0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: domenica στις Οκτωβρίου 08, 2010, 04:50:27 pmΠαράθεση από: kafi στις Οκτωβρίου 08, 2010, 04:46:50 pmΝα κάνω τώρα και εγώ μία ερώτηση. Για τις φυλακές Λάρισας και τις φυλακές στα Διαβατά δεν έχει βγάλει καθόλου ονόματα, ούτε καν "αχρωμάτιστα", να φανταστώ ότι οι θέσεις καλύφθηκαν με αποσπασμένους; Υποθέτω (δε γνωρίζω) πως δεν βρήκες τα συγκεκριμένα ΣΔΕ λόγω ότι αυτοί είναι οι "Οριστικοί πίνακες μέρους του αριθμού των ωρομισθίων εκπαιδευτικών ΣΔΕ".Ισως βέβαια να ισχύει κι αυτο που αναφέρεις..Και εγώ αυτό φαντάστηκα αλλά μετά το ξανακοίταξα και αυτό το "μέρους του αριθμού" αναφέρεται σε κπ ειδικότητες που δεν βγήκαν και όχι σε μέρη. Τέλος πάντων αύριο θα τηλ. στα ΣΔΕ να ρωτήσω μιας που τώρα μάλλον δεν είναι κανένας εκεί. Τις τελευταίες μέρες είμαι πάνω από ένα ακουστικό και μπροστά σε μια οθόνη, αυτός ο Οκτώβρης είναι λίγο ζόρικος...
Παράθεση από: kafi στις Οκτωβρίου 08, 2010, 04:46:50 pmΝα κάνω τώρα και εγώ μία ερώτηση. Για τις φυλακές Λάρισας και τις φυλακές στα Διαβατά δεν έχει βγάλει καθόλου ονόματα, ούτε καν "αχρωμάτιστα", να φανταστώ ότι οι θέσεις καλύφθηκαν με αποσπασμένους; Υποθέτω (δε γνωρίζω) πως δεν βρήκες τα συγκεκριμένα ΣΔΕ λόγω ότι αυτοί είναι οι "Οριστικοί πίνακες μέρους του αριθμού των ωρομισθίων εκπαιδευτικών ΣΔΕ".Ισως βέβαια να ισχύει κι αυτο που αναφέρεις..
Να κάνω τώρα και εγώ μία ερώτηση. Για τις φυλακές Λάρισας και τις φυλακές στα Διαβατά δεν έχει βγάλει καθόλου ονόματα, ούτε καν "αχρωμάτιστα", να φανταστώ ότι οι θέσεις καλύφθηκαν με αποσπασμένους;
Παράθεση από: Joanna Bear ΠΕ06 στις Οκτωβρίου 08, 2010, 04:58:47 pmΩ ρε παιδιά, βοήθεια!Είμαι και γω στους χρωματισμένους, αν και είναι αρκετοί οι προηγούμενοι από μένα, με πολύ περισσότερα μόρια.Το πρόβλημά μου είναι ότι, όταν τους έρθει η όρεξη να καλέσουν εδώ Ηράκλειο από Πρωτοβάθμια ή Δευτεροβάθμια, είναι πολύ πιθανό να με καλέσουν... Θα με καλέσουν όμως ή θα με προσπεράσουν ως ήδη εργαζόμενη ωρομίσθια σε ΣΔΕ (σε περίπτωση που με καλέσουν φυσικά από'κεί);Γιατί φυσικά θα διάλεγα Τυπική Εκπαίδευση ανάμεσα στα δύο...Τι μου προτείνετε να κάνω;Να τι μας κάνει αυτή η εγκληματική καθυστέρηση φέτος, τι να κάνω, δεν ξέρω...
Ω ρε παιδιά, βοήθεια!Είμαι και γω στους χρωματισμένους, αν και είναι αρκετοί οι προηγούμενοι από μένα, με πολύ περισσότερα μόρια.Το πρόβλημά μου είναι ότι, όταν τους έρθει η όρεξη να καλέσουν εδώ Ηράκλειο από Πρωτοβάθμια ή Δευτεροβάθμια, είναι πολύ πιθανό να με καλέσουν... Θα με καλέσουν όμως ή θα με προσπεράσουν ως ήδη εργαζόμενη ωρομίσθια σε ΣΔΕ (σε περίπτωση που με καλέσουν φυσικά από'κεί);Γιατί φυσικά θα διάλεγα Τυπική Εκπαίδευση ανάμεσα στα δύο...Τι μου προτείνετε να κάνω;Να τι μας κάνει αυτή η εγκληματική καθυστέρηση φέτος, τι να κάνω, δεν ξέρω...
Ω ρε παιδιά, βοήθεια!Είμαι και γω στους χρωματισμένους, αν και είναι αρκετοί οι προηγούμενοι από μένα, με πολύ περισσότερα μόρια.Το πρόβλημά μου είναι ότι, όταν τους έρθει η όρεξη να καλέσουν εδώ Ηράκλειο από Πρωτοβάθμια ή Δευτεροβάθμια, είναι πολύ πιθανό να με καλέσουν... Θα με καλέσουν όμως ή θα με προσπεράσουν ως ήδη εργαζόμενη ωρομίσθια σε ΣΔΕ (σε περίπτωση που με καλέσουν φυσικά από'κεί);Γιατί φυσικά θα διάλεγα Τυπική Εκπαίδευση ανάμεσα στα δύο...Απ'την άλλη, αν δεν με καλέσουν από την Τυπική Εκπαίδευση, να ρισκάρω με τα ΣΔΕ, ακόμα κι αν δεν είναι πολύ πιθανό να με πάρουν εκεί λόγω του ότι είμαι αρκετά χαμηλά στη λίστα τους;Τι μου προτείνετε να κάνω;Να τι μας κάνει αυτή η εγκληματική καθυστέρηση φέτος, τι να κάνω, δεν ξέρω...
Παράθεση από: kafi στις Οκτωβρίου 08, 2010, 05:01:45 pmΠαράθεση από: Joanna Bear ΠΕ06 στις Οκτωβρίου 08, 2010, 04:58:47 pmΩ ρε παιδιά, βοήθεια!Είμαι και γω στους χρωματισμένους, αν και είναι αρκετοί οι προηγούμενοι από μένα, με πολύ περισσότερα μόρια.Το πρόβλημά μου είναι ότι, όταν τους έρθει η όρεξη να καλέσουν εδώ Ηράκλειο από Πρωτοβάθμια ή Δευτεροβάθμια, είναι πολύ πιθανό να με καλέσουν... Θα με καλέσουν όμως ή θα με προσπεράσουν ως ήδη εργαζόμενη ωρομίσθια σε ΣΔΕ (σε περίπτωση που με καλέσουν φυσικά από'κεί);Γιατί φυσικά θα διάλεγα Τυπική Εκπαίδευση ανάμεσα στα δύο...Τι μου προτείνετε να κάνω;Να τι μας κάνει αυτή η εγκληματική καθυστέρηση φέτος, τι να κάνω, δεν ξέρω...
Ερώτηση:Η επιλογή πλέον θα γίνει από αυτούς που είναι "χρωματισμένοι" και οι οποίοι θα στείλουν και τα δικαιολογητικά τους; Και αν μετά την αντιπαραβολή των δικαιολογητικών κάποιος ή κάποιοι έχουν τελικά λιγότερα μόρια από κάποιους που ήταν εκτός των "χρωματισμένων"; Θα καλέσουν και αυτούς να καταθέσουν τα δικαιολογητικά τους για να δουν αν έπρεπε να ήταν και αυτοί εξ' αρχής στους επιλέξιμους;
Παράθεση από: Green στις Οκτωβρίου 08, 2010, 05:07:13 pmΕρώτηση:Η επιλογή πλέον θα γίνει από αυτούς που είναι "χρωματισμένοι" και οι οποίοι θα στείλουν και τα δικαιολογητικά τους; Και αν μετά την αντιπαραβολή των δικαιολογητικών κάποιος ή κάποιοι έχουν τελικά λιγότερα μόρια από κάποιους που ήταν εκτός των "χρωματισμένων"; Θα καλέσουν και αυτούς να καταθέσουν τα δικαιολογητικά τους για να δουν αν έπρεπε να ήταν και αυτοί εξ' αρχής στους επιλέξιμους;Εύστοχη η ερώτηση σου και είμαι σίγουρη πως ήδη εχεις διαβάσει αυτό:"Η σειρά κατάταξης των υποψηφίων στους οριστικούς πίνακες ενδέχεται να διαφοροποιηθεί, εφόσον προκύψουν ασυμφωνίες κατά την αντιπαραβολή των δικαιολογητικών με τα αναφερόμενα στην ηλεκτρονική αίτηση (π.χ. συνάφεια μεταπτυχιακού τίτλου). "Υποθέτω πως το ΙΔΕΚΕ θεωρεί πως ανάμεσα στους υποψήφιους που "χρωμάτισε" θα βρει τον αριθμό των προσώπων που απαιτούνται!!
Παράθεση από: Joanna Bear ΠΕ06 στις Οκτωβρίου 08, 2010, 04:58:47 pmΩ ρε παιδιά, βοήθεια!Είμαι και γω στους χρωματισμένους, αν και είναι αρκετοί οι προηγούμενοι από μένα, με πολύ περισσότερα μόρια.Το πρόβλημά μου είναι ότι, όταν τους έρθει η όρεξη να καλέσουν εδώ Ηράκλειο από Πρωτοβάθμια ή Δευτεροβάθμια, είναι πολύ πιθανό να με καλέσουν... Θα με καλέσουν όμως ή θα με προσπεράσουν ως ήδη εργαζόμενη ωρομίσθια σε ΣΔΕ (σε περίπτωση που με καλέσουν φυσικά από'κεί);Γιατί φυσικά θα διάλεγα Τυπική Εκπαίδευση ανάμεσα στα δύο...Απ'την άλλη, αν δεν με καλέσουν από την Τυπική Εκπαίδευση, να ρισκάρω με τα ΣΔΕ, ακόμα κι αν δεν είναι πολύ πιθανό να με πάρουν εκεί λόγω του ότι είμαι αρκετά χαμηλά στη λίστα τους;Τι μου προτείνετε να κάνω;Να τι μας κάνει αυτή η εγκληματική καθυστέρηση φέτος, τι να κάνω, δεν ξέρω...
Παράθεση από: Green στις Οκτωβρίου 08, 2010, 05:09:21 pmΠαράθεση από: Joanna Bear ΠΕ06 στις Οκτωβρίου 08, 2010, 04:58:47 pmΩ ρε παιδιά, βοήθεια!Είμαι και γω στους χρωματισμένους, αν και είναι αρκετοί οι προηγούμενοι από μένα, με πολύ περισσότερα μόρια.Το πρόβλημά μου είναι ότι, όταν τους έρθει η όρεξη να καλέσουν εδώ Ηράκλειο από Πρωτοβάθμια ή Δευτεροβάθμια, είναι πολύ πιθανό να με καλέσουν... Θα με καλέσουν όμως ή θα με προσπεράσουν ως ήδη εργαζόμενη ωρομίσθια σε ΣΔΕ (σε περίπτωση που με καλέσουν φυσικά από'κεί);Γιατί φυσικά θα διάλεγα Τυπική Εκπαίδευση ανάμεσα στα δύο...Απ'την άλλη, αν δεν με καλέσουν από την Τυπική Εκπαίδευση, να ρισκάρω με τα ΣΔΕ, ακόμα κι αν δεν είναι πολύ πιθανό να με πάρουν εκεί λόγω του ότι είμαι αρκετά χαμηλά στη λίστα τους;Τι μου προτείνετε να κάνω;Να τι μας κάνει αυτή η εγκληματική καθυστέρηση φέτος, τι να κάνω, δεν ξέρω...
Παράθεση από: Joanna Bear ΠΕ06 στις Οκτωβρίου 08, 2010, 05:05:18 pmΠαράθεση από: kafi στις Οκτωβρίου 08, 2010, 05:01:45 pmΠαράθεση από: Joanna Bear ΠΕ06 στις Οκτωβρίου 08, 2010, 04:58:47 pmΩ ρε παιδιά, βοήθεια!Είμαι και γω στους χρωματισμένους, αν και είναι αρκετοί οι προηγούμενοι από μένα, με πολύ περισσότερα μόρια.Το πρόβλημά μου είναι ότι, όταν τους έρθει η όρεξη να καλέσουν εδώ Ηράκλειο από Πρωτοβάθμια ή Δευτεροβάθμια, είναι πολύ πιθανό να με καλέσουν... Θα με καλέσουν όμως ή θα με προσπεράσουν ως ήδη εργαζόμενη ωρομίσθια σε ΣΔΕ (σε περίπτωση που με καλέσουν φυσικά από'κεί);Γιατί φυσικά θα διάλεγα Τυπική Εκπαίδευση ανάμεσα στα δύο...Τι μου προτείνετε να κάνω;Να τι μας κάνει αυτή η εγκληματική καθυστέρηση φέτος, τι να κάνω, δεν ξέρω...
Παράθεση από: domenica στις Οκτωβρίου 08, 2010, 05:11:47 pmΠαράθεση από: Green στις Οκτωβρίου 08, 2010, 05:07:13 pmΕρώτηση:Η επιλογή πλέον θα γίνει από αυτούς που είναι "χρωματισμένοι" και οι οποίοι θα στείλουν και τα δικαιολογητικά τους; Και αν μετά την αντιπαραβολή των δικαιολογητικών κάποιος ή κάποιοι έχουν τελικά λιγότερα μόρια από κάποιους που ήταν εκτός των "χρωματισμένων"; Θα καλέσουν και αυτούς να καταθέσουν τα δικαιολογητικά τους για να δουν αν έπρεπε να ήταν και αυτοί εξ' αρχής στους επιλέξιμους;Εύστοχη η ερώτηση σου και είμαι σίγουρη πως ήδη εχεις διαβάσει αυτό:"Η σειρά κατάταξης των υποψηφίων στους οριστικούς πίνακες ενδέχεται να διαφοροποιηθεί, εφόσον προκύψουν ασυμφωνίες κατά την αντιπαραβολή των δικαιολογητικών με τα αναφερόμενα στην ηλεκτρονική αίτηση (π.χ. συνάφεια μεταπτυχιακού τίτλου). "Υποθέτω πως το ΙΔΕΚΕ θεωρεί πως ανάμεσα στους υποψήφιους που "χρωμάτισε" θα βρει τον αριθμό των προσώπων που απαιτούνται!!Οριστικούς πίνακες θεωρεί πλέον αυτούς με το σύνολο των υποψηφίων ή μόνο με τους "χρωματισμένους";
Παράθεση από: Joanna Bear ΠΕ06 στις Οκτωβρίου 08, 2010, 05:14:37 pmΠαράθεση από: Green στις Οκτωβρίου 08, 2010, 05:09:21 pmΠαράθεση από: Joanna Bear ΠΕ06 στις Οκτωβρίου 08, 2010, 04:58:47 pmΩ ρε παιδιά, βοήθεια!Είμαι και γω στους χρωματισμένους, αν και είναι αρκετοί οι προηγούμενοι από μένα, με πολύ περισσότερα μόρια.Το πρόβλημά μου είναι ότι, όταν τους έρθει η όρεξη να καλέσουν εδώ Ηράκλειο από Πρωτοβάθμια ή Δευτεροβάθμια, είναι πολύ πιθανό να με καλέσουν... Θα με καλέσουν όμως ή θα με προσπεράσουν ως ήδη εργαζόμενη ωρομίσθια σε ΣΔΕ (σε περίπτωση που με καλέσουν φυσικά από'κεί);Γιατί φυσικά θα διάλεγα Τυπική Εκπαίδευση ανάμεσα στα δύο...Απ'την άλλη, αν δεν με καλέσουν από την Τυπική Εκπαίδευση, να ρισκάρω με τα ΣΔΕ, ακόμα κι αν δεν είναι πολύ πιθανό να με πάρουν εκεί λόγω του ότι είμαι αρκετά χαμηλά στη λίστα τους;Τι μου προτείνετε να κάνω;Να τι μας κάνει αυτή η εγκληματική καθυστέρηση φέτος, τι να κάνω, δεν ξέρω...