0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: AntreaEirini στις Οκτωβρίου 14, 2011, 04:43:31 pmΊσως μέχρι να συσταθεί ο σύλλογος θα μπορούσατε να παρευρίσκεστε εκεί συχνά πυκνά και να τους τρίβετε την εγκύκλιο στη μούρη. Αν οργανώστε κάτι πάντως εγώ έρχομαι από Δράμα. Και τη Δευτέρα σκοπεύω να πάω στη Δευτεροβάθμια στη Δράμα και να ρωτήσω τον προϊστάμενο γιατί έχουν επιτρέψει σε οικονομολόγο που δεν έχει αναγνωρίσει τη δεύτερη ειδικότητά του να κάνει ιστορία
Ίσως μέχρι να συσταθεί ο σύλλογος θα μπορούσατε να παρευρίσκεστε εκεί συχνά πυκνά και να τους τρίβετε την εγκύκλιο στη μούρη. Αν οργανώστε κάτι πάντως εγώ έρχομαι από Δράμα. Και τη Δευτέρα σκοπεύω να πάω στη Δευτεροβάθμια στη Δράμα και να ρωτήσω τον προϊστάμενο γιατί έχουν επιτρέψει σε οικονομολόγο που δεν έχει αναγνωρίσει τη δεύτερη ειδικότητά του να κάνει ιστορία
Παράθεση από: tonik στις Οκτωβρίου 14, 2011, 04:45:35 pmΠαράθεση από: AntreaEirini στις Οκτωβρίου 14, 2011, 04:43:31 pmΊσως μέχρι να συσταθεί ο σύλλογος θα μπορούσατε να παρευρίσκεστε εκεί συχνά πυκνά και να τους τρίβετε την εγκύκλιο στη μούρη. Αν οργανώστε κάτι πάντως εγώ έρχομαι από Δράμα. Και τη Δευτέρα σκοπεύω να πάω στη Δευτεροβάθμια στη Δράμα και να ρωτήσω τον προϊστάμενο γιατί έχουν επιτρέψει σε οικονομολόγο που δεν έχει αναγνωρίσει τη δεύτερη ειδικότητά του να κάνει ιστορία
Καλησπέρα και απο εμένα. Αυτό που δημοσίευσα, πράγματι έχει να κάνει με τα τελικά επίσημα στοιχεία δηλαδή η δημοσίευση σε ΦΕΚ. Κάθε ημέρα βγαίνουν κάποια ΦΕΚ σε δημοσίευση. Σήμερα απο τα 5 ΦΕΚ που δημοσιεύθηκαν, τα 3 απο αυτά είχαν αναφορά σε συνταξιοδοτήσεις απο το ΥΠΔ
Παράθεση από: adigoni στις Οκτωβρίου 14, 2011, 02:00:34 pmΜία λογική η εξήγηση είναι ότι έχουν υπόψη τους εμάς τους 40 που περισσεύουμε, ίσως και καμιά 10αριά από την Αττική.Δηλαδή μπορεί στην επόμενη φάση να είμαστε κι εμείς, εκτός κι αν τυχόν εμφανιστούν κενά....Ακόμα δεν σας έχουν βάλει σε σχολείο;
Μία λογική η εξήγηση είναι ότι έχουν υπόψη τους εμάς τους 40 που περισσεύουμε, ίσως και καμιά 10αριά από την Αττική.Δηλαδή μπορεί στην επόμενη φάση να είμαστε κι εμείς, εκτός κι αν τυχόν εμφανιστούν κενά....
http://www.pde.gr/index.php?page=3289Τι έγινε βρε παιδιά? Σκούντηξε κανείς την ΟΛΜΕ και ξύπνησε τα παιδάκια απ'τον μακάριο ύπνο τους?
Παράθεση από: Ναστια στις Οκτωβρίου 14, 2011, 07:00:34 pmhttp://www.pde.gr/index.php?page=3289Τι έγινε βρε παιδιά? Σκούντηξε κανείς την ΟΛΜΕ και ξύπνησε τα παιδάκια απ'τον μακάριο ύπνο τους? δηλαδή βρε παιδιά το πλαφόν των 7 ωρών αφορά τελικά μόνο τους έχοντες δεύτερο πτυχίο; να δούμε τι θα πει και η διαμαντοπούλου...