0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
έχουν περάσει 2 εβδομάδες και ενώ είμαι πρώτη στον προσωρινό πίνακα μοριοδότησης δεν με έχουν ειδοποιήσει ακόμη. Ξέρει κανείς αν έχουν καλέσει ωρομίσθιους στα σδε δυτικής μακεδονίας? Επιπλέον ήθελα να ρωτήσω: αν κάποιος μετά από ένσταση έχει περισσότερα μόρια απο μένα και έτσι καλέσουν αυτόν, εγώ θα μπορώ να ελέγξω τα μόριά του?
ρε παιδιά, αξίζουν τα λεφτά? Μπορεί κανείς να ζήσει με 250 ευρώ?
μήπως γνωρίζει κανείς από άλλες χρονιές, μετά από πόσο καιρό από τότε που ανακοινώθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα ανακοινώνονται και τα μόνιμα?δηλαδή πόσο καιρό θέλουν επιτέλους για να εξετάσουν τις ενστάσεις??
Τα μόνιμα δε βγαίνουν σε πίνακα όπως τα προσωρινά. Απλά ενημερώνουν τα άτομα που θα πάρουν τηλεφωνικά.
Παράθεση από: alkmini στις Οκτωβρίου 25, 2007, 02:30:06 pmΤα μόνιμα δε βγαίνουν σε πίνακα όπως τα προσωρινά. Απλά ενημερώνουν τα άτομα που θα πάρουν τηλεφωνικά.Εγώ έχω αντίθετη άποψη.Το ΙΔΕΚΕ βγάζει προσωρινούς και τελικούς πίνακες. Π.χ.: http://www.ideke.edu.gr/press_news.asp?id=282Για τα ΣΔΕ έλεγε "Προσωρινός πίνακας...". Άρα θα περιμένουμε τον τελικό πίνακα (εκτός αν θέλει κανείς να τους ενοχλήσει και να τους τηλεφωνήσει). Ας μη χάσουνε τις ελπίδες τους όσοι έκαναν ένσταση..Πήρα τηλέφωνο στο ΙΔΕΚΕ και ρώτησα. Δε θα βγει τελικός πίνακας. Ούτε και πέρυσι βγήκε.Αυτός ο πίνακας που λες είναι για τους μόνιμους. Ένας βγήκε κ εκεί. Απλά δε βγήκαν τα προσωρινά αποτελέσματα και βγήκαν μόνο τα τελικά.
Πήρα τηλέφωνο στο ΙΔΕΚΕ και ρώτησα. Δε θα βγει τελικός πίνακας. Ούτε και πέρυσι βγήκε.Αυτός ο πίνακας που λες είναι για τους μόνιμους. Ένας βγήκε κ εκεί. Απλά δε βγήκαν τα προσωρινά αποτελέσματα και βγήκαν μόνο τα τελικά.