0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
αυτο με το μεσο ειναι πολυ υποκειμενικο.αν δηλωσεις κεντρικη μακεδονια (=θεσσαλονικη και περιχωρα) ή Αττικη, παιζει να εχει μεγαλο ανταγωνισμο.στην ανατολικη μακεδονια και θρακη εγω ειδα ελλειψη ατομων.ΥΓ: για ΠΕ03 μιλαω, για ΠΕ02 και ΠΕ06 ηταν σαφως περισσοτεροι. οι ΠΕ19 και ΠΕ20 ειχαν αρκετους μονιμους, για να απορροφησουν και ωρομισθιους.για τη συνεντευξη μη φοβαστε, τα βασικα στην αρχη ετσι για το σπασιμο του παγου (ονομα, πτυχιο κλπ), μετα μπορει να σε ρωτησει γιατι ενδιαφερεσαι να διδαξεις στην εκπαιδευση ενηλικων και τετοια. μπορει κανεις να δει λεπτομερεις στην κεντρικη σελιδα του ΙΔΕΚΕ (Ινστιτουτου Διαρκους Εκπαιδευσης Ενηλικων)προσωπικα με εμενα φαγαμε πολυ ψρονο με τα προσοντα (οχι οτι ηταν πολλα, αλλα ειχαμε ενα μπερδεμα) παντως να ξερετε τα κεντρα συνεντευξεως περισυ τουλαχιστον ηταν ενα για καθε ειδικοτητα, πχ στην κομοτηνη για ΠΕ03, στη δραμα για ΠΕ06 ...
Ποια παραρτήματα?
συναδελφοι ξαναρωταω,τι ρωτανε στην συνενταεξη περιπου?
Δηλαδή η κάθε ειδικότητα εξετάζεται σε άλλη πόλη?Νομίζω ότι δεν έχω καταλάβει πως λειτουργούν τα σδε.
Παράθεση από: TEM στις Ιουλίου 28, 2009, 03:34:39 pmΔηλαδή η κάθε ειδικότητα εξετάζεται σε άλλη πόλη?Νομίζω ότι δεν έχω καταλάβει πως λειτουργούν τα σδε. όλες οι ειδικότητες "συνεντευξιάζονται"στην ίδια πόλη ανά Νομό και βάση προγράμματος που ανακοινώνεται στην ιστοσελίδα του ΙΔΕΚΕ.[/qδε γίνεται η συνένετευξη σε μια πόλη ανά νομό, αλλά στην πρωτεύουσα μιας από τις περιφέρεις. π.χ. πέρσι οι συντεντεύξεις στη Δυτ. Μακεδονία γινόντουσαν στην Καστοριά ενώ στην Κενρική στη Θεσσαλονίκη