0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα. Θα ήθελα κι εγώ να αναφέρω τη δική μου περίπτωση. Διορίστηκα φέτος και τοποθετήθηκα σε Γυμνάσιο με 23 μαθητές (1 τμήμα ανά τάξη ). Όλες οι ώρες για τα μαθήματα του ΠΕ04 είναι 14 ( +3 ώρες το εργαστήριο, οι οποίες δεν μου έχουν δοθεί επισήμως ). Οι ώρες της φυσικής είναι 4 ενώ οι υπόλοιπες 10 είναι β΄ανάθεση ( χημεία, βιολογία, γεωγραφία ). Άλλες ώρες δεν υπάρχουν προς το παρόν για να συμπληρώσω ωράριο.Μπορώ να κάνω κάτι γι'αυτό;
Στο πέμπτο γυμνάσιο Αγρινίου Γαλλικού πήρε 12 ώρες ιστορία και καμία γαλλικά!!!!!!!!!!
Εγώ εγώ! Αυτή την γαλλικήν την ομιλώ άπταιστα!
Παράθεση από: karxarias29 στις Οκτωβρίου 14, 2011, 11:58:14 pmΕγώ εγώ! Αυτή την γαλλικήν την ομιλώ άπταιστα! ναι ναι με το πιανο και τα ...γαλλικα μεγαλωσες
Παράθεση από: eva7 στις Οκτωβρίου 14, 2011, 10:13:09 pmΣτο πέμπτο γυμνάσιο Αγρινίου Γαλλικού πήρε 12 ώρες ιστορία και καμία γαλλικά!!!!!!!!!!Υπάρχουν 1000 μαϊμού καθηγητές πληροφορικής που δεν έχουν καν πτυχίο και κάνουν εδώ και χρόνια πληροφορική. Για μία καθηγήτρια Γαλλικών, το κάνεις ξαφνικά θέμα!!!
Παράθεση από: giak στις Οκτωβρίου 15, 2011, 12:56:49 amΠαράθεση από: eva7 στις Οκτωβρίου 14, 2011, 10:13:09 pmΣτο πέμπτο γυμνάσιο Αγρινίου Γαλλικού πήρε 12 ώρες ιστορία και καμία γαλλικά!!!!!!!!!!Υπάρχουν 1000 μαϊμού καθηγητές πληροφορικής που δεν έχουν καν πτυχίο και κάνουν εδώ και χρόνια πληροφορική. Για μία καθηγήτρια Γαλλικών, το κάνεις ξαφνικά θέμα!!!Το "ξαφνικά" που το διαπίστωσες?? Εάν παρακολουθούσες εκτενώς τις συζητήσεις φιλολόγων, διότι δεν γνωρίζω τι ειδικότητα είσαι, θα διαπίστωνες ότι το "ξαφνικά" δεν υφίσταται. Υπάρχουν συνάδελφοι που συγκεντρώνουν τις παρατυπίες για να κινηθούμε ανάλογα. Απευθύνομαι σε αυτούς τους συναδέλφους. Για τους καθηγητές μαιμού της πληροφορικής ας διαμαρτυρηθούνε οι άμεσα ενδιαφερόμενοι. Για την Γαλλικού που κλέβει ώρες ιστορίας για να μην κουνηθεί για άλλο σχολείο και την πονέσει ο γοφός απ'το περπάτημα, οφείλουμε οι άμεσα ενδιαφερόμενοι να το κάνουμε θέμα. Κοινώς το "ξαφνικά'' σου είναι αν μη τι άλλο άτοπο.