0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Επίσης, κάποιος ή κάποιοι, απ' την Αθήνα, πρέπει - εκπροσωπώντας την κίνησή μας- να παρουσιαστούν, αυτοπροσώπως και άμεσα, στο Υπουργείο και να διεκδικήσουν απαντήσεις και διόρθωση της καταστρατήγησης της νομιμότητας σχετικά με τις β' αναθέσεις.Αν υπάρχουν ενδιαφερόμενοι, ας επικοινωνήσουν μαζί μου ...
ΠΡΟΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝΠρος τον πρόεδρο του τμήματος ΦιλολογίαςΑξιότιμε κύριε Πρόεδρε,Σας γνωστοποιούμε τα εξής:1. Τα τελευταία χρόνια βασικό μάθημα της ειδικότητάς μας (Ιστορία) δίνεται ως δεύτερη ανάθεση σε αποφοίτους άλλων σχολών ( Αγγλικής Γαλλικής, Γερμανικής Φιλολογίας, Θεολόγων, Κοινωνιολόγων, Νομικών Επιστημών) με αποτέλεσμα να υποβαθμίζεται το συγκεκριμένο μάθημα τόσο από επιστημονικής όσο και από διδακτικής άποψης.2. Ως συνέχεια της παραπάνω πρακτικής προτάθηκε από την Υφυπουργό κ. Χριστοφιλοπούλου η παραχώρηση και του μαθήματος της Λογοτεχνίας ως δεύτερη ανάθεση στις προαναφερθείσες ειδικότητες.3. Κατά παρέκκλιση της υπουργικής απόφασης 81504/Δ2/ 17-7-2011 (ΦΕΚ 1811 τ.
συναδελφοι καλημερα.χθες συναντηθηκαμε οι αθηναιοι οπως ειχαμε ενημερωσει αλλα δυστυχως η συμμετοχη ηταν απογοητευτικη κ απαραδεκτη.ενας κουκος δεν φερνει την ανοιξη.ασ ξυπνησουμε λοιπον!!!τελικα εμεις οι λιγοι αποφασισαμε να παμε αυριο το πρωι στην διευθυνση αττικης προκειμενου να επιδοσουμε την επιστολη κ να μιλησουμε με αρμοδιους.καλω εστω κ τωρα συναδελφους να επικοινωνησουν μαζι μου στελνοντας π.μ για να μας ενισχυσουν σε αυτη την προσπαθεια.ασ αφησουμε τους καναπεδες εστω κ τελευταια στιγμη.αριστο πες μου τι θες να κανουμε με πεφ κ οτιδηποτε αλλο.μονο παρακαλω οι τοσοι αθηναιοι να αφυπνιστειτε!!4 κ 5 ατομα δεν μπορουμε να κανουμε κατι.ευχαριστω κ περιμενω!!