0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
κανε ενσταση δεν χανεις τιποτα....δωρεαν ειναι και θα μαθεις τα μορια του συγκεκριμενου ατομου
Παράθεση από: arist2 στις Οκτωβρίου 09, 2009, 04:50:44 pmΠαιδιά μια ερώτηση με θέση 56 στους φιλολόγους Ελληνική γλώσσα - έχουμε καμια ελπίδα ή τίποτα πάλι θα μείνουμε με την ηθική ικανοποίηση56ος στους 267Κεντρική Μακεδονία είναι η περιοχή.....νομίζω ότι με την προϋπηρεσία πρέπει να έγινε λάθος...με 6 χρόνια σε φροντιστήρια μου έβαλαν 2,60,2 έλεγαν ανα μήνα πλήρους απασχόλησης πως βγαίνει η μοριοδότηση??? για την προϋπηρεσίαέχω 40,6 μόρια....εγώ υπολόγιζα 5 απο τα φροντιστήρια δηλαδή κανονικά πάω στα 43στο χαρτί που προσκόμισα απο το ΙΚΑ έγραφε 9/2004 έως 3/2009 898 ημέρες εργασίας στο ένα φροντιστήριο που είμαι τώρα και στο άλλο 9/2003 έως 12/2004 180 μέρες εργασίας σύνολο 1078 μέρες εργασίας σε φροντιστήρια και πήρα 2,6 μήπως εκαναν λάθος?επίσης είχα και 264 μέρες εργασίας ΠΔΣ.....Πρέπει να κάνω ένσταση τι λέτε οι παλιότεροι ??για το φροντιστήριο μοριοδοτείσαι 0,5 μόρια ανά 200 ένσημα, άρα πρέπει να πάρεις 2,695 από το φροντιστήριο.Η προυπηρεσία στην ΠΔΣ(τυπική εκπαίδευση) είναι 1 μόριο ενά έτος, πέραν της διετίας. Οπότε δεν μοριοδοτείσαι στην ΠΔΣ.
Παιδιά μια ερώτηση με θέση 56 στους φιλολόγους Ελληνική γλώσσα - έχουμε καμια ελπίδα ή τίποτα πάλι θα μείνουμε με την ηθική ικανοποίηση56ος στους 267Κεντρική Μακεδονία είναι η περιοχή.....νομίζω ότι με την προϋπηρεσία πρέπει να έγινε λάθος...με 6 χρόνια σε φροντιστήρια μου έβαλαν 2,60,2 έλεγαν ανα μήνα πλήρους απασχόλησης πως βγαίνει η μοριοδότηση??? για την προϋπηρεσίαέχω 40,6 μόρια....εγώ υπολόγιζα 5 απο τα φροντιστήρια δηλαδή κανονικά πάω στα 43στο χαρτί που προσκόμισα απο το ΙΚΑ έγραφε 9/2004 έως 3/2009 898 ημέρες εργασίας στο ένα φροντιστήριο που είμαι τώρα και στο άλλο 9/2003 έως 12/2004 180 μέρες εργασίας σύνολο 1078 μέρες εργασίας σε φροντιστήρια και πήρα 2,6 μήπως εκαναν λάθος?επίσης είχα και 264 μέρες εργασίας ΠΔΣ.....Πρέπει να κάνω ένσταση τι λέτε οι παλιότεροι ??
Αυτό που λες για τη μοριοδότηση της πδσ δεν ισχύει.Μου το ξεκαθάρισαν στη συνέντευξη,ότι η αίτηση εκείνη αφορούσε τους μόνιμους και θεώρησαν περιττό να την αλλάξουν για τους ωρομίσθιους.
παιδια στους συναδέλφους που πήγαν για συνεντευξη την Παρασκευη ειπαν ότι αναστελλονται οι λειτουργίες του συμβουλίου του ΙΔΕΚΕ μεχρι νεοτερας.ξερει κανεις τιποτα σχετικο?παρακαλω τους συναδελφους των οποιων τα αποτελεσματα εχουν εκδοθει για τα ΣΔΕ , αν τους καλεσουν απο το ΙΔΕΚΕ να μας ενημερωσουν...
Παράθεση από: TEM στις Οκτωβρίου 10, 2009, 12:58:33 pmΑυτό που λες για τη μοριοδότηση της πδσ δεν ισχύει.Μου το ξεκαθάρισαν στη συνέντευξη,ότι η αίτηση εκείνη αφορούσε τους μόνιμους και θεώρησαν περιττό να την αλλάξουν για τους ωρομίσθιους.Μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένη;Πόσες ώρες έχεις προυπηρεσία στην τυπική εκπαίδευση, και πόσο σου μέτρησαν;