0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγω στεναχωριεμαι με το εξής... 1100 αναπληρωτές αγγλικών, καμία 600 γερμανικών βάλτε κ καμία 200 γαλλικών ....2000 ξενογλωσσοι αναπληρωτές πλήρους κ μειωμένου κ εμείς 635. Κ το παράλογο είναι οτιμξενγλωσσοι μόνιμοι καλύπτουν ωράριο με ώρες ιστορίας.....
Παράθεση από: smet στις Οκτωβρίου 27, 2011, 11:04:53 pmΕγω στεναχωριεμαι με το εξής... 1100 αναπληρωτές αγγλικών, καμία 600 γερμανικών βάλτε κ καμία 200 γαλλικών ....2000 ξενογλωσσοι αναπληρωτές πλήρους κ μειωμένου κ εμείς 635. Κ το παράλογο είναι οτιμξενγλωσσοι μόνιμοι καλύπτουν ωράριο με ώρες ιστορίας.....Δεν ειναι ακριβως ετσι. Οι ξενογλωσσοι ειναι και για τις 2 βαθμιδες της εκπαιδευσης και δεν ειναι 1100 αλλά οι μισοι περίπου.
Παρακαλώ πολύ, καταλαβαίνω την αγωνία και τον ψυχικό αναβρασμό που εχει προκαλέσει όλη αυτή η κατάσταση, αλλά συνιστώ ηρεμία. Εγιναν τροποποιήσεις τόσο στο "επίμαχο" μήνυμα όσο και σε αυτά που το είχαν ως παράθεση.Θέλω να κανω σαφές πως δεν θα ξαναμπω στη λογικη της τροποποιησης μηνυματος. Το μηνυμα θα διαγραφεται ως έχει. Επισης, να χρησιμοποιούμε το "αναφορά σε συντονιστή" για μηνύματα που μας ενοχλούν. Ευχαριστώ.υ.γ. Προσωπικα δε θεωρω το "γλυκαναλατη" ως προσωπικη επιθεση. Ενας ηπιος χαρακτηρισμος ηταν για μια επιστολη και ειναι η τελευταια φορα που μπαινω στη λογικη της προσωπικης διαφορας.[/b] Υπαρχουν τα π.μ. και μεσω αυτων να λυνονται οι διαφορες σας. Μηνύματα που δεν ακολουθούν τους όρους χρησης καθως και μηνύματα που απαντουν σε παρατηρησεις συντονισμου θα διαγραφονται χωρις καμια προειδοποιηση.
...Θέλω λοιπόν να ρωτήσω: - Το φόρουμ δεν αποτελεί χώρο ελεύθερης έκφρασης των θέσεων και απόψεών μας στο πλαίσιο ενός σοβαρού πλαισίου διαλόγου με τεκμηριωμένες τοποθετήσεις και σεβασμό στους συνομιλητές; - Ποια αρχή του φόρουμ καταπατά το μήνυμά μου και ακολούθως "λογοκρίνεται"; - Ποιες "παρασκηνιακές" κινήσεις κατά της ελεύθερης διακίνησης ιδεών οδήγησαν στην περικοπή φράσης του μηνύματός μου, χωρίς καν να έχω ενημερωθεί πως αυτό είναι "επίμαχο"; Και τελικά σε ρωτώ: Πώς και γιατί τελικά το αρχικό μήνυμα κρίνεται "επίμαχο"; ...
επειδη ο καθε αλλος δε θελει να παρει τα ποδαρακια του και να παει σε δημοτικο για να κανει το ΜΑΘΗΜΑ ΤΟΥΥ ...μας κλεβει εμας την ιστορια....το αποτελεσμα? ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΞΕΝΟΓΛΩΣΣΟΥΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ....γιατι οι διευθυντες δημοτικων δεν εχουν ξενογλωσσους και ζητανε....οταν ξερουμε καλα...πως ξενογλωσσοι μας παιρνουν σβαρνααααααααααα...ολες τις ιστοριες...αντε ξυπνατεεεεεεεεεεεεεεεεε.......ας μην τους αφησουμε να νομιζουν οτι εχουν να κανουν με αβουλα οντα....που δεχονται απαθεστατα οσα γινονται!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Παράθεση από: άρης στις Οκτωβρίου 29, 2011, 02:30:03 am...Θέλω λοιπόν να ρωτήσω: - Το φόρουμ δεν αποτελεί χώρο ελεύθερης έκφρασης των θέσεων και απόψεών μας στο πλαίσιο ενός σοβαρού πλαισίου διαλόγου με τεκμηριωμένες τοποθετήσεις και σεβασμό στους συνομιλητές; - Ποια αρχή του φόρουμ καταπατά το μήνυμά μου και ακολούθως "λογοκρίνεται"; - Ποιες "παρασκηνιακές" κινήσεις κατά της ελεύθερης διακίνησης ιδεών οδήγησαν στην περικοπή φράσης του μηνύματός μου, χωρίς καν να έχω ενημερωθεί πως αυτό είναι "επίμαχο"; Και τελικά σε ρωτώ: Πώς και γιατί τελικά το αρχικό μήνυμα κρίνεται "επίμαχο"; ...Καλημέρα, ελπίζοντας να βοηθήσω παραθέτω τους όρους χρήσης και πρόσβασης του φόρουμ:http://www.pde.gr/index.php?topic=13Ελπίζω να σου δώσουν απαντήσεις.