0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφε karas σου εύχομαι ολόθερμα την καλύτερη δυνατή εξέλιξη με το πρόβλημα της υγείας σου. Έχω ζήσει ανάλογο πρόβλημα στην οικογένειά μου και σε διαβεβαιώ ότι το σημαντικό είναι να ασχοληθείς με την υγεία σου και για όλα τα άλλα θα βρεθούν λύσεις. Εύχομαι σύντομα να πας αναπληρωτής, γερός και δυνατός!
Καλησπέρα συνάδελφοι. Συγχωρέστε με αν το ερώτημα που θέτω δεν άπτεται απόλυτα του θέματος αλλα βρίσκομαι σε σύγχυση. Μόλις ανακάλυψα ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που στη χειρότερη περίπτωση απαιτεί νεφρεκτομή... Μέσα στη στενοχώρια μου σκέφτηκα ότι θα είναι αδύνατον να δουλέψω αν κληθώ αναπληρωτής αφού αναρρωτική άδεια δικαιούμαστε μόνο μετά από δεκα ημέρες εργασίας. Και πρόβλημα υγείας και άνεργος; Υπάρχει η δυνατότητα να μη χάσεις τη θέση αν δεν πας να αναλάβεις υπηρεσία στο οριζόμενο χρονικό διάστημα; Χίλια συγγνώμη για το άσχετο αλλά είμαι στα χαμένα... από κάθε άποψη... Να είστε καλά και μη στενοχωριέστε για τίποτα.. υγεία πάνω από όλα...
Παράθεση από: may16 στις Οκτωβρίου 25, 2011, 11:12:36 pm Συνάδελφε karas σου εύχομαι ολόθερμα την καλύτερη δυνατή εξέλιξη με το πρόβλημα της υγείας σου. Έχω ζήσει ανάλογο πρόβλημα στην οικογένειά μου και σε διαβεβαιώ ότι το σημαντικό είναι να ασχοληθείς με την υγεία σου και για όλα τα άλλα θα βρεθούν λύσεις. Εύχομαι σύντομα να πας αναπληρωτής, γερός και δυνατός!may16 σε ευχαριστώ από καρδιάς για τα ζεστά σου λόγια! Να είσαι πάντα καλά