0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
@Aristos2,δεν παρεξηγώ κανέναν,σε ξέρω και ξέρω και τι ακριβώς προσπαθείς να προλάβεις.Όσο κι αν δε φαίνεται ίσως,το ίδιο προσπαθώ κι εγώ,γι'αυτό και κάνω μια πρόταση στα πλαίσια της δοκιμασμένης νομιμότητας,με διαφάνεια και αποδοχή όλων των συναδέλφων,ακόμη κι αυτών που κινήθηκαν διαφορετικά από μένα στην προσπάθειά τους να βρουν μια μόνιμη,αξιοπρεπή εργασία στις σπουδές που έκαναν.έχω όμως μια άποψη,δεν μπορώ να μην την εκφράσω και δεν μπορώ να μην την πιστεύω,όσο κι ακούγεται εκφοβιστική ή διασπαστική-για να θυμηθώ τα νιάτα μου σε μια πολιτική οργανωση που ανήκα.Σύλλογος αδιορίστων χωρίς αίτημα για διορισμό δε νοείται.Αν θέλετε να το καταπιούμε ως αίτημα από φόβο μη στενοχωρηθούν κάποιοι,ας το πούμε μια ώρα αρχύτερα,να ξέρω ότι θα συστήσουμε σύλλογο για να μη δουλεύουν με φιλολογικά μαθήματα οι θεολόγοι και οι ξενόγλωσσοι άνω των 7 ωρών κι ας το ονομάσουμε "Σύλλογος παραπονουμένων κάποτε αναπληρωτών φιλολόγων για την υπέρβαση του νομίμου ορίου β ανάθεσης που τους στερεί την ελπίδα να δουλέψουν άλλη μια χρονιά" ή ΣΠΚΑΦΓΤΥΝΟ
Μπορεί κάποιος να μου παραθέσει ποια απ'όλες τις επιστολές στέλνουμε στις Διευθύνσεις (και στις Περιφερειακές,υποθέτω ίδια είναι);Γιατί έχω χαθεί στο ψάξιμο. Και κάτι ακόμα...στην Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής δεν έχουμε στείλει ακόμα?