0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
παιδιά μήπως μπορεί κάποιος να κάνει μια σύγκριση σδε-οδυσσέας?? μ' έχουν καλέσει στον Οδυσσέα κι ενδέχεται και στο σδε (απ'ότι καταλαβαίνω από τον πίνακα)... αλλά επειδή μπορείς να είσαι σ' ένα από τα δύο... μήπως μπορεί να με βοηθήσει κάποιος??κάθε πληροφορία θα ήταν χρήσιμη!!
Και καλά εγώ,όταν ξέρω κάτι σίγουρα το λέω,τόσα χρόνια που γράφω εδώ πλέον με ξέρει και η κουτσή Αγάπη.
Κάποιος που να είναι ΑΜΩ κ να δουλεύει παράλληλα στα ΣΔΕ? Υπάρχει; Τι γίνεται με αυτό; Πρέπει να ζητήσεις κάποια άδεια;Πριν κάποιος έγραψε για ΑΚΩ ότι γίνεται,παρόλο που είναι άδικο, οπότε φαντάζομαι ισχύει κ για ΑΜΩ;
Τι εννοείς και έως 15 και πάνω από 15? Sorry , δε κατάλαβα!
Παράθεση από: bania στις Νοεμβρίου 19, 2010, 12:26:12 pmπαιδιά μήπως μπορεί κάποιος να κάνει μια σύγκριση σδε-οδυσσέας?? μ' έχουν καλέσει στον Οδυσσέα κι ενδέχεται και στο σδε (απ'ότι καταλαβαίνω από τον πίνακα)... αλλά επειδή μπορείς να είσαι σ' ένα από τα δύο... μήπως μπορεί να με βοηθήσει κάποιος??κάθε πληροφορία θα ήταν χρήσιμη!!Κι εγώ το ίδιο πρόβλημα είχα..αλλά τελικά λέω να διαλέξω ΣΔΕ μιας και ήδη δούλεψα σε αυτά δύο χρονιες και τα ξέρω. Επιπλέον η προϋπηρεσία στα ΣΔΕ μετράει όπως και στα κανονικά σχολεία ενώ του Οδυσσέα όχι.
Παράθεση από: loella στις Νοεμβρίου 19, 2010, 08:25:35 pmΠαράθεση από: bania στις Νοεμβρίου 19, 2010, 12:26:12 pmπαιδιά μήπως μπορεί κάποιος να κάνει μια σύγκριση σδε-οδυσσέας?? μ' έχουν καλέσει στον Οδυσσέα κι ενδέχεται και στο σδε (απ'ότι καταλαβαίνω από τον πίνακα)... αλλά επειδή μπορείς να είσαι σ' ένα από τα δύο... μήπως μπορεί να με βοηθήσει κάποιος??κάθε πληροφορία θα ήταν χρήσιμη!!Κι εγώ το ίδιο πρόβλημα είχα..αλλά τελικά λέω να διαλέξω ΣΔΕ μιας και ήδη δούλεψα σε αυτά δύο χρονιες και τα ξέρω. Επιπλέον η προϋπηρεσία στα ΣΔΕ μετράει όπως και στα κανονικά σχολεία ενώ του Οδυσσέα όχι.