0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
τι μορια δεν σου εχουν βαλει?πες μας τα αποτελεσματα της ενστασης μολις μαθεις
Επειδή δεν έχω ξαναδουλέψει σε ΣΔΕ και επειδή μάλλον έχω καλή θέση, κάποιος που έχει ξαναδουλέψει και γνωρίζει, μπορεί να μου πει την διαδικασία;Ποιος παίρνει τηλέφωνο και ειδοποιεί; Πόσες ώρες δίνει; Αν δηλαδή δώσει 4 ώρες, δεν μπορώ να πάω και σε άλλο ΣΔΕ να συμπληρώσω ωράριο;Επίσης, πώς θα ξέρω ότι δεν με έχουν προσπεράσει και δεν έχουν καλέσει κάποιον με λιγότερα μόρια από εμένα; Μπορώ να παίρνω τηλ τα ΣΔΕ και να ρωτάω αν έχουν κενό και αν έχουν καλέσει και ποιον; Ή πρέπει να παίρνω τα κεντρικά του ΙΔΕΚΕ;
Παράθεση από: catwoman2 στις Οκτωβρίου 11, 2009, 10:36:21 amτι μορια δεν σου εχουν βαλει?πες μας τα αποτελεσματα της ενστασης μολις μαθειςΑχ παιδια δεν ξερω αν αξιζει τον κόπο ειλικρινά....
Παράθεση από: ln03 στις Οκτωβρίου 11, 2009, 10:49:31 amΕπειδή δεν έχω ξαναδουλέψει σε ΣΔΕ και επειδή μάλλον έχω καλή θέση, κάποιος που έχει ξαναδουλέψει και γνωρίζει, μπορεί να μου πει την διαδικασία;Ποιος παίρνει τηλέφωνο και ειδοποιεί; Πόσες ώρες δίνει; Αν δηλαδή δώσει 4 ώρες, δεν μπορώ να πάω και σε άλλο ΣΔΕ να συμπληρώσω ωράριο;Επίσης, πώς θα ξέρω ότι δεν με έχουν προσπεράσει και δεν έχουν καλέσει κάποιον με λιγότερα μόρια από εμένα; Μπορώ να παίρνω τηλ τα ΣΔΕ και να ρωτάω αν έχουν κενό και αν έχουν καλέσει και ποιον; Ή πρέπει να παίρνω τα κεντρικά του ΙΔΕΚΕ;μετα την εκδικαση ενστασεων σε παιρνουν τηλεφωνο απο ΙΔΕΚΕ για να σου πουν την περιφερεια και τις ωρες που σου δινουν. ειναι υποχρεωμενοι να καλεσουν με την σειρα του πινακα , οι ωρες εξαρτωνται απο τις αναγκες του σχολειου συνηθως ειναι απο 6-9 .ναι, αν δεν κανω λαθος μπορεις να συμπληρωσεις ωραριο μεχρι 11 ωρες σε ΣΔΕ αλλα εκεινοι αποφασιζουν αν θα τις σπασουν η θα τις δωσουν σε εναν καθηγητη