0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: catwoman2 στις Οκτωβρίου 24, 2009, 02:32:40 pmγιατι τις απερριψες ? εγω πήρα τις 4 απο τις 10 που εδιναν διοτι ποτε δεν ξερεις με το ιδεκεγιατι οι ενδιαφερομενοι για το συγκεκριμενο ΣΔΕ ειμαστε 5.με τους 2 κονταροχτυπιομαστε για την πρωτια απο αποψη μοριων.ο εμας αποδεχθηκε 8 ωρες ΠΔΣ, η αλλη ειδα το ονομα της στη λιστα της Δ φασης αναπληρωτων. 99,99999% πιστευω οτι θα παει.αρα μενω πρωτος εγω, για 3 θεσεις, που ειναι σιγουρα οι 2 σε δυσπροσιτο και 1 στην πολη.οι υπολοιποι 2 ας παρουν τις αλλες 2.σε καλυψα;
γιατι τις απερριψες ? εγω πήρα τις 4 απο τις 10 που εδιναν διοτι ποτε δεν ξερεις με το ιδεκε
να καλυψω δεν παιζει, δε χωραει τιποτα.να παραιτηθω δε θελω, για να μην κρεμασω αυτους που μου δινουν δουλεια. πιστευω ειναι πιο τιμιο να το ξεκαθαρισω απτην αρχη "2 θελω, για να μην φαω ωρες απο συναδελφο"
@ catwoman: ειναι πιο περιπλοκο απ'οσο νομιζεις. οι 8 ωρες που μου εδιναν ηταν σε ενα σχολειο. εαν τις επαιρνα και στην πορεια ελεγα παρτε πισω τις 6, δεν ξερω καλα καλα αν του χρονου θα με ξαναπροτιμησουνε.
τι εννοειται δλδ οτι απο του χρονου θα παρουν απο πινακα???δλδ απο τον πινακα ωρομισθιων ανα περιφερεια με επιτυχιες ασεπ,προυπυρεσιες και τα τοιαυτα ή με βαση καποιον αλλο πινακα δικο τους βασει μοναχα της προυπηρεσιας σε σδε???
λέτε να καταργήσουν τη συνεντευξη και να αλλάξουν τα αποτελέσματα? είναι πιθανό΄/??
Παράθεση από: arist2 στις Οκτωβρίου 25, 2009, 09:35:42 pmλέτε να καταργήσουν τη συνεντευξη και να αλλάξουν τα αποτελέσματα? είναι πιθανό΄/??για ποτε λες?εγω παντως σκεφτομαι οτι μπορει να παιρνουν καθηγητες απο πινακα κανονικα και οχι με αιτηση και συνεντευξη διοτι το ΙΔΕΚΕ ανηκει πια στο ΥΠΕΠΘ