0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ευχαριστω Johnyθελω στοιχεια για την διπλωματικη που κανω στο ΕΑΠ και ειναι σχετικα με τα κινητρα των μαθητων του ΣΔΕ οσων αφορα τα αγγλικα. Τα στοιχεια τα θελω για να βαλω στο τελςο της εργασιας μια συντομη ιστορια του ΣΔΕ που θα διεξαγω την ερευνα. Αυτο με το ιδεκε θα το κανω για να ειμαι σιογουρη οτι δεν θα συναντησω προβλημα διοτι εχω σκοπο να μοιρασω ερωτηματολγια και να παρω συνεντευξεις... (εκει να δεις προθυμια...)να παω σε αλλο σδε το σκεφτηακ αλλ α ειμαι σε νησι και τα ταξιδια στο διπλανο νησι δεν ειναι πολυ ευκολα...Για τα ονοματα που λες των καθηγητων , τα θελω να αναφερω ιστορικα οτι ο ταδε και η ταδε το ξεκινησαν και μετα αριθμητικα ποσοι εργαστηκαν . Τελος θα ρωτησω την καθηγητρια μου αν μπορει να μου χορηγησει χαρτι οτι κανω ερευνα... δεν το ειχα σκεφθει.! ευχαριστω!
Μερικές παρατηρήσεις:1) Γιατί θεωρείς ότι οι εκπαιδευτικοί είναι υποχρεωμένοι να σου διαθέσουν τα στοιχεία που χρειάζεσαι για τη διπλωματική σου; Τίποτε και κανένας νόμος δεν τους υποχρεώνει να σου διαθέσουν τα στοιχεία που ζητάς. Χώρια που τίθεται και θέμα προσωπικών δεδομένων.2) Το μόνο που μπορείς να επικαλεστείς είναι η καλή τους διάθεση, την οποία όμως δεν δείχνουν. Μήπως αυτό πρέπει να σε προβληματίσει για την ποιότητα και την αλήθεια των σχέσεων που ανέπτυξες στη διάρκεια της παραμονής στο σχολείο; Μήπως έχεις κι εσύ κάποιο μερίδιο ευθύνης;3) Μόνο με έγγραφο από το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο ή κάποιο άλλο τμήμα-φορέα του Υπουργείου Παιδείας είναι δυνατό να ζητήσεις εγγράφως τα στοιχεία που ζητάς. Το έγγραφο της Καθηγήτριάς σου να είσαι σίγουρη ότι θα το πετάξουν στο καλάθι των αχρήστων.