0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Bρε Κelly σε καταλαβαίνω και με έβαλες σε σκέψεις όμως δες αυτό που γράφει στην προκήρυξη:Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί μπορούν να υποβάλουν αίτηση για μία μόνο Περιφέρεια και για ένα γνωστικό αντικείμενο.Ισχύουν οι αναθέσεις που προβλέπονται από το ΥΠΕΠΘ για το Γυμνάσιο στους εξής γραμματισμούς:1. Ελληνική Γλώσσα2. Μαθηματικά3. Αγγλική Γλώσσα4. Κοινωνική Εκπαίδευση5. Αισθητική Πολιτισμική ΑγωγήΜε αυτή τη λογική σου απάντησα προηγούμενα. Μπορεί βέβαια στην τελική επιλογή να διαλέγουν έναν φιλόλογο με περισσότερα μόρια από έναν κοινωνιολόγο με λιγότερα μόρια. Ότι είπα το είπα με κάθε επιφύλαξη.Όσο για το γεγονός ότι για την Αττική δεν προκήρυξαν ούτε μια θέση για ΠΕ02 για την Ελληνική Γλώσσα. Τι να πω φαίνεται πχ πως οι φυλακισμένοι στον Κορυδαλλό χρειάζονται πιο πολύ τα Μαθηματικά και λιγότερο την Ελληνική.
Ωραία έχει κανείς μπροστά του αυτούς τους πίνακες με τη μοριοδότηση. Να ρωτήσω εγώ τώρα πόσους σε κάθε ειδικότητα θα πάρει ξέρεται?
ο βαθμος που βλεπουμε αναφερεται σε ολα τα μορια , δεν υπάρχει ομως τροπος να μαθουμε ποσο πηραμε σε ξεχωριστα εκτος και αν κανεις ενσταση. Για να φανταστεις παντως με ποση συνεπεια βαθμολογουν, εγω εχω περιπου 1000 ωρες σε εκπαιδευση ενηλικων και 6 σεμιναρια πανω σε αυτο και μια συναδελφος 200 ωρες και 2 σεμιναρια και έχουμε 1 μοριο διαφορά.