0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Tsampika στις Ιουλίου 15, 2011, 10:20:15 amσε αναμονη λοιπον...εκανα το λαθος να μην υποβαλλω αιτηση στις σχολες ΕΠΑΣ του ΟΑΕΔ (πιστευα οτι δεν εχω ελπιδες) και απο τον πινακα που ειδα με τα αποτελεσματα πηραν 3 ατομα στην ειδικοτητα μου.ο τελευταιος ειχε μηδεν μορια!! τι βλακεια που εκανα! Σε ποιόν πίνακα αναφέρεσαι;
σε αναμονη λοιπον...εκανα το λαθος να μην υποβαλλω αιτηση στις σχολες ΕΠΑΣ του ΟΑΕΔ (πιστευα οτι δεν εχω ελπιδες) και απο τον πινακα που ειδα με τα αποτελεσματα πηραν 3 ατομα στην ειδικοτητα μου.ο τελευταιος ειχε μηδεν μορια!! τι βλακεια που εκανα!
Παράθεση από: kate75 στις Ιουλίου 15, 2011, 12:54:23 pmτι να σας πω ρε παιδιά. εγώ είχα και απο αλλού απόλυση αλλά οι υπόλοιποι συνάδελφοι έδωσαν μόνο τη σύμβασή τους αντί για απόλυση . αν κάνω λάθος συγγνώμη πάντως ψάξτε το καλά ρωτήστε και στον ΟΑΕΔ και στο ΙΔΕΚΕ.Εγώ πάντως 3 χρόνια που δουλεύω σε ΣΔΕ, πάντα στον ΟΑΕΔ μου λένε ότι δεν δικαιούμαι επίδομα λόγω σύμβασης έργου. Το ίδιο έχει γίνει και με πολλούς γνωστούς μου.
τι να σας πω ρε παιδιά. εγώ είχα και απο αλλού απόλυση αλλά οι υπόλοιποι συνάδελφοι έδωσαν μόνο τη σύμβασή τους αντί για απόλυση . αν κάνω λάθος συγγνώμη πάντως ψάξτε το καλά ρωτήστε και στον ΟΑΕΔ και στο ΙΔΕΚΕ.
Παράθεση από: Green στις Ιουλίου 15, 2011, 01:00:18 pmΠαράθεση από: Tsampika στις Ιουλίου 15, 2011, 10:20:15 amσε αναμονη λοιπον...εκανα το λαθος να μην υποβαλλω αιτηση στις σχολες ΕΠΑΣ του ΟΑΕΔ (πιστευα οτι δεν εχω ελπιδες) και απο τον πινακα που ειδα με τα αποτελεσματα πηραν 3 ατομα στην ειδικοτητα μου.ο τελευταιος ειχε μηδεν μορια!! τι βλακεια που εκανα! Σε ποιόν πίνακα αναφέρεσαι;στον πίνακα των εκπαιδευτικών που έβγαλε για πρώτη φορά στο site του ΟΑΕΔ www.oaed.gr. νομίζω........
Παράθεση από: mpesg στις Ιουλίου 15, 2011, 01:07:38 pmΠαράθεση από: Green στις Ιουλίου 15, 2011, 01:00:18 pmΠαράθεση από: Tsampika στις Ιουλίου 15, 2011, 10:20:15 amσε αναμονη λοιπον...εκανα το λαθος να μην υποβαλλω αιτηση στις σχολες ΕΠΑΣ του ΟΑΕΔ (πιστευα οτι δεν εχω ελπιδες) και απο τον πινακα που ειδα με τα αποτελεσματα πηραν 3 ατομα στην ειδικοτητα μου.ο τελευταιος ειχε μηδεν μορια!! τι βλακεια που εκανα! Σε ποιόν πίνακα αναφέρεσαι;στον πίνακα των εκπαιδευτικών που έβγαλε για πρώτη φορά στο site του ΟΑΕΔ www.oaed.gr. νομίζω........ μάλλον με το "πήραν "εννοεί ότι είδε τα ονόματα των τριών( δεν πρέπει να ήταν παραπάνω οι αιτούντες) και όχι ότι έγινε πρόσληψηρωτάμε για το πώς γίνεται να ξέρει ποιοί 3 προσελήφθησαν από τους φετινούς πίνακες.γιατί και οι περσινοί κυκλοφόρησαν κάποια στιγμή φέτος την άνοιξη χωρίς διαχωρισμό σε περιοχές, αλλά πανελλήνια κατά ειδικότητα. εκτός κι αν ένας συνάδελφός της που ήξερε ότι πέρσι δούλεψε, στους περσινούς πίνακες είδε ότι είχε 0 μόρια.
Παράθεση από: le στις Ιουλίου 15, 2011, 01:12:29 pmΠαράθεση από: mpesg στις Ιουλίου 15, 2011, 01:07:38 pmΠαράθεση από: Green στις Ιουλίου 15, 2011, 01:00:18 pmΠαράθεση από: Tsampika στις Ιουλίου 15, 2011, 10:20:15 amσε αναμονη λοιπον...εκανα το λαθος να μην υποβαλλω αιτηση στις σχολες ΕΠΑΣ του ΟΑΕΔ (πιστευα οτι δεν εχω ελπιδες) και απο τον πινακα που ειδα με τα αποτελεσματα πηραν 3 ατομα στην ειδικοτητα μου.ο τελευταιος ειχε μηδεν μορια!! τι βλακεια που εκανα! Σε ποιόν πίνακα αναφέρεσαι;στον πίνακα των εκπαιδευτικών που έβγαλε για πρώτη φορά στο site του ΟΑΕΔ www.oaed.gr. νομίζω........ μάλλον με το "πήραν "εννοεί ότι είδε τα ονόματα των τριών( δεν πρέπει να ήταν παραπάνω οι αιτούντες) και όχι ότι έγινε πρόσληψηρωτάμε για το πώς γίνεται να ξέρει ποιοί 3 προσελήφθησαν από τους φετινούς πίνακες.γιατί και οι περσινοί κυκλοφόρησαν κάποια στιγμή φέτος την άνοιξη χωρίς διαχωρισμό σε περιοχές, αλλά πανελλήνια κατά ειδικότητα. εκτός κι αν ένας συνάδελφός της που ήξερε ότι πέρσι δούλεψε, στους περσινούς πίνακες είδε ότι είχε 0 μόρια.
loella , σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου .Kάτι όμως δεν μου είναι ξεκάθαρο : Δικαιούμαστε αυτό το βοήθημα μετά από τρίμηνη παραμονή στα μητρώα ανέργων , δεδομένου ότι απολυόμαστε στα ΣΔΕ τέλος Ιουνίου νομίζω ότι είναι πολύ νωρίς να κάνεις τα χαρτία σου για αυτό το βοήθημα . Μήπως δεν αναφέρεσαι στο "ΕΙΔΙΚΟ
Παράθεση από: mpesg στις Ιουλίου 15, 2011, 01:26:27 pmΠαράθεση από: le στις Ιουλίου 15, 2011, 01:12:29 pmΠαράθεση από: mpesg στις Ιουλίου 15, 2011, 01:07:38 pmΠαράθεση από: Green στις Ιουλίου 15, 2011, 01:00:18 pmΠαράθεση από: Tsampika στις Ιουλίου 15, 2011, 10:20:15 amσε αναμονη λοιπον...εκανα το λαθος να μην υποβαλλω αιτηση στις σχολες ΕΠΑΣ του ΟΑΕΔ (πιστευα οτι δεν εχω ελπιδες) και απο τον πινακα που ειδα με τα αποτελεσματα πηραν 3 ατομα στην ειδικοτητα μου.ο τελευταιος ειχε μηδεν μορια!! τι βλακεια που εκανα! Σε ποιόν πίνακα αναφέρεσαι;στον πίνακα των εκπαιδευτικών που έβγαλε για πρώτη φορά στο site του ΟΑΕΔ www.oaed.gr. νομίζω........ μάλλον με το "πήραν "εννοεί ότι είδε τα ονόματα των τριών( δεν πρέπει να ήταν παραπάνω οι αιτούντες) και όχι ότι έγινε πρόσληψηρωτάμε για το πώς γίνεται να ξέρει ποιοί 3 προσελήφθησαν από τους φετινούς πίνακες.γιατί και οι περσινοί κυκλοφόρησαν κάποια στιγμή φέτος την άνοιξη χωρίς διαχωρισμό σε περιοχές, αλλά πανελλήνια κατά ειδικότητα. εκτός κι αν ένας συνάδελφός της που ήξερε ότι πέρσι δούλεψε, στους περσινούς πίνακες είδε ότι είχε 0 μόρια.μάλλον με το "πήραν "εννοεί ότι είδε τα ονόματα των τριών( δεν πρέπει να ήταν παραπάνω οι αιτούντες) και όχι ότι έγινε πρόσληψη
Παράθεση από: mpesg στις Ιουλίου 15, 2011, 01:27:08 pmΠαράθεση από: mpesg στις Ιουλίου 15, 2011, 01:26:27 pmΠαράθεση από: le στις Ιουλίου 15, 2011, 01:12:29 pmΠαράθεση από: mpesg στις Ιουλίου 15, 2011, 01:07:38 pmΠαράθεση από: Green στις Ιουλίου 15, 2011, 01:00:18 pmΠαράθεση από: Tsampika στις Ιουλίου 15, 2011, 10:20:15 amσε αναμονη λοιπον...εκανα το λαθος να μην υποβαλλω αιτηση στις σχολες ΕΠΑΣ του ΟΑΕΔ (πιστευα οτι δεν εχω ελπιδες) και απο τον πινακα που ειδα με τα αποτελεσματα πηραν 3 ατομα στην ειδικοτητα μου.ο τελευταιος ειχε μηδεν μορια!! τι βλακεια που εκανα! Σε ποιόν πίνακα αναφέρεσαι;στον πίνακα των εκπαιδευτικών που έβγαλε για πρώτη φορά στο site του ΟΑΕΔ www.oaed.gr. νομίζω........ μάλλον με το "πήραν "εννοεί ότι είδε τα ονόματα των τριών( δεν πρέπει να ήταν παραπάνω οι αιτούντες) και όχι ότι έγινε πρόσληψηρωτάμε για το πώς γίνεται να ξέρει ποιοί 3 προσελήφθησαν από τους φετινούς πίνακες.γιατί και οι περσινοί κυκλοφόρησαν κάποια στιγμή φέτος την άνοιξη χωρίς διαχωρισμό σε περιοχές, αλλά πανελλήνια κατά ειδικότητα. εκτός κι αν ένας συνάδελφός της που ήξερε ότι πέρσι δούλεψε, στους περσινούς πίνακες είδε ότι είχε 0 μόρια.μάλλον με το "πήραν "εννοεί ότι είδε τα ονόματα των τριών( δεν πρέπει να ήταν παραπάνω οι αιτούντες) και όχι ότι έγινε πρόσληψηναι ακριβως αυτο εννοουσα,τους αιτουντες. πιστευεται δλδ οτι 3 ΠΕ09 ειναι πολλοι για να προσληφθουν ολοι? να μην χτυπαω το κεφαλι μ που δεν εκανα αιτηση?
Παράθεση από: GOLDENGIRL στις Αυγούστου 08, 2011, 07:43:28 pm
Παράθεση από: loella στις Αυγούστου 08, 2011, 07:48:02 pmΠαράθεση από: GOLDENGIRL στις Αυγούστου 08, 2011, 07:43:28 pm