0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: anneta στις Ιουνίου 02, 2008, 08:30:11 pmΠάντως για τον κλάδο μου στην περιφέρεια Πελοποννήσου κάνει καραμπαμ ποιοί είχαν το βύσμα.....και είμαι σίγουρη ότι θα μπουν , θα κόψω κίνηση στην εξέταση και θα σας πω ...αν έπεσα μέσα! Καλή μας επιτυχία πάντως Για πες μας λοιπόν πως το κατάλαβες μόνο και μόνο απ' τα ονόματα στους πίνακες που βγήκαν για συνέντευξη?
Πάντως για τον κλάδο μου στην περιφέρεια Πελοποννήσου κάνει καραμπαμ ποιοί είχαν το βύσμα.....και είμαι σίγουρη ότι θα μπουν , θα κόψω κίνηση στην εξέταση και θα σας πω ...αν έπεσα μέσα! Καλή μας επιτυχία πάντως
Παράθεση από: corsair05 στις Ιουνίου 19, 2008, 02:22:37 pmΠαράθεση από: anneta στις Ιουνίου 19, 2008, 02:13:16 pmΣτη συνέντευξη τι ρωτάνε; Ή μόνο φάτσες κόβουν; Μας έχουν χωρισμένους ανα τετράδες....όλοι μαζί μπαίνουμε;Τι σε νοιάζει αφου λές οτι ξέρεις ποιοι θα μπουν...Γιατί; φοβάσαι μη σου πάρω τη θέση; Η μήπως είσαι μία από αυτά τα άτομα "που ξέρω";;;;Καλη σου επιτυχία αύριο......και θα τα πούμε πάλι στα αποτελέσματα....για να σου λύσω και τις απορίες! Να δούμε έπεσα μέσα ή όχι
Παράθεση από: anneta στις Ιουνίου 19, 2008, 02:13:16 pmΣτη συνέντευξη τι ρωτάνε; Ή μόνο φάτσες κόβουν; Μας έχουν χωρισμένους ανα τετράδες....όλοι μαζί μπαίνουμε;Τι σε νοιάζει αφου λές οτι ξέρεις ποιοι θα μπουν...
Στη συνέντευξη τι ρωτάνε; Ή μόνο φάτσες κόβουν; Μας έχουν χωρισμένους ανα τετράδες....όλοι μαζί μπαίνουμε;
anneta, τι λέει? Μπήκαν τα βύσματα?
ξερει κανεις αν υπαρχει σχολειο β ευκαιριας στο ηρακλειο???κατι ηξερα για τυμπακι αλλα δεν ειμαι σιγουρη
οπως ειπε και ο διευθυντης μας , που και ο ιδιος μαλλον δεν πρεπει να μπηκε πολυ αξιοκρατικα "το ΙΔΕΚΕ ειναι κρατος εν κρατει"
Παράθεση από: catwoman2 στις Οκτωβρίου 17, 2008, 08:18:55 amοπως ειπε και ο διευθυντης μας , που και ο ιδιος μαλλον δεν πρεπει να μπηκε πολυ αξιοκρατικα "το ΙΔΕΚΕ ειναι κρατος εν κρατει"το καταλαβαμε αυτο, απο τοτε που μας καλουσε για λιστες ωρομισθιων, μεχρι τις 25 αυγουστου η υποτιθεμενη προκηρυξη και ακομα παμε...
συναδελφοι ωρομισθιοι στα ΣΔΕ ξερετε τι γινετε σε περιπτωση που μια μερα το σχολειο την αφιερωσει σε ολοημερη εκδρομη? Ο ωρομισθιος ειναι υποχρεωμενος να ακολουθησει ή μπορει να μεινει στο γραφειο? Τι γινετε σε αυτες τις περιπτωσεις κανονικα, διοτι αλλαξε ο διευθυν της και ο νεος ουτε ο ιδιος δεν ξερει...