0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
δε μιλάω αφοριστικά για όλους - ξέρω βέβαια ότι αυτο βγαίνει προς τα έξω - αλλά ξέρω ότι δεν ειναι όλοι έτσι...είναι όμως πάνω απο αρκετούς...και επειδή νταραβερίζομαι με τέτοιους απο το 1994 ( είτε ως εκπ/κός είτε ως διοικητικός) πίστεψέ με έχουν δει πολλά τα ματάκια μου και έχω βαρεθεί να δικαιολογώ τα αδικαιολόγητα.... Μακάρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο ώστε να φανεί και ο κόπος όσων πραγματικά αγωνιουν και πονούν το δημόσιο σχολείο. Υπάρχουν και τέτοιοι αλλά χάνονται απο τους λοιπούς κηφήνες!! Με πικρία το λέω, όχι με κακία ή αφοριστικά!
κατ΄αρχάς,δεν είναι όνομα αυτό!!!ο αυτο-προσδιορισμός σου μάλλον σε αδικεί.Κατά δεύτερον,καταλαβαίνω τις κινησεις της διοίκησης για να εξοικονομήσει χρήμα και προσωπικό.Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί δε γίνεται κάποια επανορθωτική κίνηση προς τους ευθέως πορευομένους,έστω και ως υπόσχεση μελλοντική.
Είναι πάντως εξοργιστικό οι ίδιοι οι εκπαιδευτικοί να δέχονται το ξεφτύλισμα του εαυτού τους για να σώσουν μια καρέκλα. Ντρέπομαι να βλέπω π.χ βρεφοκόμες στα Επαλ να κάθονται και οι παιδικοί σταθμοί να μην έχουν προσωπικό, ντρέπομαι να βλέπω νοσηλεύτριες να περισσεύουν και να αρνούνται τη μετάταξη. Δεν μίλησε κανείς για απόλυση αλλά αυτοί στην ΟΛΜΕ θεωρούν ότι οι καρέκλες των σχολείων έχουν ονοματεπώνυμο, είναι αυθεντίες και δεν μπορούν να δουλέψουν κάπου αλλού. Και σκέφτομαι του χρόνου στο παιδί μου ο οικονομολόγος θα κάνει μαθηματικά, ο γυμναστής γεωγραφία, ο νομικός ιστορία .... Μήπως να τα κρατήσουμε τα παιδιά στα σπίτια μας; Θεωρώ πως αυτό το κατάπτυστο κείμενο πρέπει να έχει απάντηση διότι τσαλαπατά κάθε έννοια σεβασμού προς τα ίδια τα παιδιά, τους γονείς τους και προς τον καθένα από εμάς που έχει σπουδάσει κάτι.
αυτοί οι κηφήνες για άλλη μια φορά σώζονται. Είναι οι καλοβολεμένοι, αυτοί που αρνούνται να δουλέψουν στο διπλανό σχολείο, γιατί απλά δεν μπορούν να ξεβολευτούν και θεωρούν ότι οι άλλοι πάντα θα τους καλύπτουν. Το έχω πει πολλές φορές αλλά θα το ξαναπώ: π.χ γιατί οι βρεφοκόμες, που περισσεύουν δεν πηγαίνουν στους δημόσιους παιδικούς σταθμούς από όπου και ήρθαν οι περισσότερες; γιατί οι νοσηλευτές δεν καλύπτουν θέσεις στα νοσοκομεία; Μάζεψαν ένα σωρό ειδικότητες και τώρα πρέπει να καρατομηθούν όλοι. Όχι ως εκπαιδευτικός αλλά ως γονιός δεν δέχομαι μαθηματικά στο παιδί μου να κάνει ο οικονομολόγος, ιστορία ο ξενόγλωσσος, γεωγραφία ο γυμναστής............... Ας το κλείσουμε καλύτερα και ας πληρώνει ο καθένας το δάσκαλο της αρεσκείας του. Και όλοι εσείς που βιώνατε την τεμπελιά σε όλο της το μεγαλείο , γιατί δε βγάζατε κανένα πανό τόσα χρόνια; Ένα ξέρω: ότι δεν μπορεί σε αυτόν τον τόπο να τελείωσαν οι εχέφρονες.
Παρακολουθώ με μεγάλη προσοχή τα όσα γράφετε και όσα γράφει η bitch (συμφωνώ με evants..μα τι όνομα κι αυτό βρε καλή μου?? ). Το ερώτημα όμως που μας βασανίζει όλους παραμένει...Εάν το πλαφόν ορίστηκε στις 10 ώρες, προσωπικά στον κλάδο των ΠΕ02 διαβλέπω ήττα...Εάν φύγουν όλες οι ιστορίες σε β' αναθέσεις τι θα μείνει βρε παιδιά?
Παράθεση από: eva7 στις Μαρτίου 20, 2012, 10:33:24 amΠαρακολουθώ με μεγάλη προσοχή τα όσα γράφετε και όσα γράφει η bitch (συμφωνώ με evants..μα τι όνομα κι αυτό βρε καλή μου?? ). Το ερώτημα όμως που μας βασανίζει όλους παραμένει...Εάν το πλαφόν ορίστηκε στις 10 ώρες, προσωπικά στον κλάδο των ΠΕ02 διαβλέπω ήττα...Εάν φύγουν όλες οι ιστορίες σε β' αναθέσεις τι θα μείνει βρε παιδιά? Τίποτα δε θα μείνει.
Δεν υπάρχει κανείς να με διαφωτίσει; Είμαι υποχρεωμένη να συμπληρώσω τις 21 ώρες ακόμη και με τόσαμαθήματα β ανάθεσης;
Παράθεση από: kalia_ στις Οκτωβρίου 17, 2012, 06:01:34 pmΔεν υπάρχει κανείς να με διαφωτίσει; Είμαι υποχρεωμένη να συμπληρώσω τις 21 ώρες ακόμη και με τόσαμαθήματα β ανάθεσης;Όχι. Το πλαφόν 10 ωρών της
Συνάδελφοι καλησπέρα!Είμαι