0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: alexpap στις Δεκεμβρίου 11, 2011, 11:54:06 amεπίσης ενημερώνουμε κ ζητάμε να πάρουν θέση σχετικά με την προφορική εντολή που δίνεται από την περιφέρεια στις διευθύνσεις να καλύπτον τα κενά με τους μονίμους ή ακόμα κ άν οι β αναθέσεις ξεπερνούν το όριο των 7 ωρών.Έχοντας τελειώσει το ιστορικό αρχαιολογικό σε πληροφορώ ότι είχα 2 υποχρεωτικές φιλοσοφίες , το ίδιο και η κλασική φιλολογία.Δεν έχουν όλα τα τμήματα το ίδιο πρόγραμμα σπουδών.Πέρα από αυτό δε φταίτε εσείς που σας δίνουν τα μαθήματα μας να τα διδάξετε αλλά το υπουργείο οπότε...
επίσης ενημερώνουμε κ ζητάμε να πάρουν θέση σχετικά με την προφορική εντολή που δίνεται από την περιφέρεια στις διευθύνσεις να καλύπτον τα κενά με τους μονίμους ή ακόμα κ άν οι β αναθέσεις ξεπερνούν το όριο των 7 ωρών.
συνάδελφοι καλησπέρα. Σας παραθέτω επιστολή που θα στειλω αύριο στη ββάθμια του νομού μου με κοινοποίηση στην περιφέρεια. Νομίζω πως είναι καλό να το κάνουμε όλοι μας- τουλάχιστον το β σκέλος που αφορά τη β ανάθεση-.προσωπικά στοιχεία προς : Διεύθυνση δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Νομού............... κοινοπ. Περιφερειακή διεύθυνση εκπαίδευσης........................Θέμα: Αποστολή ονομάτων αναπληρωτών φιλολόγων που εργάζονται στο Νομό .............κ στοιχεία συναδέλφων –μονίμων κ αναπληρωτών- που διδάσκουν ως β ανάθεση φιλολογικά μαθήματαΠαρακαλώ να μου γνωστοποιήσετε εγγράφως τα ονόματα των αναπληρωτών εκπαιδευτικών φιλολόγων (ΠΕ02) που υπηρετούν στο Νομό ..........., τα σχολεία στα οποία έχουν τοποθετηθεί , τα σχολεία στα οποία διατίθενται κ των αριθμό ωρών που απασχολούνται σε κάθε σχολείο. Επιπλέον, παρακαλώ να μου προσκομίσετε τα ονόματα των μονίμων κ αναπληρωτών εκπαιδευτικών άλλων ειδικοτήτων που διδάσκουν ως β ανάθεση το μάθημα της ιστορίας, καθώς κ τα σχολεία κ τον αριθμό ωρών που διδάσκουν το μάθημα της β ανάθεσης.Το αίτημα αυτό υποβάλλεται για να έχω μια εικόνα των ωρών που εργάζονται οι συνάδελφοι αναπληρωτές κ για να ενημερωθώ για .το κατά πόσο τηρείται το πλαφόν των 7 ωρών στις β αναθέσεις , προκειμένου να προασπίσω τα συμφέροντά μου ως μη κληθείσα , για την ώρα, αναπληρώτρια.
Συνάδερφε, που ακριβώς βρίσκεται η σχετική ανακοίνωση, γιατί δε μπορώ να τη βρω. Ευχαριστώ!
Η ανακοινωση ειναι μεσα στο φορουμ ...http://filologoi02.forumgreek.com/
Καλημέρα συνάδελφοι! Έλαβα απάντηση (.../30/11/2011) από την περιφερειακή Διεύθυνση Δυτ. Μακεδονίας για την αίτησή μου (.../3-11-2011) να ελέγξουν το αν και κατά πόσο τίθεται θέμα παραβίασης σχετικά με τη β' ανάθεση στα σχολεία των τεσσάρων νομών της περιφέρειας.Σας παραθέτω την απάντηση:.......σας πληροφορούμε ότι μπορείτε να απευθυνθείτε στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης, Καστοριάς, Γρεβενών και Φλώρινας, οι οποίες είναι αρμόδιες να σας απαντήσουν....(τέλεια!!! ευχαριστώ πολύ για την απάντηση)