*

Αποστολέας Θέμα: Κίνηση για δημιουργία Συλλόγου Αναπληρωτών Φιλολόγων  (Αναγνώστηκε 162279 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος trelamenos

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ:Κίνηση για δημιουργία Συλλόγου Αδιόριστων Φιλολόγων
« Απάντηση #266 στις: Νοεμβρίου 03, 2011, 10:39:06 am »
συναδελφοι καλημερα.χθες συναντηθηκαμε οι αθηναιοι οπως ειχαμε ενημερωσει αλλα δυστυχως η συμμετοχη ηταν απογοητευτικη κ απαραδεκτη.ενας κουκος δεν φερνει την ανοιξη.ασ ξυπνησουμε λοιπον!!!τελικα εμεις οι λιγοι αποφασισαμε να παμε αυριο το πρωι στην διευθυνση αττικης προκειμενου να επιδοσουμε την επιστολη κ να μιλησουμε με αρμοδιους.καλω εστω κ τωρα συναδελφους να επικοινωνησουν μαζι μου στελνοντας π.μ για να μας ενισχυσουν σε αυτη την προσπαθεια.ασ αφησουμε τους καναπεδες εστω κ τελευταια στιγμη.αριστο πες μου τι θες να κανουμε με πεφ κ οτιδηποτε αλλο.μονο παρακαλω οι τοσοι αθηναιοι να αφυπνιστειτε!!4 κ 5 ατομα δεν μπορουμε να κανουμε κατι.ευχαριστω κ περιμενω!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος ζυγός90

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Απ:Κίνηση για δημιουργία Συλλόγου Αδιόριστων Φιλολόγων
« Απάντηση #267 στις: Νοεμβρίου 03, 2011, 10:42:26 am »
Ειλικρινά εκτιμώ τις προσπάθειες ορισμένων για τη σύσταση του συλλόγου. Χτες το απόγευμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση των Αθηναίων στο Μοναστηράκι. Αριθμός παρευρισκομένων: μόλις 4 άτομα. Το γεγονός ότι δεν εκδηλώνεται άμεσο και έμπρακτο ενδιαφέρον με κάνει να αναρωτιέμαι αν όντως υπάρχει η ανάλογη βούληση. Σκέφτομαι ότι ίσως πρέπει να αποδεχτώ την κατάσταση ως μια απογοητευτική πραγματικότητα. Οφείλω όμως να επισημάνω πάλι, ως πτυχιούχος του 1990, ότι ανάλογες καταστάσεις εμείς οι παλιοί έχουμε ζήσει και στο παρελθόν και γνωρίζουμε καλά τα αποτελέσματα της αδράνειας και της μη διεκδίκησης. Για το λόγο αυτό εξακολουθώ να πιστεύω ότι η προσπάθεια αυτή δεν πρέπει να εγκαταλειφθεί.

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #268 στις: Νοεμβρίου 03, 2011, 10:42:43 am »
θα παρω κι εγω σημερα τηλεφωνο στην πεφ

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #269 στις: Νοεμβρίου 03, 2011, 10:47:47 am »
αριστο μια ερωτηση .μια συναδελφος εχει γνωστο δικηγορο.εχεις ρωτησει για τα νομιμα δικαιωματα μας η να απευθυνθει στον δικηγορο για να μαθουμε?

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος GERMANOS

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #270 στις: Νοεμβρίου 03, 2011, 10:50:34 am »
Επίσης, κάποιος ή κάποιοι, απ' την Αθήνα, πρέπει - εκπροσωπώντας την κίνησή μας- να παρουσιαστούν, αυτοπροσώπως και άμεσα, στο Υπουργείο και να διεκδικήσουν απαντήσεις και διόρθωση της καταστρατήγησης της νομιμότητας σχετικά με τις β' αναθέσεις.

Αν υπάρχουν ενδιαφερόμενοι, ας επικοινωνήσουν μαζί μου ...
Nα επαναλάβω κάτι που μου είπε το Υπουργείο Παιδείας και μάλιστα το τμήμα προσωπικού που εξέδωσε τη διευκρινιστική εγκύκλιο... Αν δεν έχουμε αποδείξεις ότι οι δευτεροβάθμιες παρανομούν δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο.... Αν θέλουμε άμεσα αποτελέσματα πρέπει να αποδείξουμε εγγράφως ότι οι δευτεροβάθμιες παρανομούν προκειμένου να υπερασπιστούν συναδέλφους μόνιμους που έχουν οργανική θέση αλλά δεν μπορούν να συμπληρώσουν το ωράριο τους στο σχολείο τους ... στην περιοχή τους... ή ακόμη και στο νομό τους... Έτσι λοιπόν συνεχίζουμε τις ενστάσεις αλλά και τις καταγγελίες ... για όσους αντέχει το στομάχι τους... Καλή μας μέρα! ...Πραγματικά τι ζούμε... αναρωτιέμαι.... όχι μόνο εμείς... όλοι οι συνάδελφοι... αλλά δυστυχώς όλη η Ελλάδα......

Αποσυνδεδεμένος GERMANOS

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #271 στις: Νοεμβρίου 03, 2011, 10:52:47 am »
ΠΡΟΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Προς τον πρόεδρο του τμήματος Φιλολογίας

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

Σας γνωστοποιούμε τα εξής:

1.   Τα τελευταία χρόνια βασικό μάθημα της ειδικότητάς μας (Ιστορία) δίνεται ως δεύτερη ανάθεση σε αποφοίτους άλλων σχολών ( Αγγλικής Γαλλικής, Γερμανικής Φιλολογίας, Θεολόγων, Κοινωνιολόγων, Νομικών Επιστημών) με αποτέλεσμα να υποβαθμίζεται το συγκεκριμένο μάθημα τόσο από επιστημονικής όσο και από διδακτικής άποψης.
2.   Ως συνέχεια της παραπάνω πρακτικής προτάθηκε από την Υφυπουργό κ. Χριστοφιλοπούλου η παραχώρηση και του μαθήματος της Λογοτεχνίας ως δεύτερη ανάθεση στις προαναφερθείσες ειδικότητες.
3.   Κατά παρέκκλιση της υπουργικής απόφασης 81504/Δ2/ 17-7-2011 (ΦΕΚ 1811 τ.

Αποσυνδεδεμένος alexpap

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Μια σκέψη γεμίζει την απεραντοσύνη
    • Προφίλ
« Απάντηση #272 στις: Νοεμβρίου 03, 2011, 10:53:54 am »
καλημέρα! μίλησα σήμερα με το σύνδεσμο φιλολόγων του νομού μου κ κανονίσαμε να συναντηθούμε για να τους εκθεσουμε τα αιτήματά μας. μου είπαν ότι στην επιστολή προς τις ββάθμιες μπορούμε να προσθέσουμε ότι έχουμε τη στήριξη του συνδέσμου. Το βρήκα πολύ καλή ιδέα κ σκέφτηκα να το κοινοποιήσω. Τους Στέλνω τώρα  με mail την αίτηση. Καλό θα ήταν να επικοινωνήσετε  με τους συνδέσμους φιλολόγων των  νομών σας κ να θέσετε τα αιτήματά μας. Trelamenos, από το νομό μου, μία συμμετοχή έχω κ δύο από΄όμορο νομό.  Ενας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη, έχεις δίκιο...αλλά η όρεξη και το μεράκι  των συναδέλφων από το βορρά με παρασύρει!! ας κάνουμε κάτι, ό,τι μπορούμε...έστω κ με λίγους....για να μην έχει να μας προσάψει τίποτα η συνείδησή μας αργότερα..λίγος είναι αυτός ο λόγος;;
καλή δύναμη σε όλους! α! όποιος βρει τη διευκρινιστική εγκύκλιο, ας κάνει τον κόπο να μου τη στείλει με π.μ.  σας παρακαλώ.  Τα αποελέσματα του google δεν μου φαίνονται κ τόσο σχετικά..ευχαριστώ!!

Αποσυνδεδεμένος GERMANOS

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #273 στις: Νοεμβρίου 03, 2011, 10:56:48 am »
συναδελφοι καλημερα.χθες συναντηθηκαμε οι αθηναιοι οπως ειχαμε ενημερωσει αλλα δυστυχως η συμμετοχη ηταν απογοητευτικη κ απαραδεκτη.ενας κουκος δεν φερνει την ανοιξη.ασ ξυπνησουμε λοιπον!!!τελικα εμεις οι λιγοι αποφασισαμε να παμε αυριο το πρωι στην διευθυνση αττικης προκειμενου να επιδοσουμε την επιστολη κ να μιλησουμε με αρμοδιους.καλω εστω κ τωρα συναδελφους να επικοινωνησουν μαζι μου στελνοντας π.μ για να μας ενισχυσουν σε αυτη την προσπαθεια.ασ αφησουμε τους καναπεδες εστω κ τελευταια στιγμη.αριστο πες μου τι θες να κανουμε με πεφ κ οτιδηποτε αλλο.μονο παρακαλω οι τοσοι αθηναιοι να αφυπνιστειτε!!4 κ 5 ατομα δεν μπορουμε να κανουμε κατι.ευχαριστω κ περιμενω!!

Στην Αθήνα είμαστε 10 άτομα ... στη συνάντηση ήρθαν 5... Άρα πάμε καλά... Αν υπολογίσεις και τα άλλα 5 που δεν ήρθαν προσφέρουν πολλά... Κάποιοι έχουν κάνει ήδη καταγγελία και έχουν ήδη στείλει την επιστολή και συνεχίζουν με στέλνουν.. Έχουμε ανάγκη από ενότητα... και όχι να επικρίνει ο ένας τον άλλον.. Άλλωστε το φόρουμ αποτελεί πολύ μεγάλη δύναμη και από εδώ έχει ξεκινήσει ο υπό σύσταση σύλλογος... Μην απογοητεύσαι... πίστεψέ με κανένας μας δεν είναι αδρανής... Και από τον καναπέ μπορείς να προσφέρεις.. . Το διαδίκτυο είναι μεγάλη δύναμη... όχι η μοναδική... αλλά μεγάλη...

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #274 στις: Νοεμβρίου 03, 2011, 11:00:15 am »
συγγνωμη αλλα δεν εχω προθεση να επικρινω κανεναν.απλως ζητω στηριξη .καλο κ το ιντερνετ αλλα η παρουσια 30 ατομων κ θα τους ενοχλησει κ θα ταραξει τα νερα!!

Αποσυνδεδεμένος GERMANOS

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #275 στις: Νοεμβρίου 03, 2011, 11:04:28 am »
 Σωστά... Όταν πηγαίνουμε σε δευτεροβάθμιες... καλό  είναι να βρισκόμαστε όλοι... Την Τετάρτη στον Πειραιά που θα συναντήσουμε τον κ. Δημητρόπουλο ... όποιος μπορέσει καλό είναι να παρβρεθεί.... Το ξέρω ότι δεν επικρίνεις... και ότι σου βγαίνει παράπονο... αλλά το ίδιο νιώθουμε όλοι... Σκέψου ότι ο εχθρός μας δεν είναι οι δευτεροβάθμιες αλλά το κατεστημένο των μονίμων... που έχουν δίκιο και αυτοί... Σκεφθήτε ότι αγωνιζόμαστε σε μία κατάσταση που τα πάντα καταρρέουν... αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι θα σταματήσουμε τις προσπάθειες.... Όλα θα πάνε καλά! Ας συνεχίσουμε ... με όσες δυσκολίες και αν υπάρχουν...

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #276 στις: Νοεμβρίου 03, 2011, 11:07:57 am »
τι ωρα την τεταρτη?

Αποσυνδεδεμένος inw

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
    • http://filologoi02.webnode.gr/(Σύλλογος Φιλολόγων)
« Απάντηση #277 στις: Νοεμβρίου 03, 2011, 11:24:49 am »
Όποιος έχει τη διευκρινιστική εγκύκλιο παρακαλώ να την αναρτήσει.Επίσης όποιος μπορεί να αναλάβει να σταλεί η επιστολή προς τα Πανεπιστήμια.Πού θα βρούμε διεύθυνση και μαιλ του Μπαμπινιώτη;
http://filologoi02.webnode.gr/(Σύλλογος Φιλολόγων)

Αποσυνδεδεμένος GERMANOS

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #278 στις: Νοεμβρίου 03, 2011, 11:36:51 am »
1

Αποσυνδεδεμένος GERMANOS

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #279 στις: Νοεμβρίου 03, 2011, 11:42:20 am »
 Συνάδελφοι .. η γραμμή πρέπει να είναι η ακόλουθη... Ενστάσεις σε όλες τις δευτεροβάθμιες... Συνάντηση με το διευθυντή και με το ΠΥΣΔΕ... τους αναφέρουμε τα περιστατικά που υπάρχουν σε σχολεία... Τους ζητούμε εξηγήσεις... αν αρχίσουν να απαντούν με ασάφεια .. και με παρερμηνεία της εγκυκλίου (συνέβη ήδη στον Πειραιά) ... τότε κατευθυνόμαστε κατευθείαν στο πρωτόκολλο της δευτεροβάθμιας και κάνουμε καταγγελία το σχολείο που γίνεται η παρατυπία....Προς ΠΥΣΔΕ, ΠΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182742
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 679
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)