0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Την Πέμπτη που ρώτησα δεν είχε γίνει
Προφανώς και δεν έχει γίνει ακόμη. Εμένα μου ήρθε mail Πέμπτη μεσημέρι να απαντήσω αν αποδέχομαι εντός 48 ωρών. Συνεπώς Σάββατο μεσημέρι εξέπνεε η προθεσμία και φαντάζομαι θα υπάρξει και συνέχεια για όσους δεν αποδέχονται τις ώρες, με αποστολή ενημέρωσης στους επόμενους. Συνεπώς, από Νοέμβριο το Δ.Σ. και η έναρξη μαθημάτων (προσωπική μου άποψη).
Δεν είναι απαραίτητο... ενδέχεται να έχει γίνει το ΔΣ μόνο για την α΄φάση κλήσεων με email... οπότε οι προσλήψεις της β'-γ' φάσης που ήδη "τρέχει" (ή έτρεξε) να γίνουν σε μεταγενέστερο - επόμενο ΔΣ...ΥΓ Ανεπίσημη πληροφόρηση που έχω είναι ότι έγινε ΔΣ την προηγούμενη Πέμπτη αργά. Το περίεργο είναι ότι δεν ενημερώθηκαν οι διευθυντές των ΣΔΕ, ας ελπίσουμε ότι αυτό οφείλεται στην "ημιαργία" της Παρασκευής και τους εορτασμούς της 28ης Οκτώβρη...
Παιδιά, μια ερώτηση είχα ξεκινήσει με τα ΔΙεκ για 10 ωρες σε δύο διαφορετικά Ιεκ την παρασκευή μου εστειλαν email απο ΣΔΕ της περιοχής μου (που με συμφερει πιο πολυ γιατι κερδιζω και βενζινες κλπ) για 12 ώρες. Επομένως, πρέπει τωρα που δεχτηκα στα ΣΔΕ να σταματησω απο ΔΙεκ μολις με καλεσουν?αυτο που με ενδιαφερει είναι αν εχω κάποια κύρωση στσ Ιεκ που ηδη εκανα απο 2 μαθηματα στο καθενα...?Μπορω να κρατησω πχ το 12ωρο στα ΣΔΕ και ενα 2ωρο στα Ιεκ συνολο 14 ωρες?ή μονο ενα απο τα 2?Ελπιζω να μην τα εγραψα μπερδεμενα :-\Ευχαριστω για τις τυχον απαντησεις...