0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Lucinda στις Νοεμβρίου 03, 2011, 10:15:43 pmΚαι πάλι θα συμφωνήσω Κάθε φέτος και χειρότερα, απλώς δε μας αποκαλύπτουν το ποσό μη μας τα πουν όλα από την αρχή και πάθουμε τίποτα. οπως εγραψα και πιο πανω, δεν θα ειναι το ιδιο με περυσι αλλα αυτο που πραγματικα με ανησυχει ειναι οτι την επομενη χρονια δεν προκειται να υπαρξει ωρομισθιος σε σδε η ιεκ η τε η αει...............θα συμπληρωνουν ωραριο οι αποσπασμενοι μονιμοι................ετσι εγινε φετος ετσι και ακομη χειροτερα την επομενη χρονια, εγω φετος εξ αιτιας των αποσπασεων των μονιμων ειμαι εξω απο το τει, το επας και ιεκ του οαεδ τα σδε και εχω μονο 3 ωρες στα ιεκ και αυτο γιατι περισσεψαν καποιες ελαχιστες ωρες και ειμαι ψηλα στη λιστα και στην ηλικια(επαγγελματικη προυπηρεσια)
Και πάλι θα συμφωνήσω Κάθε φέτος και χειρότερα, απλώς δε μας αποκαλύπτουν το ποσό μη μας τα πουν όλα από την αρχή και πάθουμε τίποτα.
Έχεις απόλυτο δίκιο. Είναι πολύ σκληρή η διαπίστωσή σου, και το τρομακτικό ότι είναι αληθινή.
Παράθεση από: ioannis00 στις Νοεμβρίου 03, 2011, 09:02:18 pmΜην είσαι τόσο σίγουρος, στις άλλες δομές του ΙΔΕΚΕ το ωρομίσθιο παρέμεινε το ίδιο.στο ιεκ που ρωτησα μου ειπαν οτι το ωρομισθιο θα ειναι 20% λιγοτερο απο περυσι, αυτη την πληροφορηση ειχαν απο το ιδεκε και μαλιστα μου ειπαν ειρωνικα οτι οταν θα παρεις την συμβαση θα δεις.........επισης μου ειπαν οτι αφου τους εκοψαν χρηματα τους μονιμους γιατι να μην κοψουν και στους ωρομισθιους...............αυτα μου ειπαν , αυτα σας λεω
Μην είσαι τόσο σίγουρος, στις άλλες δομές του ΙΔΕΚΕ το ωρομίσθιο παρέμεινε το ίδιο.
καλά για την ψυχή της μάνας μας θα δουλεύουμε?17ευρω * 11 ώρες την εβδομάδα (το ιδανικό) *4 εβδομάδες = 748 ευρώ-20% κρατήσεις 150 ευρώ = 600 ευρώαν έχουμε επιπλέον 20% μείωση μισθού 150 ευρώ = 450 ευρώΤΕ
Η έκδοση Α.Π.Υ. είναι υποχρεωτική για όλους.
Παιδιά καλημέρα!Να σας ρωτήσω κάτι?Πως σε ειδοποιούν από τα σδε?Τηλέφωνο πάορνουν ή αναρτούνται στην σελίδα τους?Και κάτι άλλο, από την στιγμή που βγήκαν τα μόρια, πόσο καιρό κάνουν για να καλέσουν συνήθως?