0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αρα θα πάρει μόνο πλήρους σήμερα...
βρε παιδια εγω μπερδευτηκα...συμφωνα με τους υπολογισμουσ βγαινουν 66 ακω κ 220 αμω με κρατικο προυπολογισμο κ 40 ακω κ 31 αμω με εσπα...κ θα ανακοινωντουσαν ολα σημερα...γιατι βλεπω τωρα το νουμερο 85?μηπως ειναι δευτεροβαθμια..?
Η Δευτεροβάθμια δεν θα πάρει καθόλου τώρα στα κοντά!Πήρα τηλεφωνο στο γραφείο και αυτό μου είπαν...Οσο για την Πρωτοβάθμια πολύ φοβάμαι ότι τα κενά που έδωσε ο Μπράτης θα επαλειφθούν...Απλά ίσως περιμένουν λίγο ακόμα για ΑΜΩ μήπως καλέσει ξανά η Δευτεροβάθμια ή τρίτη φάση Πρωτοβάθμιας...Είδομεν...Ας περάσουμε ένα καλό τριήμερο και στεναχωριόμαστε ξανά φρομ γουίκ...
Παράθεση από: SilverPhoenix στις Οκτωβρίου 27, 2011, 12:43:44 pmΠηρα κι εγω τηλεφωνο, τωρα μολις, αλλα επισης δεν το σηκωνει κανενας...μηπως εχουν ημιαργια σημερα κι εχουν φυγει;Εννοείται!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(Αν και ημιαργία δεν υπάρχει, από τη σημαία είναι κάτι σαν έθιμο ένα πράμα... )
Πηρα κι εγω τηλεφωνο, τωρα μολις, αλλα επισης δεν το σηκωνει κανενας...μηπως εχουν ημιαργια σημερα κι εχουν φυγει;
Γνωρίζει κανείς πόσους είχε πάρει πέρυσι?Οχι μέχρι που είχε φτάσει ο πίνακας αλλά πόσα άτομα? Και κανονικού και μειωμένου?
Παράθεση από: Τάνια84 στις Οκτωβρίου 26, 2011, 03:49:56 pmΓνωρίζει κανείς πόσους είχε πάρει πέρυσι?Οχι μέχρι που είχε φτάσει ο πίνακας αλλά πόσα άτομα? Και κανονικού και μειωμένου?1700, πληρους και μειωμενου, α/βαθμια και β/βαθμια.το τηλεφωνο που δωσατε σε 084 ειναι για β/βαθμια. καπου εχω γραμμενο και της α/βαθμιας αλλα δε μπορω να το βρω αυτη τη στιγμη.