0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ειναι δυνατον για καποιο που κανει αιτηση για πληροφορικη να μην του αναγνωριζεται η πιστοποιηση στους υπολογιστες?
Συνάδελφοι είμαι 4η στην περιοχή μου και γράφει πως ειναι η αιτηση μου ΄ μη υποβληθείσα εγγραφός η αίτηση μου΄¨εσω στειλει όλα τα χαρτιά και πλήρωσα και 11 ευρώ... πλάκα μου κάνουν??? >:(το εννόουν?οτι δεν έστειλα τα χαρτια???τι μπορώ να κάνω τώρα???
Σε όποιους λέει "Μη υποβληθείσες εγγράφως αιτήσεις" και έχουν εξεταστεί ωστόσο όμως τα μόρια τους και απο την επιτροπή του ΙΔΕΚΕ, σημαίνει ότι δεν έχουν υπογράψει την αίτηση και συνεπώς τους την απορρίπτουν.Τώρα κάποιοι που τους έχουν κατατάξει πάλι στην ίδια κατηγορία και εμφανίζονται μόνο τα μόρια που είχαν υποβάλλει ηλεκτρονικά και δεν εμφανίζονται και τα μόρια απο την επιτροπή του ΙΔΕΚΕ, τότε σημαίνει ότι δεν έχουν στείλει οι υποψήφιοι φάκελο δικαιολογητικών
Παράθεση από: Άστρο στις Νοεμβρίου 02, 2011, 08:22:38 pmΣε όποιους λέει "Μη υποβληθείσες εγγράφως αιτήσεις" και έχουν εξεταστεί ωστόσο όμως τα μόρια τους και απο την επιτροπή του ΙΔΕΚΕ, σημαίνει ότι δεν έχουν υπογράψει την αίτηση και συνεπώς τους την απορρίπτουν.Τώρα κάποιοι που τους έχουν κατατάξει πάλι στην ίδια κατηγορία και εμφανίζονται μόνο τα μόρια που είχαν υποβάλλει ηλεκτρονικά και δεν εμφανίζονται και τα μόρια απο την επιτροπή του ΙΔΕΚΕ, τότε σημαίνει ότι δεν έχουν στείλει οι υποψήφιοι φάκελο δικαιολογητικώνΕγώ πάντως την είχα υπογράψει την αίτησή μου και παρόλαυτά με έβαλαν στις μη υποβληθείσες εγγράφως αιτήσεις. Κάτι άλλο γίνεται εδώ.......
την έχω υπογράψει και σε αυτα ειμαι πολλή προσεκτική....το θέμα είναι πως δεν έχω την απόδειξη αποστολής...εχω 2πλά μορια.αυτο σημαινει δλδ πως εχει ελεγθει η αίτηση αλλα δεν είχε ναι κ καλά υπογραφή???σκοτώνω κοσμο τωρα ε??? και στο ιδεκε με τρεχανε 1 μήνα γ να πληρωθω γιατι παλι 2 φορες είχαν χασει τα χαρτια μου... τι να πω???δεν πάνε καθόλου καλα...
και σε εμενα δεν μετρησαν καποια μορια και στα σεμιναρια ενω δηλωσα αλλες ωρες αυτοι μου έβαλαν διαφορετικα μορια