0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: catwoman2 στις Σεπτεμβρίου 25, 2008, 08:34:42 amσυγνωμη, εννοεις οτι το καλοκαιρι δε θα μπορουμε να παρουμε επιδομα ανεργιας λογω της συμβασης με το ΣΔΕ? Θα ισχυει κ για τους καλοκαιρινους μηνες εστω κ αν δε δουλευουμε?Επισης, στην προυπηρεσια μετρανε και οι 11 ωρες ή μονο οι 10?Δεν παιρνεις επιδομα ανεργιας αν δουλευεις μονο στο ΙΔΕΚΕ.Μετρανε οι διδακτικες ωρες. Η συναντηση του μηνα ή της εβδομαδας του συλλογου καθηγητων πληρωνεται αλλα δεν μετραει σαν προυπηρεσια.
συγνωμη, εννοεις οτι το καλοκαιρι δε θα μπορουμε να παρουμε επιδομα ανεργιας λογω της συμβασης με το ΣΔΕ? Θα ισχυει κ για τους καλοκαιρινους μηνες εστω κ αν δε δουλευουμε?Επισης, στην προυπηρεσια μετρανε και οι 11 ωρες ή μονο οι 10?
ρε παιδια συγνωμη για να καταλαβω..Αλλο οι συμβουλοι σταδιοδρομιας και αλλο οι καθηγητες που κανουν τα μαθηματα στα ΣΔΕ??? Μετραει τελικα η προυπηρεσια αν εχω σαν χημικος διδασκω εκει φυσικες επιστημες???
για να καταλαβω, θα γινεται και το καλοκαιρι μαθημα???
Παράθεση από: emel+3 στις Σεπτεμβρίου 25, 2008, 04:37:23 pmΤα σχετικά με τη σύμβαση διδακτικού έργου μου τα είπε και ο διευθυντής του συγκεκριμένου ΣΔΕ και η κυρία που με κάλεσε απο τα κεντρικά του ΙΔΕΚΕ.Οσον αφορά τα χρήματα μου είπαν οτι θα είναι 13 ευρώ χωρίς τις κρατήσεις,Ελπίζω να μην κανω μεγάλη βλακεία που δέχτηκα γιατί θα πρέπει να πάιρνω καραβάκι για να πηγαίνω.βέβαια είναι 1 φορά την εβδομάδα,πιο πολλές θα είναι οι ώρες πήγαινε-έλα παρά ....anyway εγώ το κάνω αποκλειστικά και μόνο για την προυπηρεσία,που ελπίζω να μου αναγνωρίσουν! Θα ρωτήσω το Σύμβουλο Σταδιοδρομίας του σχολείου μας που είναι επίσης ΠΕ02 αλλά με μεταπτυχιακό στη συμβουλευτική και θα σου πω στα σίγουρα. Πάντως μέχρι πέρυσι είμαι απόλυτα σίγουρη ότι δεν έπαιρναν μόρια για τον πίνακα. Μακάρι να είσαι τυχερή και να έχει αλλάξει κάτι. Πόσες ώρες θα έχεις;
Τα σχετικά με τη σύμβαση διδακτικού έργου μου τα είπε και ο διευθυντής του συγκεκριμένου ΣΔΕ και η κυρία που με κάλεσε απο τα κεντρικά του ΙΔΕΚΕ.Οσον αφορά τα χρήματα μου είπαν οτι θα είναι 13 ευρώ χωρίς τις κρατήσεις,Ελπίζω να μην κανω μεγάλη βλακεία που δέχτηκα γιατί θα πρέπει να πάιρνω καραβάκι για να πηγαίνω.βέβαια είναι 1 φορά την εβδομάδα,πιο πολλές θα είναι οι ώρες πήγαινε-έλα παρά ....anyway εγώ το κάνω αποκλειστικά και μόνο για την προυπηρεσία,που ελπίζω να μου αναγνωρίσουν!
αστα να πανε εγινε και φετος με τις συνεντευξεις. Σε μας εγινε το εξης. Υπηρχαν 2 υποψηφιοι διευθυντες. Η μια με διδακτορικο, συγγραφικο εργο και βαρβατη προυπηρεσια προηγουνταν στα τυπικα προσοντα απο τον αλλο .Αλλα στην συνεντευξη η μια πήρε 15 και ο αλλος 19 και φυσικα επιλεγην ο δευτερος. Και επειδη ο συλλογος συνεταξε επιστολη υποστηριξης υπερ της συναδελφου καθως επισης και οι μαθητες, περασαμε πριν λιγες μερες ολος ο συλλογος απο ΕΔΕ . Η αιτια ηταν ότι υποβιβαζουμε την θεση του διευθυντη με τις ενεργειες μας. Ποια η τιμωρια μας, ιδωμεν...Αυτα για να ξερετε οτι δεν πρεπει να φερνετε και πολλες αντιρρησεις στο ΙΔΕΚΕ. τους επιασε ο πονος για τις αρχες και τους θεσμους απο την στιγμη που εκεινοι τους καταργουν τοσο εξοφθαλμα.