευρώ το μήνα που τώρα πια μας είναι απαραίτητα!Μα πού το βρήκες αυτό το πρόγραμμα κι εγώ δεν μπορώ να το βρω...... Ως τρίτεκνοι γιατί θα έχετε αυξημένη φορολογία?Δες κι αυτό: http://kiovlad.dyfio.com/