0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δηλ θα παιρνω καθαρα 13,6 ευρω? και οτι ριναι για ΤΕ
καλά για την ψυχή της μάνας μας θα δουλεύουμε?17ευρω * 11 ώρες την εβδομάδα (το ιδανικό) *4 εβδομάδες = 748 ευρώ-20% κρατήσεις 150 ευρώ = 600 ευρώαν έχουμε επιπλέον 20% μείωση μισθού 150 ευρώ = 450 ευρώΤΕ
Και ο υπολογισμός είναι για κάποιον με διδακτορικό. Γιατί αυτός που έχει ένα πτυχίο μόνο είναι να τον κλαιν οι ρέγγες!
Παράθεση από: pskouras στις Νοεμβρίου 03, 2011, 09:59:58 pmξεχασες την περαιωση καθε χρονο η μια φορα την πενταετια για τα πεντε χρονια δηλαδη εαν εχεις βιβλια
Εννοείται mpesg ότι ισχύει το ίδιο, απλώς όπως πολύ σωστά είπες το ωρομίσθιο είναι 15 ευρώ. Ο υπολογισμός του συναδέλφου ήταν με ωρομίσθιο 17 ευρώ.
Εννοείται mpesg ότι ισχύει το ίδιο, απλώς όπως πολύ σωστά είπες το ωρομίσθιο για κάποιον με μεταπτυχιακό είναι 15 ευρώ. Ο υπολογισμός του συναδέλφου ήταν με ωρομίσθιο 17 ευρώ για διδακτορικό.
Παράθεση από: Lucinda στις Νοεμβρίου 03, 2011, 10:10:55 pmΕννοείται mpesg ότι ισχύει το ίδιο, απλώς όπως πολύ σωστά είπες το ωρομίσθιο είναι 15 ευρώ. Ο υπολογισμός του συναδέλφου ήταν με ωρομίσθιο 17 ευρώ.απλα θα λεει οτι πληρωνω το Τεβε και εφορια απο ΙΔΕΚΕ και μου μενουν τα ιδιαιτερα....οσοι κανουν...εγω εχω και 3 ημερες μαθημα στα ΤΕΙ...λετε να υπαρχει τροπος να γλυτωσω το ΤΕ
Και πάλι θα συμφωνήσω Κάθε φέτος και χειρότερα, απλώς δε μας αποκαλύπτουν το ποσό μη μας τα πουν όλα από την αρχή και πάθουμε τίποτα.
Παράθεση από: mpesg στις Νοεμβρίου 03, 2011, 10:05:17 pmΠαράθεση από: pskouras στις Νοεμβρίου 03, 2011, 09:59:58 pmξεχασες την περαιωση καθε χρονο η μια φορα την πενταετια για τα πεντε χρονια δηλαδη εαν εχεις βιβλια