0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Τάνια84 στις Οκτωβρίου 21, 2011, 06:35:04 pm830 ευρώ ο μισθός του αναπληρωτή!!!Καλά κάνουμε και περιμένουμε να δουλέψουμε στις πόλεις μας...Εσείς θα βγαίνατε αν πηγαίνατε σε νησί?Και αν δεν δουλέψουμε θα μας γίνει το πάθημα μάθημα και από του χρόνου θα βρούμε κάτι άλλο!!!σε διαβαζω αισιοδοξη, επειδη εγω εχω γινει απαισιοδοξος τωρα τελευταια..........και δεν βρισκω λυση, ειμαι ανοιχτος σε καθε ιδεα. Τι κανουμε? παραμενουμε στις πολεις μασ βλεποντας τους μονιμους πλεοναζοντες εκπαιδευτικους να γεμιζουν τισ ωρες τους στα τει /αει/ιεκ δημοσια/επας/ιεκ οαεδ και σδε . το λεω γιατι εφαγα πορτα απο ολα αυτα εξ αιτιας των μονιμων μη επιτυχοντων στο ασεπ, χωρις μεταπτυχιακο, ξενη γλωσσα και χρηση υπολογιστη?? και εγω εχω ονειρο να διοριστω και να ειμαι πλεοναζων...........δεν θελω να ειμαι αναπληρωτηε/ωρομισθιος.........το πλεοναζων/ στη διαθεση/χωρις οργανικη μου αρεσει πιο πολυ
830 ευρώ ο μισθός του αναπληρωτή!!!Καλά κάνουμε και περιμένουμε να δουλέψουμε στις πόλεις μας...Εσείς θα βγαίνατε αν πηγαίνατε σε νησί?Και αν δεν δουλέψουμε θα μας γίνει το πάθημα μάθημα και από του χρόνου θα βρούμε κάτι άλλο!!!
Παράθεση από: mpesg στις Οκτωβρίου 21, 2011, 06:40:56 pmΠαράθεση από: Τάνια84 στις Οκτωβρίου 21, 2011, 06:35:04 pm830 ευρώ ο μισθός του αναπληρωτή!!!Καλά κάνουμε και περιμένουμε να δουλέψουμε στις πόλεις μας...Εσείς θα βγαίνατε αν πηγαίνατε σε νησί?Και αν δεν δουλέψουμε θα μας γίνει το πάθημα μάθημα και από του χρόνου θα βρούμε κάτι άλλο!!!σε διαβαζω αισιοδοξη, επειδη εγω εχω γινει απαισιοδοξος τωρα τελευταια..........και δεν βρισκω λυση, ειμαι ανοιχτος σε καθε ιδεα. Τι κανουμε? παραμενουμε στις πολεις μασ βλεποντας τους μονιμους πλεοναζοντες εκπαιδευτικους να γεμιζουν τισ ωρες τους στα τει /αει/ιεκ δημοσια/επας/ιεκ οαεδ και σδε . το λεω γιατι εφαγα πορτα απο ολα αυτα εξ αιτιας των μονιμων μη επιτυχοντων στο ασεπ, χωρις μεταπτυχιακο, ξενη γλωσσα και χρηση υπολογιστη?? και εγω εχω ονειρο να διοριστω και να ειμαι πλεοναζων...........δεν θελω να ειμαι αναπληρωτηε/ωρομισθιος.........το πλεοναζων/ στη διαθεση/χωρις οργανικη μου αρεσει πιο πολυ Εχεις δίκιο ότι και να πεις αλλά δεν θα πεθάνουμε κιόλας...Ξέρω ότι με τόσα προσόντα και σπουδές θέλεις να δεις τους κόπους σου να αμοίβονται όπως και όλοι μας...Αλλά τελικά όλοι μας θα ζήσουμε με τον έναν ή τον άλλον τρόπο...Υγεία να έχουμε και αγάπη...
οι φατσουλες δεν ξερω πως βγηκαν αριθμους ειχα βαλει
Παράθεση από: new_pe06 στις Οκτωβρίου 21, 2011, 04:17:47 amΠαράθεση από: new_pe06 στις Οκτωβρίου 19, 2011, 12:54:23 amΠαράθεση από: luxe στις Οκτωβρίου 18, 2011, 11:44:19 pmΝα σας ρωτησω κατι? Τωρα που δεν μας καλεσαν ακομη και δεν ξερουμε τι μελλει γενεσθαι,,σκεφτηκατε να ψαξετε για δουλεια? ή καποιοι δουλευετε ηδη σε φροντιστηριο ή καπου αλλου?εγώ απλά περιμένω... Και για να συμπληρώσω... Σήμερα σκέφτηκα οτι ίσως του χρόνου θα πρέπει να ψάξω μια δουλειά διαφορετική π.χ. σερβιτόρα σε κάποια καφετέρια... Αν κάνω κάτι τέτοιο δεν θα με πειράξει να τα παρατήσω σε περίπτωση που με καλέσουν κάπου στην μέση της χρονιάς. Ενώ σε φροντιστήριο επειδή είναι αυτό που σπούδασα και νοιώθω οτι έχω ευθύνη απέναντι στους μαθητές μου είναι πιο δύσκολο να ξεκινήσω με κανονικά τμήματα και να τα παρατήσω π.χ. τον Δεκέμβριο.Η αλήθεια είναι οτι δεν έχω εργαστεί σε τίποτα διαφορετικό απο το επάγγελμα μου αλλά ποτέ δεν είναι αργά... και αν υποθέσουμε οτι ο μισθός του νεοδιόριστου θα είναι 650-750 ευρώ μάλλον στο νησί θα πρέπει να κάνω και τπτ άλλο για να τα βγάζω πέρα οικονομικά. Ίσως πρέπει να μάθω να κρατάω τον δίσκο... p.s. παρακαλώ να μην σχολιαστεί το όνειρό μου για διορισμό στο μέλλον. Είμαι Ιχθύς και έχω κάθε δικαίωμα να ονειρεύομαι κακως που σπουδασες, εσυ , εγω και ολοι μας...........ειμαι ανεργος διοτι στον οαεδ και στα ιεκ του οαεδ προγηθηκε επαρκειουχος του proficeincy και εγω με δυο μεταπτυχιακα πηρα τον .......αντε, να μην πω τι πηρα
Παράθεση από: new_pe06 στις Οκτωβρίου 19, 2011, 12:54:23 amΠαράθεση από: luxe στις Οκτωβρίου 18, 2011, 11:44:19 pmΝα σας ρωτησω κατι? Τωρα που δεν μας καλεσαν ακομη και δεν ξερουμε τι μελλει γενεσθαι,,σκεφτηκατε να ψαξετε για δουλεια? ή καποιοι δουλευετε ηδη σε φροντιστηριο ή καπου αλλου?εγώ απλά περιμένω... Και για να συμπληρώσω... Σήμερα σκέφτηκα οτι ίσως του χρόνου θα πρέπει να ψάξω μια δουλειά διαφορετική π.χ. σερβιτόρα σε κάποια καφετέρια... Αν κάνω κάτι τέτοιο δεν θα με πειράξει να τα παρατήσω σε περίπτωση που με καλέσουν κάπου στην μέση της χρονιάς. Ενώ σε φροντιστήριο επειδή είναι αυτό που σπούδασα και νοιώθω οτι έχω ευθύνη απέναντι στους μαθητές μου είναι πιο δύσκολο να ξεκινήσω με κανονικά τμήματα και να τα παρατήσω π.χ. τον Δεκέμβριο.Η αλήθεια είναι οτι δεν έχω εργαστεί σε τίποτα διαφορετικό απο το επάγγελμα μου αλλά ποτέ δεν είναι αργά... και αν υποθέσουμε οτι ο μισθός του νεοδιόριστου θα είναι 650-750 ευρώ μάλλον στο νησί θα πρέπει να κάνω και τπτ άλλο για να τα βγάζω πέρα οικονομικά. Ίσως πρέπει να μάθω να κρατάω τον δίσκο... p.s. παρακαλώ να μην σχολιαστεί το όνειρό μου για διορισμό στο μέλλον. Είμαι Ιχθύς και έχω κάθε δικαίωμα να ονειρεύομαι
Παράθεση από: luxe στις Οκτωβρίου 18, 2011, 11:44:19 pmΝα σας ρωτησω κατι? Τωρα που δεν μας καλεσαν ακομη και δεν ξερουμε τι μελλει γενεσθαι,,σκεφτηκατε να ψαξετε για δουλεια? ή καποιοι δουλευετε ηδη σε φροντιστηριο ή καπου αλλου?εγώ απλά περιμένω...
Να σας ρωτησω κατι? Τωρα που δεν μας καλεσαν ακομη και δεν ξερουμε τι μελλει γενεσθαι,,σκεφτηκατε να ψαξετε για δουλεια? ή καποιοι δουλευετε ηδη σε φροντιστηριο ή καπου αλλου?
Παράθεση από: harip στις Οκτωβρίου 21, 2011, 07:10:49 pmοι φατσουλες δεν ξερω πως βγηκαν αριθμους ειχα βαλειοι αγγλικων δηλαδη πανε παντου...............και σε 3 σχολεια...................ωραια , και η βενζινη???και η συνενοηση για το προγραμμα με τους δασκαλους????κανονικα πρεπει να παιρνουν και επιδομα ανθυγιεινής εργασιας
Παράθεση από: mpesg στις Οκτωβρίου 21, 2011, 04:52:17 pmΠαράθεση από: new_pe06 στις Οκτωβρίου 21, 2011, 04:17:47 amΠαράθεση από: new_pe06 στις Οκτωβρίου 19, 2011, 12:54:23 amΠαράθεση από: luxe στις Οκτωβρίου 18, 2011, 11:44:19 pmΝα σας ρωτησω κατι? Τωρα που δεν μας καλεσαν ακομη και δεν ξερουμε τι μελλει γενεσθαι,,σκεφτηκατε να ψαξετε για δουλεια? ή καποιοι δουλευετε ηδη σε φροντιστηριο ή καπου αλλου?εγώ απλά περιμένω... Και για να συμπληρώσω... Σήμερα σκέφτηκα οτι ίσως του χρόνου θα πρέπει να ψάξω μια δουλειά διαφορετική π.χ. σερβιτόρα σε κάποια καφετέρια... Αν κάνω κάτι τέτοιο δεν θα με πειράξει να τα παρατήσω σε περίπτωση που με καλέσουν κάπου στην μέση της χρονιάς. Ενώ σε φροντιστήριο επειδή είναι αυτό που σπούδασα και νοιώθω οτι έχω ευθύνη απέναντι στους μαθητές μου είναι πιο δύσκολο να ξεκινήσω με κανονικά τμήματα και να τα παρατήσω π.χ. τον Δεκέμβριο.Η αλήθεια είναι οτι δεν έχω εργαστεί σε τίποτα διαφορετικό απο το επάγγελμα μου αλλά ποτέ δεν είναι αργά... και αν υποθέσουμε οτι ο μισθός του νεοδιόριστου θα είναι 650-750 ευρώ μάλλον στο νησί θα πρέπει να κάνω και τπτ άλλο για να τα βγάζω πέρα οικονομικά. Ίσως πρέπει να μάθω να κρατάω τον δίσκο... p.s. παρακαλώ να μην σχολιαστεί το όνειρό μου για διορισμό στο μέλλον. Είμαι Ιχθύς και έχω κάθε δικαίωμα να ονειρεύομαι κακως που σπουδασες, εσυ , εγω και ολοι μας...........ειμαι ανεργος διοτι στον οαεδ και στα ιεκ του οαεδ προγηθηκε επαρκειουχος του proficeincy και εγω με δυο μεταπτυχιακα πηρα τον .......αντε, να μην πω τι πηραδεν το μετανοιώνω που σπούδασα. Αυτό γούσταρα αυτό σπούδασα. Σάμπως έχει κάποιος άλλος δουλειά; Μόνο οι στρατιωτικές σχολές και ούτως η άλλως δεν έπιανα στρατιωτική σχολή Ειλικρινά επειδή παλεύω το ένα μεταπτυχιακό δεν μπορώ να αντιληφθώ πως κάποιος βρίσκει το κουράγιο να κάνει και δεύτερο...Μπράβο σου!! εγώ με τίποτα! Δεν έχω άλλο κουράγιο. Πάντως δεν πρέπει να βλέπουμε το μεταπτυχιακό μόνο σαν ένα χαρτί. Πρέπει να έχεις λογικά κάποιες γνώσεις που σε κάνουν να υπερέχεις απο τους υπόλοιπους. Μπορούν να αξιοποιηθούν στην αγορά; Ίσως θα έπρεπε να το πάρουμε απόφαση και να κάνουμε μια δική μας επιχείρηση. Εκεί θα μπορούσες να δείξεις οτι υπερέχεις. Στον Οαεδ δεν μπορείς γιατί το μέσο πάει σύννεφο. Δεν μπορούμε εμείς να αλλάξουμε όλη την ελληνική νοοτροπία. Αποφεύγω εδώ και χρόνια να ανοίξω φροντιστήριο ή οικοδιδασκαλείο αλλά αν πάνε έτσι τα πράγματα ίσως θα αρχίσω να αναθεωρώ.
καλησπερα.ειμαι συναδελφος αγγλικων που σημερα τοποθετηθηκε στο ηρακλειο.αυτοι που ηταν με κρατικο προυπολογισμο κατεληξαν αν δεν κανω λαθος με 2 σχολεια ο καθενας και εκτος ηρακλειου,πχ αγια πελαγια μοχος κτλ.(τωρα κατα ποσο συνδυαζονταν τα σχολεια δεν ξερω.για εμας με εσπα σας δινω τον ακολουθω πινακα σχολειων που μας τποθετησαν.να σημειωσω οτι απο τα 21 ατομα με εσπα 2 ατομα δεν παρουσιαστηκαν και ετσι ειμασταν 19.ΣΧΟΛΕΙΑ1)1ο Γαζιου(24 ωρες)2)1ο Γαζιου(22+2 ολοημερο)3)2ο
τα μεταπτυχιακα τα εκανα γιατι τα λογαριζα με το παλιο νομοσχεδιο...............εκανα το πρωτο στην διδασκαλια για τα μορια και το δευτερο στο παιδαγωγικο για τα μορια που επαιρνε το δευτερο...................με το που βγηκε η διαμαντοπουλου αλλαξε το νομο και αναγνωριζει ενα μεταπτυχιακο.................το ποσο μ..............αισθανομαι δεν περιγραφεται!!!!!!!!!!!!ακομα γελαω απο το ζορι μου και ο γιος μου καθε φορα που βλεπει χαρτι με ρωταει με τον προφητικο του τροπο.....μπαμπα και αυτο ειναι φτυχιο?( ειναι Μικρος) ΑΛΛΑ ΤΟ ΦΤΥΧΙΟ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΠΤΥΧΙΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!!!! Δεν θελω να σας απελπισω αλλα τα φτυχια δεν μετρανε πουθενα.............καλυτερα proficiency και δημοσιες σχεσεις για να τα παιρνεις χοντρα παρα διαβασμα
Παράθεση από: mpesg στις Οκτωβρίου 21, 2011, 07:39:48 pmΠαράθεση από: harip στις Οκτωβρίου 21, 2011, 07:10:49 pmοι φατσουλες δεν ξερω πως βγηκαν αριθμους ειχα βαλειοι αγγλικων δηλαδη πανε παντου...............και σε 3 σχολεια...................ωραια , και η βενζινη???και η συνενοηση για το προγραμμα με τους δασκαλους????κανονικα πρεπει να παιρνουν και επιδομα ανθυγιεινής εργασιας Πέρσι πήγαινα σε 5 σχολεία. Λέτε να μπορούν να γίνουν και περισσότερα; Πού σταματάει το νούμερο;