0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Λίγο να προσγειωθείτε. Εδώ στις συνελεύσεις προχθές μίλησαν αιρετοί για απολύσεις μόνιμων έως και 7-ετίας. Ναι Επταετίας. Και μιλάτε για σύλλογο αδιόριστων. Περιμένετε κάτι δηλ. αν δεν ανατραπεί η σημερινή κατάσταση;Εγώ θα σας έλεγα: Πίστευε και μη,........................................................................................., ερεύνα.
Παράθεση από: paschalist στις Οκτωβρίου 15, 2011, 01:42:57 pmΛίγο να προσγειωθείτε. Εδώ στις συνελεύσεις προχθές μίλησαν αιρετοί για απολύσεις μόνιμων έως και 7-ετίας. Ναι Επταετίας. Και μιλάτε για σύλλογο αδιόριστων. Περιμένετε κάτι δηλ. αν δεν ανατραπεί η σημερινή κατάσταση;Εγώ θα σας έλεγα: Πίστευε και μη,........................................................................................., ερεύνα.Φίλε paschalist, πού ακριβώς διαφωνούμε; Φυσικά είναι πρωτόγνωρη η όλη κατάσταση και ακούγονται από παντού απολύσεις, μειώσεις μισθών κτλ κτλ. Επέτρεψε μου να πιστεύω ότι πολλά λέγονται για τρομοκρατία ώστε πολλοί να μην αντιδράσουν, αλλά και πολλά όντως θα πραγματοποιηθούν... Αλλά δεν μπορώ να χωνέψω το γεγονός ότι υπήρχαν πολλά κενά, τα οποία απλώς δεν κάλυψαν!Παρόλα αυτά το να προσπαθήσουμε να συννενοηθούμε μια χούφτα άνθρωποι και να δούμε πώς μπορούμε να αντιδράσουμε δεν είναι κακό. Αν μη τι άλλο δεν θα πέσουμε αμαχητί και επιπλέον θεωρώ μεγάλο κέρδος το να μπορέσουν να γνωριστούν και να επικοινωνήσουν καμμιά 150 άτομα, με τις ίδιες αγωνίες και ενδιαφέροντα.οπότε... πίστευε και μη, ...ερεύνα, αγωνίσου, προσπάθησε, πολέμησε...
Η αντίδρασή σας θα πρέπει να στηρίζεται στο γεγονός πως προσπαθούν να καταργήσουν τελείως το μάθημά σας. Πρέπει να τους δώσετε να καταλάβουν πως όπως μαθαίνεις σε ένα παιδί πως να περπατάει, έχεις δικαίωμα να του μάθεις και τη θρησκεία του. Όταν μεγαλώσει μπορεί να αποφασίσει μόνο του να μπουσουλάει ή να πετάει.
μου βγάζει το Antwnia Kalogerogianni ισχύει;