0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
το θεμα ειναι αν θελει να καλυψει τα κενα...δυστυχως....!Δε μου λεει κατι να υπαρχει κενο στο σχολειο διπλα στο σπιτι μου και γω να καθομαι απλα στο σπιτι μου...
Ο κ.Μπράτης έγραψε στο fb ότι θα κάνουν 50 προσλήψεις ΠΕ02-3-4 στην παράλληλη στήριξη .Εμείς είμαστε μέσα όχι ;
Ο κ. Πάγκαλος συμφωνεί με την πολιτική που ακολουθείται, ανέφερε ότι το ελληνικό κράτος στο παρελθόν έκανε συνεχώς εγκλήματα, ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά ότι ο έλληνας πολίτης δεν θέλει να υποστεί της συνέπειες που τον αφορούν, σχετικά με τις πολιτικές επιλογές που έκανε από την μεταπολίτευση και μετά.
Παράθεση από: mpesg στις Οκτωβρίου 17, 2011, 12:34:20 pmΠαράθεση από: eri02 στις Οκτωβρίου 17, 2011, 12:24:17 pmτο θεμα ειναι αν θελει να καλυψει τα κενα...δυστυχως....!Δε μου λεει κατι να υπαρχει κενο στο σχολειο διπλα στο σπιτι μου και γω να καθομαι απλα στο σπιτι μου...οχι μονο εαν θελει αλλα και εαν εχει τα χρηματα........................κουρεμα/πτωχευση μας λεει κατι???για μαθηματικους , φυσικους εχει...για δασκαλους εχει ....εκει τα βρισκει...απο τους δικους μας καποιος της εδωσε χυλοπιτα και την πληρωνει ολος ο κλαδος ...(προτεινω να τον βρουμε και να τον λιθοβολησουμε )...
Παράθεση από: eri02 στις Οκτωβρίου 17, 2011, 12:24:17 pmτο θεμα ειναι αν θελει να καλυψει τα κενα...δυστυχως....!Δε μου λεει κατι να υπαρχει κενο στο σχολειο διπλα στο σπιτι μου και γω να καθομαι απλα στο σπιτι μου...οχι μονο εαν θελει αλλα και εαν εχει τα χρηματα........................κουρεμα/πτωχευση μας λεει κατι???
Παράθεση από: mpesg στις Οκτωβρίου 17, 2011, 12:38:39 pmΟ κ. Πάγκαλος συμφωνεί με την πολιτική που ακολουθείται, ανέφερε ότι το ελληνικό κράτος στο παρελθόν έκανε συνεχώς εγκλήματα, ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά ότι ο έλληνας πολίτης δεν θέλει να υποστεί της συνέπειες που τον αφορούν, σχετικά με τις πολιτικές επιλογές που έκανε από την μεταπολίτευση και μετά.οσοι τα φαγαν υπεστησαν τις συνεπειες που τους αφορουν?
Παράθεση από: dina 94 στις Οκτωβρίου 17, 2011, 12:34:07 pmΟ κ.Μπράτης έγραψε στο fb ότι θα κάνουν 50 προσλήψεις ΠΕ02-3-4 στην παράλληλη στήριξη .Εμείς είμαστε μέσα όχι ;ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ
πριν κανετε κατι...........Η "εφεδρεία" στον χώρο των εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης θα επιφέρει σημαντικές ανακατατάξεις στα σχολεία της χώρας. Η μαζική έξοδος από την εργασία χιλιάδων εκπαιδευτικών σε συνδυασμό με τις ελάχιστες έως μηδενικές προσλήψεις που θα πραγματοποιηθούν στον χώρο της παιδείας το 2012, θα σημάνει νέες συγχωνεύσεις σχολικών μονάδων από τον Σεπτέμβριο. Η μείωση των συμβασιούχων εκπαιδευτικών (ωρομίσθιων και αναπληρωτών), που θεωρείται βέβαιο ότι θα πραγματοποιηθεί τη χρονιά που έρχεται, θα έχει ως αποτέλεσμα την πραγματοποίηση "σαρωτικών" μετατάξεων, προκειμένου να καλυφθούν τα κενά στις σχολικές μονάδες.
ουτε εγω καταλαβα τι θελει να πει ο συναδελφος...και γιατι το λεει...
Παράθεση από: momo στις Οκτωβρίου 17, 2011, 03:28:10 pmουτε εγω καταλαβα τι θελει να πει ο συναδελφος...και γιατι το λεει...Μόνο αν αντικαταστήσω το "πριν" (κάνετε κάτι) με "για να " (κάνετε κάτι) μπορώ να το καταλάβω...