0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα! Γνωρίζει κανείς τι γίνεται φέτος με το ταμείο ανεργίας για εκπαιδευτές ΣΔΕ/ΔΙΕΚ; Δέχεται ο ΟΑΕΔ βεβαιώσεις προϋπηρεσίας όπως πέρυσι;
https://www.inedivim.gr/%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%8E%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/%CF%87%CE%BF%CF%81%CE%AE%CE%B3%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%B4%CF%8C%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CF%83%CE%B5-%CF%80%CF%81%CF%8E%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CF%80%CE%B1%CF%83%CF%87%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CF%8D%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%BC%CE%B5-%CF%83%CF%8D%CE%BC%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CE%AD%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%85-%CF%83%CF%84%CE%B1-%CF%83%CE%B4%CE%B5-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%B1Ισχύει η παραπάνω περσινή ανακοίνωση του ΙΝΕΔΙ
Καλησπέρα! Όσον αφορά την προηγούμενη προκύρηξη για τα ΣΔΕ, γνωρίζει κανείς αν η προϋπηρεσία της β/θμιας πρέπει να αναγράφεται σε ώρες? Ή αρκεί σε μήνες και μέρες?
Γεια σας, ενδιαφερομαι πρωτη φορα να διδαξω σε ΣΔΕ θα βγει προκυρηξη φετος? Αν βγει χρειαζεται να ειμαι πιστοποιημενος? Επισης τα μορια στα σδε μετρανε στου πινακες αναπληρωτων με βαση το προσοντολογιο?
Γνωρίζει κανείς πώς ς μετατρέπουμε την προϋπηρεσία στη δευτεροβαθμια από μήνες και μέρες σε ώρες;
Εγώ κάνω κάθε χρόνο αίτημα στη Δευτεροβάθμια και μου το μετατρέπουν οι ίδιοι.
έχει κανείς ρωτήσει/ή λάβει ενημέρωση για την προκήρυξη; οι πίνακες έχουν λήξει (πέρας διετίας φέτος) ή νομίζω; περνά ο καιρός και αρκετά σχολεία είναι ψιλοάδεια παρά τις ανανεώσεις μονίμων... λογικό βέβαια προτεραιότητα να έχουν άλλα πχ γενικής που αφορά παιδιά και γονείς περισσότερους (πάνε γρήγορα σχετικά- οι πολιτικοί προϊστάμενοι, οι υπάλληλοι δεν ξέρω) και με δεδομένη την κατάσταση που άφησαν επί τούτου οι προηγούμενοι σε όλα... χμ... για να δούμε φέτος πότε θα πάνε οι πρώτοι ωρομίσθιοι.
Μπορώ να σου τη μετατρέψω. Δώσε μου δεδομένα και έτος κτήσης προϋπηρεσίας.