0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ομως περυσι την συνεντευξη την δωσαμε Ιουνιο, ή κανω λάθος?
Παράθεση από: Minerva82 στις Ιουνίου 02, 2009, 07:42:51 pmμηπως καποιος ξερει ποτε θα βγει ξανα προκηρυξη για ωρομισθιους σ.δ.ε.?Νομίζω πως δεν θα ξαναβγεί.Κάτι άκουσα πως οι προσλήψεις θα γίνονται από το Ενιαίο Μητρώο Εκπαιδευτών Ενηλίκων.
μηπως καποιος ξερει ποτε θα βγει ξανα προκηρυξη για ωρομισθιους σ.δ.ε.?
λενε να μετρανε μονο τα τυπικα προσοντα πια? χλωμο το βλεπω...
Από τα ΣΔΕ παίρνουμε απόλυση στο τέλος?
Παράθεση από: catwoman2 στις Ιουνίου 08, 2009, 10:56:39 amλενε να μετρανε μονο τα τυπικα προσοντα πια? χλωμο το βλεπω...πάρα πολύ χλωμό!μία και μοναδική φορά πήγα για συνέντευξη σε ΣΔΕ και εκεί κατάλαβα ότι δεν είμαι εγώ για τέτοιες συνεντεύξεις!είχα εξαγριώσει τον τύπο που μου έκανε ερωτήσεις,τόσο πολύ,που οι άλλοι δύο που ήταν μέσα τρόμαξαν!
Παράθεση από: k.d.pe03 στις Ιουνίου 08, 2009, 10:29:01 pmΠαράθεση από: catwoman2 στις Ιουνίου 08, 2009, 10:56:39 amλενε να μετρανε μονο τα τυπικα προσοντα πια? χλωμο το βλεπω...πάρα πολύ χλωμό!μία και μοναδική φορά πήγα για συνέντευξη σε ΣΔΕ και εκεί κατάλαβα ότι δεν είμαι εγώ για τέτοιες συνεντεύξεις!είχα εξαγριώσει τον τύπο που μου έκανε ερωτήσεις,τόσο πολύ,που οι άλλοι δύο που ήταν μέσα τρόμαξαν!γιατι? τι του ειπες?
ε μα και συ του πατησες τον κάλο!!
Παράθεση από: solero στις Ιουνίου 08, 2009, 10:01:25 pmΑπό τα ΣΔΕ παίρνουμε απόλυση στο τέλος?τι εννοεις απολυση? για ταμείο ανεργίας? οχι δεν δικαιουμαστε παροτι το ΙΚΑ κραταει τις εισφορες....