0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εμένα μου είπαν από το ΙΔΕΚΕ ότι οι τελικοί πίνακες θα βγουν επιτέλους την Τρίτη....ας ελπίσουμε να μην είναι κι αυτό κοροϊδία.....
έγινε αυτό που φοβόμουν... μόλις με κάλεσαν από το ΣΔΕ για άμεση ανάληψη υπηρεσίας, μου δίνουν 8 ώρες την εβδομάδα (7 διδακτικές και 1 σύλλογος διαδασκόντων). Εν τω μεταξύ την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε μια συνάντηση με την υπεύθυνη του ΟΔΥΣΣΕΑΣ, η οποία υπολογίζει ότι θα μας χρειαστεί γύρω στον Ιανουάριο (125 ή 175 ώρες)... Δεδομένου ότι δεν μπορεί κάποιος να έχει σύμβαση και με τα δύο όπως μου επιβεβαίωσαν... τι προτείνετε?? μέχρι πότε γίνονται μαθήματα στα σδε? κλείνουν π.χ. με τα γυμνάσια? και σχετικά με την ύλη... ο διευθυντής μου είπε πως υπάρχει, αλλά πάνω-κάτω τι αφορά?
Παράθεση από: bania στις Νοεμβρίου 30, 2010, 10:26:26 amέγινε αυτό που φοβόμουν... μόλις με κάλεσαν από το ΣΔΕ για άμεση ανάληψη υπηρεσίας, μου δίνουν 8 ώρες την εβδομάδα (7 διδακτικές και 1 σύλλογος διαδασκόντων). Εν τω μεταξύ την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε μια συνάντηση με την υπεύθυνη του ΟΔΥΣΣΕΑΣ, η οποία υπολογίζει ότι θα μας χρειαστεί γύρω στον Ιανουάριο (125 ή 175 ώρες)... Δεδομένου ότι δεν μπορεί κάποιος να έχει σύμβαση και με τα δύο όπως μου επιβεβαίωσαν... τι προτείνετε?? μέχρι πότε γίνονται μαθήματα στα σδε? κλείνουν π.χ. με τα γυμνάσια? και σχετικά με την ύλη... ο διευθυντής μου είπε πως υπάρχει, αλλά πάνω-κάτω τι αφορά? Bania οι οριστικοί πίνακες για το αντικείμενο και την περιοχή σου έχουν βγει? Αν ναι πριν από πόσες μέρες? Για να υπολογίσω πότε θα καλέσουν κι εμένα!
Παράθεση από: bania στις Νοεμβρίου 30, 2010, 10:26:26 amέγινε αυτό που φοβόμουν... μόλις με κάλεσαν από το ΣΔΕ για άμεση ανάληψη υπηρεσίας, μου δίνουν 8 ώρες την εβδομάδα (7 διδακτικές και 1 σύλλογος διαδασκόντων). Εν τω μεταξύ την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε μια συνάντηση με την υπεύθυνη του ΟΔΥΣΣΕΑΣ, η οποία υπολογίζει ότι θα μας χρειαστεί γύρω στον Ιανουάριο (125 ή 175 ώρες)... Δεδομένου ότι δεν μπορεί κάποιος να έχει σύμβαση και με τα δύο όπως μου επιβεβαίωσαν... τι προτείνετε?? μέχρι πότε γίνονται μαθήματα στα σδε? κλείνουν π.χ. με τα γυμνάσια? και σχετικά με την ύλη... ο διευθυντής μου είπε πως υπάρχει, αλλά πάνω-κάτω τι αφορά? To ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ. Τα ΣΔΕ τελειώνουν 30 Ιουνίου.
Ωχ.......γιατί το καθυστέρησαν τόσο?!!! Εμένα χθες μου είπαν ότι αφού αναρτηθούν οι πίνακες, αμεσα ειδοποιούν δλδ σε 2-3 μέρες....
Ναι, έχω εργαστεί 2 χρόνια στα ΣΔΕ.Η ύλη εξαρτάται από τις ανάγκες και ελλείψεις των μαθητών. Αν έχουν πρόβλημα στον γραπτό ή προφορικό λόγο εμμένεις εκεί που υστερούν. Επίσης καλό θα είναι να βρίσκεις θέματα που τους ενδιαφέρουν. Εγώ έκανα συνδυασμό της βελτίωσης του γραπτού λόγου με εκμάθηση βασικών κανόνων ορθογραφίας και ζητώντας τους να μου αναπτύξουν κάθε φορά ένα θέμα σε μία παράγραφο και μετά γινόταν ομαδική διόρθωσή τους. Επίσης έπαιρνα κείμενα από εφημερίδες για θέματα που τους ενδιέφεραν και τα σχολιάζαμε στην τάξη. Και έπαιρνα και αποσπάσματα κειμένων από τα βιβλία λογοτεχνίας γυμνασίου και λυκείου και τα σχολιάζαμε. Οπότε είναι συνδυασμός έκθεσης-λογοτεχνίας-γραμματικής.
Παράθεση από: loella στις Νοεμβρίου 30, 2010, 11:36:21 amΝαι, έχω εργαστεί 2 χρόνια στα ΣΔΕ.Η ύλη εξαρτάται από τις ανάγκες και ελλείψεις των μαθητών. Αν έχουν πρόβλημα στον γραπτό ή προφορικό λόγο εμμένεις εκεί που υστερούν. Επίσης καλό θα είναι να βρίσκεις θέματα που τους ενδιαφέρουν. Εγώ έκανα συνδυασμό της βελτίωσης του γραπτού λόγου με εκμάθηση βασικών κανόνων ορθογραφίας και ζητώντας τους να μου αναπτύξουν κάθε φορά ένα θέμα σε μία παράγραφο και μετά γινόταν ομαδική διόρθωσή τους. Επίσης έπαιρνα κείμενα από εφημερίδες για θέματα που τους ενδιέφεραν και τα σχολιάζαμε στην τάξη. Και έπαιρνα και αποσπάσματα κειμένων από τα βιβλία λογοτεχνίας γυμνασίου και λυκείου και τα σχολιάζαμε. Οπότε είναι συνδυασμός έκθεσης-λογοτεχνίας-γραμματικής.σ'ευχαριστώ πολύ (γι'ακόμη μια φορά!)