0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
αν μας παρουν μετρανε πονο σε περιπτωση που δωσεις και περασεις ασεπ απο οσο ξερω....πραγματι παιδια ας μην απελπιζομαστε . περυσι με καλεσαν -νομιζω- 1η Νοεμβρη .να ρωτησω ποσους ειπαμε αναπληρωτες πληρους καλεσαν περυσι?
Να ρωτήσω κάτι.Αν μας πάρουν για αναπληρώτριες, δεν παίρνουμε μόρια; καθόλου και ποτέ; η απλά δεν μετριούνται για φέτος που έχουν κλειδώσει οι πίνακες;
Στη
Καλή αρχή στο θέμα κι από μένα! Είναι βέβαιο ότι θα καλέσουν και δεύτερη και τρίτη φάση, γιατί δεν θα έχουν καλυφθεί όλα τα κενά. Και μάλιστα είναι πολύ πιθανό να ανοίξουν περιοχές καλύτερες απ' ό,τι στην Α' φάση (έτσι είχε γίνει πέρυσι).Όσο για τα μόρια, η γνώμη μου είναι ότι τίποτα δεν πάει χαμένο... όλα τα μόρια που έχει μαζέψει κανείς κάπου θα χρειαστούν, είτε στον ΑΣΕΠ* είτε στη μισθολογική/υπηρεσιακή ανέλιξη, αν και το τελευταίο αποτελεί μεγάλη συζήτηση με τα νέα μέτρα για το μισθολόγιο και τους βαθμούς. *Προσωπική (και πικρή) εμπειρία: αν είχα 1,5 μόριο προϋπηρεσίας παραπάνω όταν έδινα και τους τρεις ΑΣΕΠ που έχω δώσει (κυρίως στον 1ο και τον 2ο), θα ήμουν διορισμένη τώρα κι όχι διοριστέα-αδιόριστη... ποτέ δεν ξέρεις λοιπόν τι σου επιφυλάσσει το μέλλον. Και καλή τοποθέτηση σε όσους προσλήφθηκαν αλλά και σε όσους περιμένουν τη