0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ρε παιδια ομως γιατι να ειναι 8 ευρω η ωρα? αφουα πια ΔΕν θα υπαρχουν κρατησεις λογω ΙΚΑ , μια που θα καταβαλονται απο εμας. Λογικα η ωρα δεν πρεπει να ειναι παρα πανω καπου στα 11 - 12 ευρω
Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με το ΙΔΕΚΕ μου είπαν ότι θα δουλεύει, όποιος αναλάβει, με το παλιό καθιστώς, δηλαδή μάξιμουμ 11 ώρες και φυσικά μόνο σε ένα σχολείο. Γενικά θα είναι ένας ωρομίσθιος - ανελεύθερος επαγγελματίας μαμάκας!!!Για χρήματα μου είπε ότι θα ισχύει ότι και πέρυσι, δηλ 12-15-17, αλλά μου έβαλε και ένα μάλλον στην πρόταση.
Να ρωτησω κι εγω κατι. Λεει στην προκηρυξη οτι θελει "εταιρια ταχυμεταφορων" για την αποστολη των δικαιολογητικων. Τι εννοει? Κουριερ? ή μπορω και με συστημενο?κουριερ = 11 με 12 ευρωσυστημενο= 3 με 4 ευρωμπορει να ειναι θλιβερη η ερωτηση, αλλά δυστυχως δεν μου περισσευουν... ................
Παράθεση από: Κοροιδο στις Αυγούστου 22, 2011, 10:15:31 pmΝα ρωτησω κι εγω κατι. Λεει στην προκηρυξη οτι θελει "εταιρια ταχυμεταφορων" για την αποστολη των δικαιολογητικων. Τι εννοει? Κουριερ? ή μπορω και με συστημενο?κουριερ = 11 με 12 ευρωσυστημενο= 3 με 4 ευρωμπορει να ειναι θλιβερη η ερωτηση, αλλά δυστυχως δεν μου περισσευουν... ................και εγώ το σκέφτηκα αυτό. ακόμη και να μου περισσεύουν δεν θέλω να τους τα δώσω. τέλοσπαντων βρήκα τις ταχυμεταφορές των ελτα που έχουν μια έκπτωση και κάπου 7 ευρώ αν κατάλαβα καλά. θα πάω αύριο να ρωτήσω. δείτε στο site αν θέλετε!!!
Για καινούργια αίτηση χρησιμοποιούμε τον ίδιο κωδικό κ όνομα χρήστη με πέρσυ; (για όσους είχαν κάνει αίτηση κ πέρσυ);;;
Παράθεση από: sixtir στις Αυγούστου 22, 2011, 10:19:48 pmΠαράθεση από: Κοροιδο στις Αυγούστου 22, 2011, 10:15:31 pmΝα ρωτησω κι εγω κατι. Λεει στην προκηρυξη οτι θελει "εταιρια ταχυμεταφορων" για την αποστολη των δικαιολογητικων. Τι εννοει? Κουριερ? ή μπορω και με συστημενο?κουριερ = 11 με 12 ευρωσυστημενο= 3 με 4 ευρωμπορει να ειναι θλιβερη η ερωτηση, αλλά δυστυχως δεν μου περισσευουν... ................και εγώ το σκέφτηκα αυτό. ακόμη και να μου περισσεύουν δεν θέλω να τους τα δώσω. τέλοσπαντων βρήκα τις ταχυμεταφορές των ελτα που έχουν μια έκπτωση και κάπου 7 ευρώ αν κατάλαβα καλά. θα πάω αύριο να ρωτήσω. δείτε στο site αν θέλετε!!!Δυστυχως, ειναι 11.88 (πορτα-πορτα για πολη-πολη)
Παράθεση από: Κοροιδο στις Αυγούστου 23, 2011, 12:15:16 amΠαράθεση από: sixtir στις Αυγούστου 22, 2011, 10:19:48 pmΠαράθεση από: Κοροιδο στις Αυγούστου 22, 2011, 10:15:31 pmΝα ρωτησω κι εγω κατι. Λεει στην προκηρυξη οτι θελει "εταιρια ταχυμεταφορων" για την αποστολη των δικαιολογητικων. Τι εννοει? Κουριερ? ή μπορω και με συστημενο?κουριερ = 11 με 12 ευρωσυστημενο= 3 με 4 ευρωμπορει να ειναι θλιβερη η ερωτηση, αλλά δυστυχως δεν μου περισσευουν... ................και εγώ το σκέφτηκα αυτό. ακόμη και να μου περισσεύουν δεν θέλω να τους τα δώσω. τέλοσπαντων βρήκα τις ταχυμεταφορές των ελτα που έχουν μια έκπτωση και κάπου 7 ευρώ αν κατάλαβα καλά. θα πάω αύριο να ρωτήσω. δείτε στο site αν θέλετε!!!Δυστυχως, ειναι 11.88 (πορτα-πορτα για πολη-πολη)παιδια γιατι να στειλετε δικαιολογητικα απο τωρα? αφου δεν εχουν βγει αποτελεσματα...