0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: effie3s στις Οκτωβρίου 26, 2011, 02:52:58 pmΠαράθεση από: eleni agglikhs στις Οκτωβρίου 26, 2011, 12:08:40 pmοποτε εγω που ειμαι 1500 κατι δεν με βλεπω να πηγαινω ουτε στο πιο νοτιο χωριο του νομου ηρακλειου...κι αυτο αν ερθει μετα τα χριστουγεννα...περυσι με ειχαν παρει τελη νοεμβρη...τουλαχιστον να ξεραμε ποσες θα παρει κρητη...αλλα απο το855 που σταματησαν εως το 1500+ παει μακρια η βαλιτσα...καλη επιτυχια τουλαχιστον σε οσους θα παρουν...Δε θυμάμαι αν σταμάτησαν στο 855 ή όχι, ξέρω όμως ότι μέχρι εκεί έχουμε μείνει σχεδόν καμμιά 100στη άτομα επειδή οι επιλογές μας ήταν πολύ συγκεκριμένες και περιορισμένες. Sorry...Είναι πιο πολλά τα άτομα που έχουν μείνει. 855-620=235 άτομα . Οπότε οι αριθμοί θα γυρίσουν από την αρχή του πίνακα να πάρουν αυτούς που δεν πήραν (αν τους πάρουν όλους) κ μετά να συνεχίσει από το 855 κ μετά......
Παράθεση από: eleni agglikhs στις Οκτωβρίου 26, 2011, 12:08:40 pmοποτε εγω που ειμαι 1500 κατι δεν με βλεπω να πηγαινω ουτε στο πιο νοτιο χωριο του νομου ηρακλειου...κι αυτο αν ερθει μετα τα χριστουγεννα...περυσι με ειχαν παρει τελη νοεμβρη...τουλαχιστον να ξεραμε ποσες θα παρει κρητη...αλλα απο το855 που σταματησαν εως το 1500+ παει μακρια η βαλιτσα...καλη επιτυχια τουλαχιστον σε οσους θα παρουν...Δε θυμάμαι αν σταμάτησαν στο 855 ή όχι, ξέρω όμως ότι μέχρι εκεί έχουμε μείνει σχεδόν καμμιά 100στη άτομα επειδή οι επιλογές μας ήταν πολύ συγκεκριμένες και περιορισμένες. Sorry...
οποτε εγω που ειμαι 1500 κατι δεν με βλεπω να πηγαινω ουτε στο πιο νοτιο χωριο του νομου ηρακλειου...κι αυτο αν ερθει μετα τα χριστουγεννα...περυσι με ειχαν παρει τελη νοεμβρη...τουλαχιστον να ξεραμε ποσες θα παρει κρητη...αλλα απο το855 που σταματησαν εως το 1500+ παει μακρια η βαλιτσα...καλη επιτυχια τουλαχιστον σε οσους θα παρουν...
Στην πρώτη φάση έφτασαν μέχρι το 893!!!
Σε ποια περιοχή athena81?
Παράθεση από: A06 στις Οκτωβρίου 26, 2011, 07:30:01 pmΣε ποια περιοχή athena81?Η συγκεκριμενη ειναι Σερρες αλλα το θεμα ειναι οτι οι ωρες των ολοημερων που ηταν για εμας τους αμω πιανονται απο τους μονιμους...
Παράθεση από: athena81 στις Οκτωβρίου 26, 2011, 07:38:22 pmΠαράθεση από: A06 στις Οκτωβρίου 26, 2011, 07:30:01 pmΣε ποια περιοχή athena81?Η συγκεκριμενη ειναι Σερρες αλλα το θεμα ειναι οτι οι ωρες των ολοημερων που ηταν για εμας τους αμω πιανονται απο τους μονιμους...Θέλεις να πείς ότι υπάρχουν κενά στα πρωινά στις Σέρρες?Αυτή την πληροφόρηση έχεις?Πάντως οι Σέρρες για τα ολοήμερα φέτος δεν νομίζω να καλέσει πολλούς αναπληρωτές γιατί έκλεισε το 30% των σχολείων...Πέρυσι δούλευα πλήρους στο νομό αυτό και τα δύο απο τα τρία ολοήμερα που συμπλήρωνα ωράριο έκλεισαν!
Παράθεση από: Τάνια84 στις Οκτωβρίου 26, 2011, 07:48:10 pmΠαράθεση από: athena81 στις Οκτωβρίου 26, 2011, 07:38:22 pmΠαράθεση από: A06 στις Οκτωβρίου 26, 2011, 07:30:01 pmΣε ποια περιοχή athena81?Η συγκεκριμενη ειναι Σερρες αλλα το θεμα ειναι οτι οι ωρες των ολοημερων που ηταν για εμας τους αμω πιανονται απο τους μονιμους...Θέλεις να πείς ότι υπάρχουν κενά στα πρωινά στις Σέρρες?Αυτή την πληροφόρηση έχεις?Πάντως οι Σέρρες για τα ολοήμερα φέτος δεν νομίζω να καλέσει πολλούς αναπληρωτές γιατί έκλεισε το 30% των σχολείων...Πέρυσι δούλευα πλήρους στο νομό αυτό και τα δύο απο τα τρία ολοήμερα που συμπλήρωνα ωράριο έκλεισαν!Ετσι μου εδωσε να καταλαβω.αυτη ηθελε πρωινο αλλα της ειπαν οτι τα πρωινα τα αφηνουν για τους αναπληρωτες και της εδωσαν ολοημερο να συμπληρωσει ωραριο.σκουρα ταπραγματα ειδικα οταν εχεις δηλωσει μονο 1 νομο για αμω.δεν βαριεσαι καλυτερα να κατσω σπιτακι μου παρα να βαζω λεφτα απ την τσεπη μου και να τρεχω σε αλλους νομους και μαλιστα για μια προυπηρεσια που δεν μετραει για διορισμο...
Παράθεση από: athena81 στις Οκτωβρίου 26, 2011, 08:09:53 pmΠαράθεση από: Τάνια84 στις Οκτωβρίου 26, 2011, 07:48:10 pmΠαράθεση από: athena81 στις Οκτωβρίου 26, 2011, 07:38:22 pmΠαράθεση από: A06 στις Οκτωβρίου 26, 2011, 07:30:01 pmΣε ποια περιοχή athena81?Η συγκεκριμενη ειναι Σερρες αλλα το θεμα ειναι οτι οι ωρες των ολοημερων που ηταν για εμας τους αμω πιανονται απο τους μονιμους...Θέλεις να πείς ότι υπάρχουν κενά στα πρωινά στις Σέρρες?Αυτή την πληροφόρηση έχεις?Πάντως οι Σέρρες για τα ολοήμερα φέτος δεν νομίζω να καλέσει πολλούς αναπληρωτές γιατί έκλεισε το 30% των σχολείων...Πέρυσι δούλευα πλήρους στο νομό αυτό και τα δύο απο τα τρία ολοήμερα που συμπλήρωνα ωράριο έκλεισαν!Ετσι μου εδωσε να καταλαβω.αυτη ηθελε πρωινο αλλα της ειπαν οτι τα πρωινα τα αφηνουν για τους αναπληρωτες και της εδωσαν ολοημερο να συμπληρωσει ωραριο.σκουρα ταπραγματα ειδικα οταν εχεις δηλωσει μονο 1 νομο για αμω.δεν βαριεσαι καλυτερα να κατσω σπιτακι μου παρα να βαζω λεφτα απ την τσεπη μου και να τρεχω σε αλλους νομους και μαλιστα για μια προυπηρεσια που δεν μετραει για διορισμο...Δεν έχεις άδικο!!!Κι εγώ μόνο Θεσσαλονίκη έβαλα ΑΜΩ γιατί αλλιώς δεν βγαίνει!!!Περυσι τα λεφτά για πλήρες ήταν καλά και ας είχα κάθε μέρα το πηγαινέλα αλλά τουλάχιστον εβγαινε κάτι...Να δούμε τι θα γίνει φέτος...Καλή σου επιτυχία...
Γνωρίζει κανείς πόσους είχε πάρει πέρυσι?Οχι μέχρι που είχε φτάσει ο πίνακας αλλά πόσα άτομα? Και κανονικού και μειωμένου?