0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
τζα!!!!!!!!!!!!! να μαι και γω... ...ελπιζω αυτος που ειναι το θεμα γ φαση να ναι πιο γουρλης !!!!!!!!!!!!( σορρυ adigoni )...
Παράθεση από: eri02 στις Οκτωβρίου 13, 2011, 04:05:53 pmτζα!!!!!!!!!!!!! να μαι και γω... ...ελπιζω αυτος που ειναι το θεμα γ φαση να ναι πιο γουρλης !!!!!!!!!!!!( σορρυ adigoni )... Γεια σου ρε Eri!!Μ έκανες κ γέλασα!! Ας δώσω κ εγώ λοιπόν το παρόν!! υπομονή κ αισιοδοξία σε όλους μας !! άντε, η γ φάση θα είναι το γούρι μας!!
Πλήρης απογοήτευση με τον υπερβολικά χαμηλό αριθμό της β φάσης.
Παράθεση από: alexpap στις Οκτωβρίου 13, 2011, 04:21:50 pmΠαράθεση από: eri02 στις Οκτωβρίου 13, 2011, 04:05:53 pmτζα!!!!!!!!!!!!! να μαι και γω... ...ελπιζω αυτος που ειναι το θεμα γ φαση να ναι πιο γουρλης !!!!!!!!!!!!( σορρυ adigoni )... Γεια σου ρε Eri!!Μ έκανες κ γέλασα!! Ας δώσω κ εγώ λοιπόν το παρόν!! υπομονή κ αισιοδοξία σε όλους μας !! άντε, η γ φάση θα είναι το γούρι μας!!τωρα ειδα πως διατυπωσα αυτο που εγραψα...και μη χειροτερα!!! γλωσεψα την μπερδα μου...
Παράθεση από: stella28 στις Οκτωβρίου 13, 2011, 04:14:22 pmΠλήρης απογοήτευση με τον υπερβολικά χαμηλό αριθμό της β φάσης.μην απογοητεύστε είμαστε ακόμα στην αρχή του φετινού θρίλερ . . .είναι σίγουρο ότι θα δεχτούν να πάνε όλοι για αναπλήρωση φέτος;;;ακόμα κ αυτοί που κλήθηκα, γιατί ενδεχομένως έβαλαν το κουτί, θα δεχτούν άραγε να πάνε αφού άλλαξαν τόσο πολύ τα δεδομένα;;;βασικά τους τρίτεκνους σκέφτομαι...αυτοί που δεν έχουν επιτυχία σε Ασεπ θα δεχτούν να παρουσιαστούν μιας και δεν πρόκειται να διοριστούν ποτέ μόνο με την τριτεκνία;;;
Παράθεση από: eri02 στις Οκτωβρίου 13, 2011, 04:25:13 pmΠαράθεση από: alexpap στις Οκτωβρίου 13, 2011, 04:21:50 pmΠαράθεση από: eri02 στις Οκτωβρίου 13, 2011, 04:05:53 pmτζα!!!!!!!!!!!!! να μαι και γω... ...ελπιζω αυτος που ειναι το θεμα γ φαση να ναι πιο γουρλης !!!!!!!!!!!!( σορρυ adigoni )... Γεια σου ρε Eri!!Μ έκανες κ γέλασα!! Ας δώσω κ εγώ λοιπόν το παρόν!! υπομονή κ αισιοδοξία σε όλους μας !! άντε, η γ φάση θα είναι το γούρι μας!!τωρα ειδα πως διατυπωσα αυτο που εγραψα...και μη χειροτερα!!! γλωσεψα την μπερδα μου... Μάλλον επειδή είμαστε στην ίδια κατάσταση, ένα βήμα πριν το εγκεφαλικό, ούτε που το καταλάβαμε!!!
Παράθεση από: df στις Οκτωβρίου 13, 2011, 04:26:56 pmΠαράθεση από: stella28 στις Οκτωβρίου 13, 2011, 04:14:22 pmΠλήρης απογοήτευση με τον υπερβολικά χαμηλό αριθμό της β φάσης.μην απογοητεύστε είμαστε ακόμα στην αρχή του φετινού θρίλερ . . .είναι σίγουρο ότι θα δεχτούν να πάνε όλοι για αναπλήρωση φέτος;;;ακόμα κ αυτοί που κλήθηκα, γιατί ενδεχομένως έβαλαν το κουτί, θα δεχτούν άραγε να πάνε αφού άλλαξαν τόσο πολύ τα δεδομένα;;;βασικά τους τρίτεκνους σκέφτομαι...αυτοί που δεν έχουν επιτυχία σε Ασεπ θα δεχτούν να παρουσιαστούν μιας και δεν πρόκειται να διοριστούν ποτέ μόνο με την τριτεκνία;;;και με τη μειωση του αφορολογητου... ...όλα παίζονται ακόμα, γερά νεύρα να χουμε