0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
παιδια αρχισαν να καλουν απο το ΙΔΕΚΕ σημερα με πήραν τηλεφωνο να παρουσιαστω αλλα οταν τηλεφωνησα στον διευθυντη μου ειπε οτι δεν ηξερε τιποτα και να περασω αυριο. Καλη αρχη σε ολους στα ΣΔΕ και καλο κουραγιο. Θα ειναι δυσκολη χρονια!!
Πως ο συναδελφος που αναφερεις πηρε πανω απο 3,5 πολυ με ενδιαφερει διοτι εγω με 6 ωρες τους πρωτους μηνες και 8 τους επομενους μαζεψα 2,5.
Παράθεση από: catwoman2 στις Σεπτεμβρίου 15, 2008, 07:12:02 pmπαιδια αρχισαν να καλουν απο το ΙΔΕΚΕ σημερα με πήραν τηλεφωνο να παρουσιαστω αλλα οταν τηλεφωνησα στον διευθυντη μου ειπε οτι δεν ηξερε τιποτα και να περασω αυριο. Καλη αρχη σε ολους στα ΣΔΕ και καλο κουραγιο. Θα ειναι δυσκολη χρονια!!Καλή αρχή catwoman2!!! Κάθε χρόνο καλούν τόσο νωρίς ή έτυχε φέτος?? Να μας ενημερώσεις και για τις ώρες που πήρες.
Γεια σας! Με ειδοποίησαν και μένα χθες. 8 ώρες (4 +4 σε δύο χωριά).Καλή αρχή σε όλους!
γίνεται δηλαδή να διδάξεις σε δυο διαφορετικά σχολεία? όταν τους ρώτησα μου είπαν ότι από μια λίστα σχολείων έπρεπε να διαλέξω μόνο ένα....
Παράθεση από: sss στις Σεπτεμβρίου 16, 2008, 01:20:24 pmγίνεται δηλαδή να διδάξεις σε δυο διαφορετικά σχολεία? όταν τους ρώτησα μου είπαν ότι από μια λίστα σχολείων έπρεπε να διαλέξω μόνο ένα....σε 102 διαφορετικά σχολεία μπορείς ταυτόχρονα.τι λίστα ήταν αυτή που σου είπαν να επιλλέξεις;ΔΕΝ επιλέγουμε σχολεία, αλλά περιοχές νομού που ανήκουν τα γραφεία της εκπαίδευσης.