0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ας μου εξηγήσει κάποιος λοιπόν για ποιό λόγο εγώ να κάθομαι να περνάω απουσίες (να πάρουν γραμματέα), να κάνω εφημερίες (να πάρουν φύλακες), να βγάζω πρόγραμμα κτλ κτλ κτλ από την στιγμή που πληρώνομαι για το διδακτικό μου έργο. ΤΕΛΟΣ οι εξωδιδακτικές εργασίες λοιπόν!!!!!!!!!!!!!!!
Συνάδελφοι,έχω την αίσθηση ότι πνιγόμαστε σε μια κουταλιά νερό.Ο χρόνος κυλάει .... η τοπική μας ελμε φημολογείται ότι θα συνεδριάσει την άλλη Πέμπτη .Η πίεση πρέπει να ξεκινήσει πρώτα από τους αιρετούς.17500 μέλη μπορούμε να καταλήξουμε σε ένα ψήφισμα με αποδέκτη ΟΛΜΕ, ΕΛΜΕ και κύριο όρο το να διεκδικήσουν δίκαιες αλλαγές μέχρι την ψήφιση του νόμου,αλλιώς δεν θα πάμε να ξαναψηφίσουμε,δεν θα ξαναπληρώσουμε κρατήσεις υπέρ τους,θα ζητήσουμε τη μέρα των εκλογών να κάνουμε μάθημα ή θα κατεβούμε με δικό μας αυτόνομο φορέα.Ίσως με κατηγορήσετε για διχαστικές αντιλήψεις,όμως αναρωτηθείτε αν είναι δυνατόν να μη γνώριζε η Πασκ ή η Δακε τα σχέδια της κυβέρνησης, η σιωπή τους φίλοι μου είναι ένοχη.Μπορούμε λοιπόν συνάδελφοι να συντάξουμε ένα τέτοιο ψήφισμα και να το συνυπογράψουμε και μάλστα από τώρα.
Υπάρχει facebook group για ενημέρωση και συντονισμό προσκαλέστε συναδέλφους:http://www.facebook.com/groups/288279667867544/?id=289027237792787¬if_t=group_activity
Υπάρχουν πολλοί τρόποι... όπως γουστάρει ο καθένας για να χρησιμοποιήσω την ορολογία σου. Ξέρεις υπάρχει ΟΛΜΕ, ΕΛΜΕ, Facebook, Twitter... και περιστέρια. Φαντάζομαι όλο και κάτι θα έχεις να προτείνεις κι εσύ...