0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η αίτηση για την απασχόληση στα Ι.Δ.ΕΚ.Ε το έτος 2009-2010, στην τελευταία σελίδα της εκεί που υπογράφουμε έχει λάθος ημερομηνία! Συγκεκριμένα γράφει: _ _/ _ _/2008. Μπορεί να μου πει κάποιος τι συμβαίνει, το έχετε προσέξει?
Δηλαδή εγώ αυτή την αίτηση να συμπληρώσω ή υπάρχει περίπτωση να το διορθώσουν κάποια στιγμή σύντομα!!?? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πολύ!!!
απορια σχετικα με την προκυρηξηφέτος δούλεψα σε σδε για τις ώρες βεβαίωση προυπηρεσίας από που θα πάρω για να την καταθέσω μαζι με τα υπόλοιπα χαρτία;στην αίτηση δεν υπάρχει το προβλεπόμενο σημείο ωστε να δηλωσουμε το γνωστικό αντικείμενο που θελουμε να διδάξουμε
καλημερα.δυο αποριες.οταν ζητουν βεβαιωση απο ασφαλιστικο φορεα εννοουν τα ενσημα η κατι αλλο?πως θα αποδειξω την διδακτικη εμπειρια απο φροντιστηριο που εχει κλεισει?που να βρισκεις εργοδοτη....!
σε ευχαριστω.πηγα στο ικα και μου δωσαν τα ενσημα μου μονο.δε μου δωσαν καμια βεβαιωση.τωρα για εργοδοτη :χρειαζεται για ολα τα χρονια?Για τα χρόνια που είχες ασφάλεια. Γιατί κάποιοι δουλέψαμε και μαύρη εργασία. Καποια φροντιστηρια εκλεισαν.πως θα γινει?
Παράθεση από: dimkos στις Ιουλίου 27, 2009, 10:55:34 amσε ευχαριστω.πηγα στο ικα και μου δωσαν τα ενσημα μου μονο.δε μου δωσαν καμια βεβαιωση.τωρα για εργοδοτη :χρειαζεται για ολα τα χρονια?Για τα χρόνια που είχες ασφάλεια. Γιατί κάποιοι δουλέψαμε και μαύρη εργασία. Καποια φροντιστηρια εκλεισαν.πως θα γινει?