0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: catwoman2 στις Σεπτεμβρίου 13, 2008, 09:03:22 amΠως ο συναδελφος που αναφερεις πηρε πανω απο 3,5 πολυ με ενδιαφερει διοτι εγω με 6 ωρες τους πρωτους μηνες και 8 τους επομενους μαζεψα 2,5.Πηρε 3,64 απο ΣΔΕ (οχι ΠΔΣ, κλπ) σε νησι, δηλ. οχι μεγαλο αστικο κεντρο οπως ειναι η Αθηνα κι η Θεσσαλονικη. Υπαρχει περιπτωση να εδωσαν τοσες πολλες ωρες λογω ειδικοτητας? (βιολογος)
Πως ο συναδελφος που αναφερεις πηρε πανω απο 3,5 πολυ με ενδιαφερει διοτι εγω με 6 ωρες τους πρωτους μηνες και 8 τους επομενους μαζεψα 2,5.
Καλησπέρα, χρειάζομαι βοηθεια1 μου εδωσαν 5 ωρες σε σχολειο δευτερης ευκαιριας, επειδη δεν το περιμενα από την ταραχη δεν ρωτησα τιποτα. Ερωτηση; πως ειναι να δουλευεις σε ΣΔΕ;ποιος ο τροπος διδασκαλιας; υλικο θα μου δινουν απο εκει; γενικα αξιζει η όλη φάση;
παιδια ξεκινησε κανεις ωρομισθιος στα ΣΔΕ? υπογραψε κανεις συμβαση? ειναι η ιδια με αυτη που υπογραφουμε δλδ συμβαση εργου???
Φυσικος με πηραν χθες τηλ.
Παράθεση από: catwoman2 στις Σεπτεμβρίου 17, 2008, 10:20:21 pmπαιδια ξεκινησε κανεις ωρομισθιος στα ΣΔΕ? υπογραψε κανεις συμβαση? ειναι η ιδια με αυτη που υπογραφουμε δλδ συμβαση εργου???Μας κάλεσαν τηλεφωνικά, αλλά δεν ανέφεραν τίποτα για το πότε θα αρχίσουμε. Είμαστε σε αναμονή. Το βλέπω για Οκτώβρη.
σ'ευχαριστώ για την απάντηση. κάτι μαγειρεύεται μάλλον, γιατί όταν πήρα τη διευθύντρια και της είπα για το 5ωρο, εκείνη μου είπε ότι έχει μόνο 2 ώρες.... και όταν την ξαναπήρα άρχισε να λέει ότι αν είναι να κάνω σε 2 σχολεία και για το άλλο τμήμα να ζητήσει άλλη κοπέλα....τι γίνεται ρε παιδιά? από τη στιγμή που σε καλούν τα κεντρικά για 5 ώρες, δε σημαίνει ότι υπάρχει κενο?? δεν καταλαβαίνω τίποτα... μόνο ότι θέλουν να βολέψουν κάποιον. η διευθύντρια με ρώτησε επίσης αν είμαι ψηλά στον πίνακα. έχει καμία σημασία?? είμαι πολύ ψηλά. και λοιπόν?