*

Αποστολέας Θέμα: Δημιουργία Συλλόγου Αδιόριστων Θεολόγων  (Αναγνώστηκε 24043 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος penkasidy

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Finche c'e vita c'e speranza
    • Προφίλ
Απ: Δημιουργία Συλλόγου Αδιόριστων Θεολόγων
« Απάντηση #28 στις: Οκτωβρίου 14, 2011, 02:18:19 pm »
++++++++++++++++++++++++++++++++
ΠΕ01

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 15:13:26 »

Αποσυνδεδεμένος mrtheo

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Οκτωβρίου 15, 2011, 01:24:41 pm »
Τώρα το Σαβ-κο, οι πιο τολμηροι, ας ξεκινήσουν με την καταγραφή των αιτημάτων, στα μέσα της εβδομάδας να εχει δημοσιευτεί και αποσταλεί προς Μαρούσι πλευρα!
Πρέπει να σταθούμε στα πόδια μας, κι αρκετά αργήσαμε, δεν έχουμε να περιμένουμε τίποτα από ΟΛΜΕ και ΠΕΘ.
ΣΕ ΑΛΛΗ ΜΟΙΡΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΔΙΝΩ ΚΙ Ο,ΤΙ ΨΑΧΝΩ ΠΙΣΩ ΜΟΥ ΤΟ ΑΦΗΝΩ.

Αποσυνδεδεμένος paschalist

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Οκτωβρίου 15, 2011, 01:42:57 pm »
Λίγο να προσγειωθείτε. Εδώ στις συνελεύσεις προχθές μίλησαν αιρετοί για απολύσεις μόνιμων έως και 7-ετίας. Ναι Επταετίας. Και μιλάτε για σύλλογο αδιόριστων. Περιμένετε κάτι δηλ. αν δεν ανατραπεί η σημερινή κατάσταση;
Εγώ θα σας έλεγα:
Πίστευε και μη,........................................................................................., ερεύνα.
Nil homini certum est

Αποσυνδεδεμένος aganaktismeni

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Οκτωβρίου 15, 2011, 02:47:55 pm »
Λίγο να προσγειωθείτε. Εδώ στις συνελεύσεις προχθές μίλησαν αιρετοί για απολύσεις μόνιμων έως και 7-ετίας. Ναι Επταετίας. Και μιλάτε για σύλλογο αδιόριστων. Περιμένετε κάτι δηλ. αν δεν ανατραπεί η σημερινή κατάσταση;
Εγώ θα σας έλεγα:
Πίστευε και μη,........................................................................................., ερεύνα.

Εννοείται πως το κύριο ζητούμενο-αίτημα μας είναι να ανατραπεί η σημερινή άθλια κατάσταση που μας εξαθλιώνει καθημερινά και μας οδηγεί στην απόγνωση, γι' αυτό και πρέπει να υπάρξει αντίδραση από ολους μας. Οι αιρετοί όταν μίλησαν για απολύσεις μόνιμων αναφέρθηκαν στο κλάδο μας μόνο ή γενικά σε απολύσεις εκπαιδευτικών???

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 15:13:26 »

Αποσυνδεδεμένος ΠΕ01

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Οκτωβρίου 15, 2011, 04:37:23 pm »
Εγώ θα σας έλεγα:

Φίλε paschalist, πού ακριβώς διαφωνούμε; Φυσικά είναι πρωτόγνωρη η όλη κατάσταση και ακούγονται από παντού απολύσεις, μειώσεις μισθών κτλ κτλ. Επέτρεψε μου να πιστεύω ότι πολλά λέγονται για τρομοκρατία ώστε πολλοί να μην αντιδράσουν, αλλά και πολλά όντως θα πραγματοποιηθούν... :( Αλλά δεν μπορώ να χωνέψω το γεγονός ότι υπήρχαν πολλά κενά, τα οποία απλώς δεν κάλυψαν!
Παρόλα αυτά το να προσπαθήσουμε να συννενοηθούμε μια χούφτα άνθρωποι και να δούμε πώς μπορούμε να αντιδράσουμε δεν είναι κακό. Αν μη τι άλλο δεν θα πέσουμε αμαχητί και επιπλέον θεωρώ μεγάλο κέρδος το να μπορέσουν να γνωριστούν και να επικοινωνήσουν καμμιά 150 άτομα, με τις ίδιες αγωνίες και ενδιαφέροντα.

οπότε... πίστευε και μη, ...ερεύνα, αγωνίσου, προσπάθησε, πολέμησε...
Together we stand!!! Divided we fall...

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Οκτωβρίου 15, 2011, 04:55:04 pm »
Εγώ θα σας έλεγα:

Φίλε paschalist, πού ακριβώς διαφωνούμε; Φυσικά είναι πρωτόγνωρη η όλη κατάσταση και ακούγονται από παντού απολύσεις, μειώσεις μισθών κτλ κτλ. Επέτρεψε μου να πιστεύω ότι πολλά λέγονται για τρομοκρατία ώστε πολλοί να μην αντιδράσουν, αλλά και πολλά όντως θα πραγματοποιηθούν... :( Αλλά δεν μπορώ να χωνέψω το γεγονός ότι υπήρχαν πολλά κενά, τα οποία απλώς δεν κάλυψαν!
Παρόλα αυτά το να προσπαθήσουμε να συννενοηθούμε μια χούφτα άνθρωποι και να δούμε πώς μπορούμε να αντιδράσουμε δεν είναι κακό. Αν μη τι άλλο δεν θα πέσουμε αμαχητί και επιπλέον θεωρώ μεγάλο κέρδος το να μπορέσουν να γνωριστούν και να επικοινωνήσουν καμμιά 150 άτομα, με τις ίδιες αγωνίες και ενδιαφέροντα.

οπότε... πίστευε και μη, ...ερεύνα, αγωνίσου, προσπάθησε, πολέμησε...
Συμφωνώ και επαυξάνω ΠΕ01, κι εγώ δεν μπορώ να το χωνέψω από τους 170 αναπληρωτές πέρυσι πως ξεπέσαμε στους 52 φέτος, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, και ενώ κενά υπάρχουν δεν καλύπτονται. Η ανεργία μας χτυπάει την πόρτα και θα κάτσουμε με σταυρωμένα τα χέρια?Τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας..............

Αποσυνδεδεμένος paschalist

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Οκτωβρίου 15, 2011, 09:09:06 pm »
Η αντίδρασή σας θα πρέπει να στηρίζεται στο γεγονός πως προσπαθούν να καταργήσουν τελείως το μάθημά σας. Πρέπει να τους δώσετε να καταλάβουν πως όπως μαθαίνεις σε ένα παιδί πως να περπατάει, έχεις δικαίωμα να του μάθεις και τη θρησκεία του. Όταν μεγαλώσει μπορεί να αποφασίσει μόνο του να μπουσουλάει ή να πετάει. 
Nil homini certum est

Αποσυνδεδεμένος ΠΕ01

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Οκτωβρίου 16, 2011, 12:55:22 pm »
Η αντίδρασή σας θα πρέπει να στηρίζεται στο γεγονός πως προσπαθούν να καταργήσουν τελείως το μάθημά σας. Πρέπει να τους δώσετε να καταλάβουν πως όπως μαθαίνεις σε ένα παιδί πως να περπατάει, έχεις δικαίωμα να του μάθεις και τη θρησκεία του. Όταν μεγαλώσει μπορεί να αποφασίσει μόνο του να μπουσουλάει ή να πετάει. 

Συμφωνώ. Αυτό ακριβώς δεν γίνεται άτυπα; Δεν διορίζουν και δεν στέλνουν αναπληρωτές. Άρα δεν υπάρχουν θεολόγοι στα σχολεία και όχι μόνο, και πολλές άλλες ειδικότητες. Άλλωστε ο διαχωρισμός της Διαμάντως σε βασικές και μη ειδικότητες, ήταν ιδαίτερα πονηρός: Προκάλεσε σε πολλούς την έπαρση ότι είναι "βασικός" οδηγώντας τον στο ψευδές συμπέρασμα ότι είναι και "απαραίτητος"! Το αντίθετο στις "μη βασικές ειδικότητες"... Είναι παλιοί αυτοί που βρίσκονται ψηλά!!! το ξέρουν το παιχνίδι και το παίζουν καλά... άστους να φαγώνονται και εγώ θα διοικώ...

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Οκτωβρίου 16, 2011, 03:51:31 pm »
οχι λαθος, κολλησε το fb μου. Συγγνωμη, το επανορθωνω.
ΠΕ01

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Οκτωβρίου 16, 2011, 03:52:42 pm »
Kaktos αν μπορεις σβησε απο το τελευταιο σου μην. το ονομα της κοπελας... Δικο μου λαθος!
ΠΕ01

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Οκτωβρίου 16, 2011, 03:54:02 pm »
ΠΕ01

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Οκτωβρίου 16, 2011, 03:55:46 pm »
μου βγάζει το Antwnia Kalogerogianni
 ισχύει;
Για προσπάθησε εδώ και πες μου αν είναι το σωστό http://www.facebook.com/groups/247131955334120/

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Οκτωβρίου 16, 2011, 03:57:47 pm »
Αυτο ειναι!
ΠΕ01

Αποσυνδεδεμένος ΠΕ01

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Οκτωβρίου 16, 2011, 04:07:21 pm »
Έσβησα τα σχετικά μηνύματα με τη λάθος διεύθυνση.

Καλό μεσημέρι σε όλους.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182566
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 686