0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: G7 02 στις Νοεμβρίου 02, 2011, 11:11:58 amΠαράθεση από: Patreas στις Νοεμβρίου 02, 2011, 12:59:14 amΠαράθεση από: GERMANOS στις Νοεμβρίου 01, 2011, 11:54:21 amΕπιστολές που στάλθηκαν σε ΔιευθύνσειςΦλώρινα =1 Καμμία Παράβαση, ελεγχθηκε...Τι ελέγχθηκε, από ποιον και πώς; Διότι φιλαράκι μου στη Φλώρινα μου είπε ότι και μέσα στην πόλη αλλά και στο Αμύνταιο και αλλού υπάρχουν πολλές παραβάσεις, ιδιαίτερα στους Φυσικούς...Μου το εξγηγείς καλύτερα γιατί δεν κατάλαβα? Έγινε έλεγχος και διαπιστώθηκε ότι δεν υπάρχει ξενόγλωσσος, θεολόγος ή νομικός που να καταστρατηγεί το όριο των 7 ωρών? Σωστά το κατάλαβα?συγγνώμη αλλά ο έλεγχος αφορούσα στους φιλολόγους!!!
Παράθεση από: Patreas στις Νοεμβρίου 02, 2011, 12:59:14 amΠαράθεση από: GERMANOS στις Νοεμβρίου 01, 2011, 11:54:21 amΕπιστολές που στάλθηκαν σε ΔιευθύνσειςΦλώρινα =1 Καμμία Παράβαση, ελεγχθηκε...Τι ελέγχθηκε, από ποιον και πώς; Διότι φιλαράκι μου στη Φλώρινα μου είπε ότι και μέσα στην πόλη αλλά και στο Αμύνταιο και αλλού υπάρχουν πολλές παραβάσεις, ιδιαίτερα στους Φυσικούς...Μου το εξγηγείς καλύτερα γιατί δεν κατάλαβα? Έγινε έλεγχος και διαπιστώθηκε ότι δεν υπάρχει ξενόγλωσσος, θεολόγος ή νομικός που να καταστρατηγεί το όριο των 7 ωρών? Σωστά το κατάλαβα?συγγνώμη αλλά ο έλεγχος αφορούσα στους φιλολόγους!!!
Παράθεση από: GERMANOS στις Νοεμβρίου 01, 2011, 11:54:21 amΕπιστολές που στάλθηκαν σε ΔιευθύνσειςΦλώρινα =1 Καμμία Παράβαση, ελεγχθηκε...Τι ελέγχθηκε, από ποιον και πώς; Διότι φιλαράκι μου στη Φλώρινα μου είπε ότι και μέσα στην πόλη αλλά και στο Αμύνταιο και αλλού υπάρχουν πολλές παραβάσεις, ιδιαίτερα στους Φυσικούς...
Επιστολές που στάλθηκαν σε ΔιευθύνσειςΦλώρινα =1 Καμμία Παράβαση, ελεγχθηκε...
Φλώρινα =1 (2 παραβάσεις μέχρι τώρα)... Καλό θα ήταν να αναφερθούν ονομαστικά....Κατάλαβα σωστά?
Επιστολές που στάλθηκαν σε Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας1. Αττική Ανατολική = 12. Αχαΐα =13. Δράμα =14. Θεσσαλονίκη Αννατολική =15. Θεσσαλονίκη Δυτική =16. Πειραιάς =17. Κόρινθος =18. Σέρρες =19. Φλώρινα =1 ( 2 παρατυπίες σε 2 σχολεία) Επιστολές που στάλθηκαν σε Περιεφερειακές Διευθύνσεις1. Εκπαιδευτική Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίοας και Θράκης μέσω της Δευτεροβάθμιας Δράμας2. Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας =1
Ενημέρωσα τηλεφωνικά τον πρόεδρο της ΟΛΜΕ, του έστειλα τα σχετικά έγγραφα για το όριο των 7 ωρών και του ζήτησα να λάβει θέση ...Επιπλέον, του ζήτησα να έχουμε ενημέρωση, ανάλογη των συναδέλφων της Αθμιας, για κενά και φάσεις αναπληρωτών. Μου απάντησε πως θα μεριμνήσει, το ελπίζω...Κινηθείτε προς τους τοπικούς συνδέσμους ΠΕ02 και οι Αθηναίοι προς την ΠΕΦ, αν είναι δυνατό με φυσική παρουσία, όχι απλώς τηλεφωνικά ...Άντε παιδιά, σκουριάσαμε ...